Пролет китна е дошла, растат ДЕКЕМВРИйските деца! (Тема 3)

• 21 144
  • 817
  •   1
Отговори
# 615
И аз не смятам доприспиванията за събуждане.
Да ви питам по колко памперса сменяте за 24 часа? Моята госпожица чишка горе долу през половин час и стигаме 16-18 пелени, предвид че в някои от тях има по 2 пъти пишкано сигурно. То вярно, че този литър и 100-200 мл трябва да излезе, ама нормално ли е така често...

# 616
Да ви питам по колко памперса сменяте за 24 часа? Моята госпожица чишка горе долу през половин час и стигаме 16-18 пелени, предвид че в някои от тях има по 2 пъти пишкано сигурно. То вярно, че този литър и 100-200 мл трябва да излезе, ама нормално ли е така често...
16 -18пелени за 24 ч ли използвате?😱Аз не съм й ги брояла никога ,но са нещо от рода на 6 -7 някъде.

# 617
Аз не сменям на всяко чишкане, но наакана ли е, дори петно да е, чакам 5мин и сменям. След къпането слагам памперс и го сменям чак сутринта като станат. Имат 5 хранения, демек задължително по 5 памперса на ден, от там нататък, ако има наакано.

# 618
16 -18пелени за 24 ч ли използвате?😱Аз не съм й ги брояла никога ,но са нещо от рода на 6 -7 някъде.
Толкова излизат на приложението, което ползвам. Един преди ядене, един след ядене (изчаквам 30-тина минути, за да не я слагам легнала веднага) - дотук са 2х6 = 12 минимум и тук-таме някой друг. Много е подсечена в момента и искам да й оставям дупето да диша, ама с тази честота на чиш не знам кога.

# 619
И аз като Fairytale,слагам след къпане и чак на сутринта към 5 -6 когато стане за ядене,отдавна вече не сменям през нощта.Не сменям на всяко чиш,то иначе по цял ден само трябва да я сменям,малко много ми се виждат 16 памперса.
Fairytale какво стана с яслата ,приети ли сте?

# 620
Днес изследвах ТСХ - 0, 05. В последните два месеца на бременността пиех еутирокс 12,5 и ТСХ ми беше добре. Когато родих декември месец и от тогава не съм пила хапчета. От тогава за първи път изследвах днес.

# 621
И аз сменям 5-6 пъти дневно. Нощем не сменям. Ползвам крема на Галафарм и съм много доволна. Памперсите са Хъджис и Памрес- което уцеля на промоция в емаг. Ака по веднъж на ден, сутрин след първото хранене. Вечер преди баня задължително си има половин час по голо дупе на леглото. Отдолу му слагам протектор, но той си чака и пишка като го сложа на подложката в коритото.
Минаха последните ваксини.
Е много ни е добра докторката. По принцип има сестра, която бие само ваксини и още една, която го мери и тегли.
Днес докторката би ваксините и едва намерих къде е убодено.
8,100кг/65см- истинско балканско кюфте (на моя род, че на мъжа ми са все манекенки и спортисти Joy)

# 622
Денц, много памперс, много чудо. Ние ползваме между 5 и 6-7. Зависи от това дали са напишкани или наакани. Аз не разбирам кога пишка. Просто стори ли ми се малко по-надут сменям. Сменям и винаги, когато ака, без значение колко.

От непрестанното лапане на ръце по бузките беба има пъпки. С какво мажете? Мия лицето няколко пъти през деня с вода, но не мажа с нищо. Прави ми впечатление, че се увеличават като брой. Не ми се правят експерименти и търся нещо ефективно.

# 623
Мазала съм големия с какво ли не.
Най-добрата детска дерматоложка в града ни живее два етажа над нас.
Нищо не помага. Просто го израстват.
Малкият го мажа с А дерма. Има ефект, но и обривче си има.

# 624
И ние мажем с Галафарм, гледам да не е българското производство, защото е някакъв по-странен отгоре. Бухтата започна да се подсича на вратлето. Намазах я с Галафарм 2 пъти и ѝ мина.
И нашите са с пъпки, особено бухтата, защото я кърмя и тя цялата става в кърма, а вечер като яде от шише е като дебелото момченце от Матилда (ема една сцена където едно момче нагъва с пръсти от цяла шоколадова торта - целия е омазан, ама май нищо не изяде). Започнахме стриктно да бършем с мокра кърпичка и после със суха. Чакаме още резултат, но май не е от мацането, защото бухтата и по нослето има.
Да, приети са в яслата, в която искахме. Започва вадене на документи и възможно най-бързо отиваме да ги записваме, защото искам определена госпожа. Догодина пак ще кандидатстваме, но вече за детската градина до нас. Ние сме фандъкопомазани заради допълнителната точка за близнаци, иначе е тегава работа 🙄

# 625
Големият тръгна на ясла, ходи два дни и сега е със сополи.
Докторката каза, че са зъби. Те точно сега му избиват последните два.
И другия месец започваме отново купона със зъбите, после и със сополите... Joy
Ох, що някой не ми върза гащите... Шегувам се, разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 20:19 от Лайкa

# 626
Големият тръгна на ясла, ходи два дни и сега е със сополи.
Докторката каза, че са зъби. Те точно сега му избиват последните два.
И другия месец започваме отново купона Joy
Оффф не ми се мисли... Всички казват, че повечето време са болни. Нито искам да са ми болни децата, нито мога да ги гледам, ако тръгна на работа. Не знам

# 627
  • до най-прекрасния мъж
Аз сменям преди всяко хранене, ако има наакан, сменям веднага. Значи минимум 5 на денонощие. Сега, откакто мина на 3 дремки, понякога сменям и преди сън, ако видя, че е пълен много.
Благодаря, Феъри, и аз мисля, че ако е повече от 5-10 мин доприспиването, те трябва да се брои.
Тая вечер й е много странно заспиването - какво й стана, не знам, но от 19:30 до 20:00 се стресна сигурно 20 пъти. Заспи, стресне се, заспи, стресне се. Накрая баща й й пребая и май се успокои. Иначе, заспа сама в кревата, после се смя на баща си, докато й баеше. Не е изплашена, не рева, но какво беше това чудо, нямам идея.
Яслите и градините са си бациларник, всички ще минем през това, няма начин.
И ние имаме обрив по лицето като екзема. Мисля, че е от пюрето, защото е само на лявата бузка, а тя там повече се омазва, докато яде. Излезе и преди 4-5 дни. Мажа с А Дерма Екзомега и вече почти се изчисти. Не мисля, че реакция от храна, няма логика да е само на едната бузка. Иначе, пъпчици от лигите й излизат, откакто е взела да се лигави. Но те минават бързо и без да мажа с нищо.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 20:31 от blue.angel

# 628
Смехът понякога е от превъзбуда.
Мъчи го нещо мойта душица. Пак сам си заспива, ама два пъти приревава.
А баща му е със стари авери на участие на Ицо Хазарта да си поденса.
Усещам, че утре пак ще вадя ролката с чувалите...

# 629
Аз минавам пъпките от лиги с мицеларна вода (бебешка, нали) Минават му, случва се пак да излизат, пак минавам и така. Лайка това за гащите беше добро 😁 За да се посмееш не само на свой, но и на мой гръб - закъснява ми  😂

Общи условия

Активация на акаунт