Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ " София"- тема 6

• 34 085
  • 479
  •   1
Отговори
# 465
Чели сме достатъчно за ПИД, нещо не си разбрала. Пробата за ПИД се взема преди замразяването ако ембрионите са в подходящ стадии на развитие, ако е направено по друг начин това е лоша практика на клиниката, но няма нищо общо със самото изследване и как се прави по принцип.

# 466
В горния пост има много глупости. А пък клакьорството за турските клиники ми идва в повече. И там имаме познати, и там е същото като тук, само дето с памук ти взимат парите. И успеваемостта е същата....
на вас само клакьори са ви в главата 🤣

# 467
Аз изказвам мнение. Имам близки били и в Турция. Мога да правя сравнение.
Какво ми е в главата, идея си нямате, защото не ме познавате.
Аз съм доволна от клиниката. Казвала съм и в предни постове какъв е резултата при нас.

# 468
Аз изказвам мнение. Имам близки били и в Турция. Мога да правя сравнение.
Какво ми е в главата, идея си нямате, защото не ме познавате.
Аз съм доволна от клиниката. Казвала съм и в предни постове какъв е резултата при нас.
не говорите от личен опит, а общи приказки. Имам приятели, всеки има и аз бях при Владимиров и бях в Турция, разликата е от небето до земята и просто са глупости, че успеваемостта  е еднаква. Няма база за сравнение даже и като подход и като ембриология и като отношение.

# 469
Посещавах Владимиров,  точно преди инсеминация чудото при нас се случи ❤️
Естествено кракът ми не стъпи повече там.
Никога не съм се чувствала толкова зле , колкото в тази клиника. Дори в държавните болници не е така.
Не си пациент , а си клиент. Всички много бързат , въпросите си задавах докато се обличам. Още не закопчала дънките си и доктора вече е излязъл от кабинета.
Иначе е мил, отговаря на всички въпроси ,които съм му задала.  Директен,  няма шикалкавене. 
Обаче дали ще имаш време да си зададеш въпросите ?
Говориш бързо, докато вдигаш гащите.
Това е моя опит там.
Благодарение на всичко , което видях там , тъй като в момента съм бременна , след като родя ще даря яйцеклетки.

# 470
Привет, момичета!
д-р Белчева се мести в Афродита

# 471
a знаете ли кой ще я замества?

# 472
Идея си нямам, даже съм изненадана, че вече няма да е там.

# 473
Нито в сайта, нито във фейсбук страницата има информация. Аз проверих след като получих съобщението.

# 474
Ще споделя и моя опит с клиниката възможно най-кратко. Като моето решение категорично е смяна. Имаме прекрасно дете, естествено заченато. При опити за второ и в крайна сметка влошена спермограма, имаме 3 неуспешни транфера в клиниката. Още на етап развитие на ембрионите като ме информираха как се движат нещата, попитах доктора за ПИД. Той каза, че на този етап няма нужда и евентуално ще направя като съм бременна. След 1ви неуспешен транфер не ми предложиха нищо, за да потърсим причина защо няма имплантация. След 2рия неуспешен транфер (няма имплантация) отново на ембионче 1АА д-р Белчева ми взе материал за ERA test, които изпращат в Испания. Върна се резултат - невалиден!!! Защо е невалиден никой не ти обяснява, но най-вероятно не е взета както трябва проба. Предложиха ми да ми върнат парите или да ми направят отново теста, но тук в България. Тук минават 4 месеца до трети транфер и тъпчене на лекарства, защото някой не си е свършил работата. А защо тогава се изпраща в Испания, като може и тук. Как да имам вяра. Иначе теста е на цена 1700лв. и го повторихме, средата е подходяща (рецептивна). Сега сме на етап нула, всичко наново, отидох на среща (с ясното съзнание, че приключваме) и какво ми предлагат - да наравим ПИД??? Ами защо си губихме времето една година за 3 трансфера като това го повдигнах като въпрос още на етап ИКСИ. И напълно съм съгласна с мнение по-нагоре, ако имаш въпроси си ги задаваш докато се събличаш и обличаш в бързината...
До момента имам консуктация с други двама лекари - единият беше изненадан изобщо, че се прави ERA test на раждала жена? Другият насочи към изследвания, за да потърсим причина за влошената спермограма...

# 475
Ще споделя и моя опит с клиниката възможно най-кратко. Като моето решение категорично е смяна. Имаме прекрасно дете, естествено заченато. При опити за второ и в крайна сметка влошена спермограма, имаме 3 неуспешни транфера в клиниката. Още на етап развитие на ембрионите като ме информираха как се движат нещата, попитах доктора за ПИД. Той каза, че на този етап няма нужда и евентуално ще направя като съм бременна. След 1ви неуспешен транфер не ми предложиха нищо, за да потърсим причина защо няма имплантация. След 2рия неуспешен транфер (няма имплантация) отново на ембионче 1АА д-р Белчева ми взе материал за ERA test, които изпращат в Испания. Върна се резултат - невалиден!!! Защо е невалиден никой не ти обяснява, но най-вероятно не е взета както трябва проба. Предложиха ми да ми върнат парите или да ми направят отново теста, но тук в България. Тук минават 4 месеца до трети транфер и тъпчене на лекарства, защото някой не си е свършил работата. А защо тогава се изпраща в Испания, като може и тук. Как да имам вяра. Иначе теста е на цена 1700лв. и го повторихме, средата е подходяща (рецептивна). Сега сме на етап нула, всичко наново, отидох на среща (с ясното съзнание, че приключваме) и какво ми предлагат - да наравим ПИД??? Ами защо си губихме времето една година за 3 трансфера като това го повдигнах като въпрос още на етап ИКСИ. И напълно съм съгласна с мнение по-нагоре, ако имаш въпроси си ги задаваш докато се събличаш и обличаш в бързината...
До момента имам консуктация с други двама лекари - единият беше изненадан изобщо, че се прави ERA test на раждала жена? Другият насочи към изследвания, за да потърсим причина за влошената спермограма...

Бихте ли споделили към кои лекари сте се насочили, тъй като и аз съм в процес на избор на лекар. С мъжки фактор сме.
Имам 2 стимулации и 7 или 8 трансфера, ера теста, една успешна бремнност и един аборт в  15 седмица.

# 476

Бихте ли споделили към кои лекари сте се насочили, тъй като и аз съм в процес на избор на лекар. С мъжки фактор сме.
Имам 2 стимулации и 7 или 8 трансфера, ера теста, една успешна бремнност и един аборт в  15 седмица.

На база прочетено от групата, както исподелено от познати на приятелка на този етап избрах:
- Д-р Цветков
- консултирах се и с д-р Станулов, но не е моят лекар

За повече инфо ще ви пиша на лично. Иначе в други теми има доста споделено мнение и за двамата. Аз съм била само на първа конуслтация и все още изграждам впечатления. Клиниката на д-р Владимиров статистически има висок процент успеваемост, но при нас ICSI със селекция и не се получи. Както и не се търси проблем. И да ми предложет нещо, за което съм попитала на база скромните ми познания тогава от интернет за мъжки фактор...

# 477
Клиниката на Владимиров, както и пациентите им, могат само да спечелят от тази промяна. Аз дори се чудех защо я търпят там с нейната неадекватност и некомпетентност?! Нейните са гаф след гаф и глупост... Всичките известни на Владимиров.

Привет, момичета!
д-р Белчева се мести в Афродита

# 478
Д-р Манол Чолаков ще е на мястото на д-р Белчева

# 479
Аз имам прекрасно мнение за д-р Белчева. След три неуспешни опита в Афридита, където се сблъсках с фрапираща некадърност, нещата се случиха именно при д-р Белчева! Тя ме подготви за трасфер, винаги беше готова да ми отговори по Вайбър  дори, когато вече не бях нейна пациентка. След напускането на д-р Баев и д-р Станулов в МЦ Афродита, нещата не са добре. Нивото е много занижено, според мен там не й е мястото, тя е доктор с потенциал.

Общи условия

Активация на акаунт