Къде в Пловдив??? - 95

• 30 270
  • 738
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте. Също препоръчвам др.Чочкова. Ходим при нея от доста години. Последно бяхме преди около година и преглед, включващ ехограф мисля, че беше 60 лв. По Здравна каса можете да отидете в Пълмед при др.Тодорова. Там обаче плащахме допълнително някои неща, включително и ехограф и дадохме 60-70 лв. При др.Гутман сме били, не е мой тип лекар. Каквото и да решите, побързайте за вземане на час, защото се чака доста. За др.Чочкова минимум месец-два, за др.Тодорова 15-20 дни.

# 451
Момичета, темата е в раздел На пазар. Нека се съобразяваме с това. Линк към белия списък на лекарите в Пловдив има в първия пост на темата.
Хубава вечер!

# 452
  • Пловдив
Къде из Тракия мога да намеря омекотител Сано и същия за сушилня?
https://ttmarket.bg/product/parfyumen-sprey-omekotitel-za-sushil … -sensitive-750-ml

# 453
Омекотител Сано съм купувала от Метро и то в голяма опаковка. Излиза доста по-на сметка.

# 454
Момичета, откъде купувате качествени маратонки на добри цени?

# 455
Момичета търся си добър салон за почистване на лице. Някакви предложения?
Благодаря!

# 456
  • Пловдив
Онлайн. Дори за детето меря във физически магазин и после купувам онлайн на по-добра цена.

# 457
Момичета, сърдечно благодаря на всички отзовали се на моята молба!
И този път.
Страхотни сте! 💐💐💐

# 458
Декатлон?

# 459
Здравейте, на или около ул. Ильо Войвода 12 има ли къде да се спре? Питам, понеже не съм от града, но имам ангажимент там?

# 460
Онлайн. Дори за детето меря във физически магазин и после купувам онлайн на по-добра цена.
А от кои сайтове? Благодаря ти предварително!

# 461
  • Пловдив
Здравейте, на или около ул. Ильо Войвода 12 има ли къде да се спре? Питам, понеже не съм от града, но имам ангажимент там?

Зад старата сграда на Луксор, като минеш прохода с книжарницата направиха паркинг. Мисля, че не всички места са за живущите. По улица "Баткун" също се намират места, но се влиза от "Карловска" , защото е еднопосочна. По бул. "България" също може да пробваш.

# 462
От къде можем да купим разтвор за сапунени балони? Голяяям проблем.Satisfied

# 463
  • в сърцата на децата <3
От къде можем да купим разтвор за сапунени балони? Голяяям проблем.Satisfied
От магазина с досадната реклама 😂😂😂

# 464
От магазина с досадната реклама 😂😂😂

JoyJoyJoy

В Пепко също съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт