Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 656
  • 975
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
FBID10206506436694795, сега се сетих, че пиех/пия Омега 3. Знам че помага за сваляне на лошия холестерол (LDL), а и не е противопоказна при бременност.

# 946
FBID10206506436694795, сега се сетих, че пиех/пия Омега 3. Знам че помага за сваляне на лошия холестерол (LDL), а и не е противопоказна при бременност.

Да аз пия омега 3 някъде от 3ти месец насам

# 947
  • София
А какво омега 3 е подходящо при бременни?

# 948
Въпреки регулярния прием на омега 3, аз също имах висок холестерол през бременността. Завишеният холестерол поддържа бременността и здравото бебе: https://healthmatch.io/cholesterol/high-cholesterol-in-pregnancy#overview

Има още мноооого подобни статии по темата.

# 949
А какво омега 3 е подходящо при бременни?

Аз взимам на Minami. Виждала съм, че в групата на Сигридов се препоръчва тази марка

# 950
На всеки различна изписва на мен друга ми изписа от здравис с черен дроб някаква.

# 951
  • Sofia

Да аз пия омега 3 някъде от 3ти месец насам
Имай предвид тогава, че Омегата 3 също повишава общия холестерол, защото тя повишава добрия холестерол (HDL), който е част от общия.

# 952
Ня някои изписва омега с повече dha, а на други с повече epa. Зависише от това дали си хетеро или хомозигот по една от мутациите, но не помня вече какво точно беше.

# 953
Ня някои изписва омега с повече dha, а на други с повече epa. Зависише от това дали си хетеро или хомозигот по една от мутациите, но не помня вече какво точно беше.

Интересно, дано съм нацелила правилната, че дадох 100 лв 🤣

# 954
Здравейте дами,
Аз съм нов пациент на д-р Сигридов.
Имам 1 детенце с проблеми. Ходих на преглед за небременни и там остановиха, че имам двурога матка извита назад! Някой имал ли е подобен пролем и как се реши той? Имам желание за  още 1 бебче!
Благодаря предварително ❤️

# 955
Имам някои добавки останали ми от бременността, изписани ми от Сигридов. Ако някой проявява интерес да ми пише.

# 956
Имам някои добавки останали ми от бременността, изписани ми от Сигридов. Ако някой проявява интерес да ми пише.
Да, може да напишете какви са,ако някой има интерес ще се свърже

# 957
Пектамикс за тежки метали,
йод на Био кеър,
SOD супероксид димустаза,
селен на Джеймисън,
цинк на Нау,
цинков блисглицинат на д- р Бест, Актив Б комплекс на Натурал Факторс
Топ фолат
Биозин мама
Прегнако протеин за бременни шоколат

# 958
[пиша ви за супероксида

# 959
Здравейте, пия билкова кръв, чувала съм че желязо се пие на 12 часа отстояние от другите добавки, например Вит Б комплекс. Трябва ли да пия билковата кръв примерно сутрин и останалато( б комплекс , медрол, тмг, омега 3, Вит Д, акард ) вечерта ?

Общи условия

Активация на акаунт