МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна

• 16 252
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
И понеже се изтриха мненията - аз пак да си попитам - водихте ли дечицата на ортопед, след като проходиха Rolling Eyes?

# 121
  • София
лелее, верно всичко е изчезнало...барбар с дискусийката ни за ваксините. защо така?

ами ние не сме водили повече Ники на ортопед newsm78 мислиш ли, че е трябвало?

# 122
лелее, верно всичко е изчезнало...барбар с дискусийката ни за ваксините. защо така?

ами ние не сме водили повече Ники на ортопед newsm78 мислиш ли, че е трябвало?
Ами така казват, Миме Rolling Eyes И това е другото нещо, заедно с противоменингитната ваксина, което ме чопли, че не е направено...споменах, че ми се струва, че Гери стъпва на вътрешната страна на стъпалото....мисля скоро да я заведем Thinking

# 123
  • София
ами, Сънче, щом нещо те притеснява-заведи я най-добре. аз засега не виждам нещо смущаващо и не мисля да водя Ники. лятото пък така си напатих с разни спецове ортопеди, дето не разбраха 5 месеца, че крака ме боли заради кръста, че направо не ми се ходи да им гледам мутрите, ако не се налага нещо...

# 124
ами, Сънче, щом нещо те притеснява-заведи я най-добре. аз засега не виждам нещо смущаващо и не мисля да водя Ники. лятото пък така си напатих с разни спецове ортопеди, дето не разбраха 5 месеца, че крака ме боли заради кръста, че направо не ми се ходи да им гледам мутрите, ако не се налага нещо...
Ще ходим.
А на теб какво казаха - премина ли ти? Аз покрай мъжа ми знам, че крака болят от кръст също, както и различни схващания на мускули може да причинят болките в кръста Rolling Eyes

# 125
  • София
засега е добре, оказа се, че имам дискова херния след раждането. ходих при една вълшебница и тя ме намести, та засега, да чукам на дърво е добре.

# 126
засега е добре, оказа се, че имам дискова херния след раждането. ходих при една вълшебница и тя ме намести, та засега, да чукам на дърво е добре.
Да не би е тази в Дианабад?

# 127
  • София
не, на стадион Славия й е кабинета. ако те интересува може да потърся визитката й Wink

# 128
не, на стадион Славия й е кабинета. ако те интересува може да потърся визитката й Wink
На Стани му бяха препоръчали тази жена в Дианабад, той й се обажда, но е много несериозен в това отношение и ако не го ръчкам постоянно- не става Wink Sad Като децата. Ако не ти е проблем ми го напиши. След като и ти си се сдобила с дискова херния и си доволна, ще му дам отново старт Wink Благодаря ти Heart Eyes

# 129
Сънче и аз за сега няма да водя Ива, не виждам причина, макар да знам че е добре да се направи профилактичен преглед още при прохождането Peace, дали стъпва правилно детето, дали не е дюс табан и т.н.
Страхотни снимки, Гери много е пораснала  и е станала още по- сладка Heart Eyes

# 130
Сънче и аз за сега няма да водя Ива, не виждам причина, макар да знам че е добре да се направи профилактичен преглед още при прохождането Peace, дали стъпва правилно детето, дали не е дюс табан и т.н.
Страхотни снимки, Гери много е пораснала  и е станала още по- сладка Heart Eyes

Мен обаче си ме чопли и ще  посетим ортопеда Rolling Eyes
Благодаря ти за Гери newsm51 А къде са вашите снимки Grinning

# 131
Долу в профила ми са на WWW, обаче са в бгфото а то се е скапало тия дни. Confused

# 132
Долу в профила ми са на WWW, обаче са в бгфото а то се е скапало тия дни. Confused
И аз от това се оплаках и качих тези само на снимка.бг Rolling Eyes

# 133
Сънче, аз не съм го водила Вик на ортопед и дано не се налага Praynig
Дано и вашите притеснения са напразни Peace

...а за ваксините, така и не разбрах - ЗА или ПРотиВ сте Wink много се чудя... newsm78

# 134
Сънче, аз не съм го водила Вик на ортопед и дано не се налага Praynig
Дано и вашите притеснения са напразни Peace

...а за ваксините, така и не разбрах - ЗА или ПРотиВ сте Wink много се чудя... newsm78

Нешето педи се дръпна за противоменингитната последният път като ходихме ....мисля при следващото ходене да настоявам, но и аз искам да се информирам повече ....иска ми се  да я сложа, а те защо не я слагат - не знам какви са им доводите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт