Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява женската консултация?
Какво представлява фолиевата киселина и защо е важна?
Какво представлява интимната кола маска и безопасно ли е да се прави по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява женската консултация?
Женската консултация е решаваща част от грижата за бременността. Той включва изследвания, измерване на корема, слушане на сърдечните тонове на бебето и други необходими процедури. По време на консултацията се издава обменна карта и направление за раждане. Важно е да посещавате само един лекар по женска консултация, за да осигурите непрекъснато проследяване на бременността.
-
Какво представлява фолиевата киселина и защо е важна?
Фолиевата киселина е витамин от група В, който играе решаваща роля за здравето на бременните жени и развитието на бебето. Той помага за предотвратяване на дефекти на невралната тръба при бебета. Обикновено се препоръчва да се приема преди и по време на бременност, за да се насърчи здравето на бебето.
-
Какво представлява интимната кола маска и безопасно ли е да се прави по време на бременност?
-
Как се броят седмиците по време на бременност?
-
Какво може да се каже за повръщането по време на бременност?

Дано всичко е наред при вас!
Не е истина!
Трябвало е по - рано да ти я изпише... Аз лично пия 1 дневно, мисля, че това е нормалната доза. Хубавото при нея е, че не може да стане предозиране, защото тя се изхвърля с урината 

моят мъж все същото повтаря - да сме си купели един за вкъщи. Той още не е виждал бебо (сам не искаше да идва) и явно вече ми завижда
Мъжка му работа
Аз естествено се скъсах да го ядосвам колко много неща съм видяла и сега няма търпение да дойде 23-ти
Може би и в тях има фолиева или нещо подобно..