Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 760
  • 975
  •   1
Отговори
# 75
Не забравяй, че си напълно в правото си да върнеш продукта без никакво обяснение да им дължиш (дори той да си е 100% ок) в срок от 14 дни след покупката. И те са длъжни да ти върнат парите.

# 76

Здравейте! Предлагам ви две неотварани опаковки желязо в срок на годност. Съхранявано е според указанията. Просто се бях запасила. Купувам си добавките от чужбина и вие знаете какви са разликите в цените. Понякога и 2-3 лв се оказват съществени, когато говорим за количества. Моля, пишете ми на лично съобщение за цената. Не смея да публикувам, защото може би е в разрез с правилата.
2 бр Iron 10 на Better You. Срок до 01 /2023

# 77
Здравейте, включвам се да кажа, че току-що освободих час за д-р Сигридов за 25.05. /сряда/- 11:30ч. Ако някоя има нужда, може да се обади да го вземе.

# 78
Привет , включвам се с малко по-различен въпрос. Знам, че Сигридов често назначава изследване на червен микробиом.  Аз му бях пациентка миналата година, но нямах подобно изследване. Сега мъжът ми има казуси с корема, които не може да разреши от доста време. Чудя се дали да не си направи изследването, но незнам кой ще му разчете резултатите и даде препоръки. Та въпросът ми е, достатъчно ясни ли са резултатите от изследването за немедицинско лице?

# 79
Здравейте, прочетох доста за Д-р Сигридов и колегите му, но съм леко объркана. За тези, които са по-информирани, бихте ли ми разяснили дали в екипа му има генетик?
Защо питам: тъй като съм небременна, изпратих онлайн изследвания,
които имам за последната година, с въпрос дали според тях трябва да продължа да пия глюкофаж и евентуално какви изследвания е добре да си направя за моя случай. Описах и добавките, които пия. Отговорът, който получих е, че трябва да се консултирам с д-р Ковачев и ендокриноложката им, и че резултатът от цитогенетичното ми изследване, което бях прикачила, показва, че имам нестабилен ген и при бременност трябва да се направи амниоцентеза. Което ми се стори несериозно- не ми отговориха на основния въпрос за глюкофажа, изпратиха ме на консултация и се изказаха по тема за генетиката с коментар, който е в противовес на това, което съм коментирала с генетик.

Малко история за мен: небременна, с поликистоза, водя здравословен начин на живот, нямам дефицити на витамини, нямам наднормено тегло, пия ниска доза глюкофаж по препоръка на ендокринолог - спомагало за овулация при жени с моят проблем. Имах мисед аборт в 9г.с.- причина тризомия (често срещана случайна хромозомна грешка). Всички лекари + генетик казаха, че нямам причина да се притеснявам за следваща бременност и след 3 цикъла да започваме пак естествени опити. Разбира се, това след изследвания- микробиология, ултразвук и т.н. Имам коментар на цитогенетично изследване за вариация в нормата (извинявам се за детайлите, но който е наясно, ще разбере). Генетикът ми каза, че това е нормално и не е причина за притеснение, даже повечето колеги не го отбелязвали.

Исках да чуя и друго мнение, тъй като както всички вас, искам най-доброто за бъдещото бебе, но честно казано, този коментар ме смути.

# 80
Здравейте, прочетох доста за Д-р Сигридов и колегите му, но съм леко объркана. За тези, които са по-информирани, бихте ли ми разяснили дали в екипа му има генетик?
които имам за последната година, с въпрос дали според тях трябва да продължа да пия глюкофаж и евентуално какви изследвания е добре да си направя за моя случай. Описах и добавките, които пия. Отговорът, който получих е, че трябва да се консултирам с д-р Ковачев и ендокриноложката им, и че резултатът от цитогенетичното ми изследване, което бях прикачила, показва, че имам нестабилен ген и при бременност трябва да се направи амниоцентеза. Което ми се стори несериозно- не ми отговориха на основния въпрос за глюкофажа, изпратиха ме на консултация и се изказаха по тема за генетиката с коментар, който е в противовес на това, което съм коментирала с генетик.

Малко история за мен: небременна, с поликистоза, водя здравословен начин на живот, нямам дефицити на витамини, нямам наднормено тегло, пия ниска доза глюкофаж по препоръка на ендокринолог - спомагало за овулация при жени с моят проблем. Имах мисед аборт в 9г.с.- причина тризомия (често срещана случайна хромозомна грешка). Всички лекари + генетик казаха, че нямам причина да се притеснявам за следваща бременност и след 3 цикъла да започваме пак естествени опити. Разбира се, това след изследвания- микробиология, ултразвук и т.н. Имам коментар на цитогенетично изследване за вариация в нормата (извинявам се за детайлите, но който е наясно, ще разбере). Генетикът ми каза, че това е нормално и не е причина за притеснение, даже повечето колеги не го отбелязвали.

Исках да чуя и друго мнение, тъй като както всички вас, искам най-доброто за бъдещото бебе, но честно казано, този коментар ме смути.
[/quote
Здравейте, доц. Русев, който вече работи там, е генетик. Но не мисля, че въпросите се разпределят по направления, просто Ви е отговорил някой - дали е бил д- р Ковачев, можем само да гадаем.

# 81

[/quote
Здравейте, доц. Русев, който вече работи там, е генетик. Но не мисля, че въпросите се разпределят по направления, просто Ви е отговорил някой - дали е бил д- р Ковачев, можем само да гадаем.
Репродуктивен имунолог е. То генетик, то ендокринолог го спрягат, че е....
До момичето, което питаше. Направете си консултация с още един специалист генетик по въпроса, проф. Кременски, например. Аз бих питала Сигридов като ми направи амниоцентеза и открие моята вариация какво би ми препоръчал Wink

# 82

[/quote
Репродуктивен имунолог е. То генетик, то ендокринолог го спрягат, че е....
До момичето, което питаше. Направете си консултация с още един специалист генетик по въпроса, проф. Кременски, например. Аз бих питала Сигридов като ми направи амниоцентеза и открие моята вариация какво би ми препоръчал Wink

Ясно, аз мислех, че и той е генетик. За мен е супер любопитно защо отсега трябва да се говори за амниоцентеза и да се стресират хората - не се ли прави това при доказателства за непосредствена необходимост в конкретен случай?

# 83
Момичета, знае ли някой от вас Д- р Сигридов от коя седмица на бремеността  препоръчва започване на витамин Б6, Б12 и витамин Д.
Благодаря ви!

# 84
  • София
Трябва да си ги изследвате и да са поне около средата на нормата (за Б12 съм чувала, че го иска над средта). Така че още от преди забременяването да са с достатъчно високи стойности - това е оптималният вариант. Ако вече сте бременна и са в дефицит (за него дефицит е около долната граница) - можете да ги започнете веднага.

Момичета, знае ли някой от вас Д- р Сигридов от коя седмица на бремеността  препоръчва започване на витамин Б6, Б12 и витамин Д.
Благодаря ви!

# 85
Момичета, знаете ли за колко дни отговарят на онлайн разчитането не резултати и доволни сте от изчерпателността на коментара? Малко ми е странно менюто и не съм сигурна че ми се отразиха въпросите в полето "забележка" като създавах заявката, а не видях къде другаде мога да попитам конкретни неща.

# 86
Момичета, знаете ли за колко дни отговарят на онлайн разчитането не резултати и доволни сте от изчерпателността на коментара? Малко ми е странно менюто и не съм сигурна че ми се отразиха въпросите в полето "забележка" като създавах заявката, а не видях къде другаде мога да попитам конкретни неща.
Здравейте. Всеки път е различно времето в което получите коментар (на мен лично ми се е случвало и около 10 дни да чакам за разчитане) , но да заслужава си. Всеки път е изчерпателна онлайн консултацията. Доволна съм .  В прозорчето “ забележка “ може да добавите вашите въпроси, това което приемате( ако приемате медикаменти) и всичко което ви интересува и желаете да ви се даде отговор .

# 87
Аз пък съм недоволна от коментара онлайн - дори поставям под въпрос кой точно ми е отговорил. Иначе за около седмица получих отговор, но загубени средства се оказаха....

# 88
При мен имаше разминаване на два пъти между това, което говорихме с доктора на прегледа, че ми трябва като терапия и коментара, който получих. Нищо общо. От прегледите съм много доволна, но от коментарите не.

# 89
  • София
Коментарите май ги прави др Ковачев, веднъж питах др Сигридов и той ми се подсмихна и каза “заедно ги правим, консултираме ги”.

Общи условия

Активация на акаунт