Къде в Пловдив??? - 95

• 30 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • в сърцата на децата <3
Вярно, че и там имаше, но дали не е сезонен продукт? Последните пъти май не съм виждала, но е възможно да са ги изкарали вече.

# 466
  • Пловдив
От къде можем да купим разтвор за сапунени балони? Голяяям проблем.Satisfied

Ле ле, колко съм зле. И такива неща ли се продават? Ние едно време си го правехме от вода и веро.

# 467
  • Пловдив
Ааа, сега е по-модерно Simple Smile Разтворът прави по-хубави балони.

Мисля, че сме взимали от Лидл, но когато е на брошура - предполагам скоро ще пуснат, защото вече стана топло.
Също мисля, че съм виждала в Джъмбо, но не съм сигурна.

# 468
За маратонките - онлайн. Последно миналата седмица от Шопсектор ми излязоха най-добри цени. При доставката имаше проверка и проба включени преди да ги платя

# 469
Пепковците май имат телефон и може да се пита дали има налична течност, ако не е спешно в събота мога да кажа има ли и къде.

# 470
Ето изпитана рецепта за балони, които не оставят петна по дрехите. Това в средата е глицерин.

# 471
  • Пловдив
Лас Вегас, за детето най на сметка взимам от емаг, след преглед на останалите страници.
За мен от шопсектор и фешън дейс.
Ака вече търсиш конкретен модел, вписваш него и разглеждяш къде е най-добрата цена.

Течност за балони взимаме от Джъмбо. 6 или 8лв. беше тубата от 2л.

# 472
  • Точно където трябва
Взимала съм от Джъмбо, оставят петна. А рецептата с глицерин- наистина ли не оставя петна? Аз съм чела, че точно той е причината.

# 473
Не оставя, той самия се използва за почистване на петна.

# 474
  • Пловдив
elliee, всички купешки правят петна.

# 475
  • Пловдив
B Pepco вече има течност за мехурчета.

# 476
  • Пловдив
Моля, някъде в  Тракия изработка на некролози.

# 477
  • Пловдив
Моля, някъде в  Тракия изработка на некролози.
Попитай в някоя книжарница или фото студио. Обикновено не афишират, че правят, но съм виждала да изработват такива. За съжаление за Тракия не мога да помогна с конкретни.

# 478
  • Пловдив
По-скоро проверете в траурна агенция, ако има някъде. Сещам се, че имаше под една нова кооперация, като се влиза в "новия" квартал. Точно до магазина за турски стоки.

# 479
Скоро видях, че на Събота пазара има магазин за турски стоки. Никога не съм влизала в такъв, а чета, че се харесват масово. Имате ли харесвани стоки от конкретния?
Също така точно до него видях фирмен магазин за пилешки разфасовки. Месото хубаво ли е?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт