Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 14

• 53 683
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Много пиперлива дискусия. Т. Н. подбрани съседи с възможности не означава, че не слушат чалга. Веднага се сещам за няколко мои приятели които са доста над средна класа и навремето сме ходили на концерти на чалгаджийки. Някои към днешна дата са мултимилионери и пак ги знаят па и на концерти ходят чат пат. Сега въпроса е да бе пречиш на съседите и да ги тормозиш. Това вече е друго нещо. А чалга културата си е проблем и разбирам Пенкоман.

# 481
  • Варна
За 3 години във Виница никога не съм чула чалга. (В северната част). Но пък имаше едно петле от съседната къща, което вечно си представях на супа. Но такова чувах и миналото лято всяка сутрин на кръстовището на Сливница и Патриарх Евтимий, така че селяния може да има навсякъде. Понеже се спомена за следене какво се случва по фб групите, точно във Виница не съм попадала никога на постове за престъпност, разбити коли и т.н. Намирам го за прекрасно тихо място, където бих гледала деца. Квартал от селски тип (в най-хубавия смисъл на тази дума).
В Бриз ходя по работа всеки ден последните 2 месеца. Преобладават руската реч и скъпите автомобили. Възпитани ми се виждат хората. Няма натурии по терасите. Повечето си чистят след кучетата.

# 482
Според мен, “чалга културата” е нещо повече от слушане на чалга музика. По-скоро съчетание от простотия и арогантност. Наличието на финанси от въпросните индивиди, издига тази комбинация от характеристики до техните гранични стойности. И може са се срещне (в различни нюанси) във всеки квартал….

# 483
  • Торонто/Сливен
Отзиви за Stonehard Enterprises? Кои са техни сгради във Варна?

# 484
Според мен, “чалга културата” е нещо повече от слушане на чалга музика. По-скоро съчетание от простотия и арогантност. Наличието на финанси от въпросните индивиди, издига тази комбинация от характеристики до техните гранични стойности. И може са се срещне (в различни нюанси) във всеки квартал….
хм точно

Никога до сега не ги бях срещала, кои са "техните" сгради във Варна виждам, че могат да се видят в търсачката на сайта им. Но те не са нито строител, нито инвеститор ( много от тези обекти са били обсъждани в темата ) а май са просто една агенция за недвижими имоти.

# 485
Това е фирма за недвижими имоти.

# 486
  • при Arctic Monkeys
Мисля, че тези ми бяха искали депозит за оглед😄

# 487
Здравейте,
аз си търся под наем апартамент във Варна ( Бриз или Чайка) за 2 месеца.
Разгледах всички обяви в imot.bg, но там са само агенции, които казват, че обявите не са актуални и искат да ги наема, за да ми търсят. Ще ви спестя обещанията и въпросите на брокерите, защо трбва да ги наема и как всичко се дава за часове ...... и как за 2 месеца трябвало да платя двапъти по-висок наем, защото е краткосрочно ....
Имате ли някаква идея как да си намеря подходящ апартамент ?

# 488
# 489
  • Варна
Също и Букинг, доста хора си дават апартаментите под наем краткосрочно чрез тях. Но наистина ще е по-скъпо, щом е само за два месеца.

# 490
Естествено, че ще е по скъпо само за 2 м.
Препоръчвам airbnb.

# 491
През airbnb най-ниската цена е 1200 евра на месец. Малко в повече ми е. Благодаря ви все пак.

# 492
  • Варна
Никой луд няма да си даде апартамента на нормален наем за краткосрочен. И има защо. В случая има основание.

# 493
През airbnb най-ниската цена е 1200 евра на месец. Малко в повече ми е. Благодаря ви все пак.
В сезона е скъпо, и не вярвам някой да си даде апартамента за 2 месеца лятото на цена за дългосрочем наем. Очаквайте двойно.

# 494
  • Варна
Има група във фейсбук - Квартири във Варна без посредник , вижте там, срещала съм и краткосрочно.

Общи условия

Активация на акаунт