Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 148
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
И аз така с "Петият елемент". Беше много куцо, че нямаше ценоразпис ами трябва да пращаш запитване за всеки апартамент. Ама ура-тута почна пандемията и страх лозе пазе.

# 271
  • Варна
Ти през май колко пъти ходи до плажа. Градският плаж освен за разходки би ли го ползвала за плажуване?

Какви събития посети през май в летният театър и ФК?

# 272
Оф да не започваме пак тази тема. В зависимост от начина на живот, работа, хобита, на каква възраст си, имаш ли деца, имаш ли домашен любимец - различните хора ще харесват различни квартали и тип жилища. И няма да промените мнението на никой.

# 273
  • Варна
То е така, няма да променя мнението на никой, но като говорим нека се замисляме. Роден съм в АГ-то, живял съм основно до Руското, после на Генералите ( когато не съм бил в чужбина ). И единственият период когато съм се радвал, че съм бил близо до центъра беше между 15-22 когато слизах редовно да се напивам долу в Морската. И до ден днешен за мен няма никакво значение къде съм. За справка бях на Генералите до преди 4г. 

# 274
До Руското училище ми се струва много добър район.
Бихте ли казали мнение като човек живял там?

# 275
  • Варна
Ами аз съм живял с кооперация от 60-та на 1ви етаж с лице към ген.Колев, така че преживяването е различно. Но, е по-добре от Генералите защото улиците са по-широки. Районът беше застроен много по-рано с блокове и паркирането и улиците са по-нормални, няма масово нови кооперации. Ако си по-средата на района не е зле. Като цяло бих живял там.

# 276
Може би един от малкото недостатъци на "5 елемент" е, че е на първа линия на булеварда и шумът идващ от там, особенно през лятото може да дойде в повече за който не е свикнал.
Сградата на Явор е една идея по-добре от тази гледна точка, но дори и там, пак ще се чува..

# 277
И аз така с "Петият елемент". Беше много куцо, че нямаше ценоразпис ами трябва да пращаш запитване за всеки апартамент. Ама ура-тута почна пандемията и страх лозе пазе.

Аз не съжелявам в крайна сметка че не купих там защото като гледам изглежда като соц общежитие сега а си представям какво ще е след няколко зими.

# 278
  • Варна
Има ли доволни от брокер, препоръки? Опитвах да продавам сама, но нямам това време, агенции ми крадат обявата. Търся човек с име, ангажиран с клиентите си, на когото да доверя ключ. 

# 279
  • Варна
На мен ми препоръчаха Пенка Сафева от Ера от няколко места. Аз лично не съм работила с нея, защото междувременно успяхме да купим сами, но много ми я похвалиха различни познати, с чиито проблемни имоти се е справила.

# 280
На нас два имота ни продаде бързо Евгени - преди беше в Луксимоти, сега е в Топиммо.

# 281
  • Варна
Благодаря! Досега все попадам на неграмотни момченца или дами със силен руски акцент, които един адекватен въпрос не задават за имота.

# 282
  • при Arctic Monkeys
Аз за Топиммо нищо няма да казвам... ама наистина нищо. Първия апартамент купих чрез Стефанов инвест, брокер Румяна. Готини са.

# 283
С много добри лични впечатления за покупко/продажби съм от Албена Маринова от Градев
наскоро ми беше препоръчана Наталия Иванова от Имотека

# 284
Имайте едно наум с Имотека и тази брокерка.

Общи условия

Активация на акаунт