Къде в Пловдив??? - 95

• 30 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Коя лаборатория работи в неделя? Трябва ми бърз антигенен тест за пътуване. Благодаря!

# 286
  • Пловдив
Рамус на Брезовско.

# 287
Къде може да се намерят дъски за мезета за подарък?

# 288
  • Пловдив
Къде може да се намерят дъски за мезета за подарък?

сергиите пред Бачковския манастир
или онлайн

# 289
Ако ползвате Фейсбук-в групата Купи от майки на деца с увреждания  съм виждала такива дъски
https://www.facebook.com/groups/369212334446352

# 290
  • Пловдив
Дайте идея за разходка в близост до Пловдив. С малко куче на 4 месеца сме и искаме да е на горе-долу равен терен.
Мисля си за х.Здравец, но няма кой знае какво да правим там. Не знам там дали има обособени места за огън?
Били сме на Араповския манастир, не ни се ходи пак.
До Кукленския манастир имаше хубави места за разходка, доколкото си спомням.
На Равногор има ли нещо интересно?

# 291
  • Пловдив
Дайте идея за разходка в близост до Пловдив. С малко куче на 4 месеца сме и искаме да е на горе-долу равен терен.
Мисля си за х.Здравец, но няма кой знае какво да правим там. Не знам там дали има обособени места за огън?
Били сме на Араповския манастир, не ни се ходи пак.
До Кукленския манастир имаше хубави места за разходка, доколкото си спомням.
На Равногор има ли нещо интересно?
До Равногор са Бекови скали и Червената скала. Идеално е за разходка.

# 292
На Равногор е голяма блъсканица. Миналата година отидохме, видяхме и си тръгнахме. На връщане се отбихме и хванахме пътя към Летовище Розовски вриз. Тихо, спокойно, зелено.
Скрит текст:

# 293
  • Пловдив
*Бенджи*, а до Бекови скали равен ли е теренът? Че ушаткото е мъничък и не му стигат силите да се катери и може да се наложи да го носим понякога Simple Smile

rire, мястото изглежда страхотно. Не съм го чувала. Сега ще го проуча. Има ли какво да се прави там освен разходката? Места за хранене?

# 294
Има ли вечерна гимназия в Пловдив? И коя?

# 295
rire, мястото изглежда страхотно. Не съм го чувала. Сега ще го проуча. Има ли какво да се прави там освен разходката? Места за хранене?
Миналата година (пандемична бе) имаше една каравана, която предлага скара - бира, пържени картофки, сладолед със няколко маси за сядане.  При мечката има детска площадка с пързалка и люлки. Зад чешмата се вижда беседка, ако искате барбекю.
Гугъл мапс води безпроблемно до там, има даже и street view. От там тръгват и различни туристически пътеки, но ние сме равнинни туристи и инфо не мога да дам.

# 296
  • Пловдив
Преди Яворов имаше вечерна гимназия, може да погледнеш в сайта (ако имат) или да попиташ по телефона.

# 297
  • Пловдив
Бекови скали: https://izbulgaria.com/%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D1% … 0%B0%D0%BB%D0%B8/
За мен не е стръмно, ходили сме с малки деца, но виж за малко куче не мога да кажа. Може и да се наложи да го поносите, не знам.
Розовски вриз наистина е разкош!: http://rozovskivriz.free.bg/vriza.htm

# 298
  • Пловдив
За места около Пловдив с малко куче: Горноводенски манастир става за разходка и пикник.
Хисаря също става за разходки, има къде да се хапне и пийне.
Бачково.
Карлово до водопада /лек е прехода/

# 299
Дано няма много кърлежи по тези места,които предложихте,че аман от тези гадини .

Общи условия

Активация на акаунт