Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 794
  • 975
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен ми го предписа когато бях в 9-10 г.с. мисля. Но може и от по-рано, най-добре го питайте 🤗 по мейл според мен ще Ви отговорят също.

Здравейте, моля Ви кажете ми д-р Сигридов казвал ли е от коя г.с. може да се приема TMG за намаляване на хомоцистеина? С тромбофилия, висок хомоцистеин и тежка загуба съм. Не искам пак да се повтори... Благодаря Ви.

# 106
Здравейте, момичета. Исках да попитам тези момичета които са от Пловдив, д-р Сигридов кой АГ препоръчва за проследяване на бременост и раждане.

# 107
  • София
Може ли някоя мама да сподели дали докторът препоръчва нещо конкретно като добавки след раждане? Витамини, омега и нещо друго? Благодаря предварително 🤗

# 108
Мултивитамините на Garden of life са достатъчни.

Може ли някоя мама да сподели дали докторът препоръчва нещо конкретно като добавки след раждане? Витамини, омега и нещо друго? Благодаря предварително 🤗

# 109
Здравейте! Моята история е следната.
На 24 години съм. Преди 1 година имах мисед в 6 г.с с последвал кюртаж. Подадох си заявлението в сайта за първичен преглед при др Сигридов  като не бременна и бях одобрена. Имах изследвания за тромбофилия имам ниско рискови мутации. Прегледа при Сигридов премина добре. Видя някакъв израстък,какъвто не беше виждал до сега , изписа ми изследвания за около 3000лв и задължителна хистероскопия при др Ковачев, на която той трябваше да присъства. (др. Калчев беше напуснал клиниката вече). След като си направих излседванията си записах час за др Ковачев и той ми изписа добавки за около 500лв и някакъв списък с храни, в които нямаше почти нищо за ядене …. Хистероскопията мина добре, имах проверка на тръбите , не ме болеше много след това, всичко беше нормално, след това направих и 2 промивки с антибиотик.Др. Ковачев ми отговаряше винаги на въпросите по Viber. Но 3 месеца след хистероскопията ми се появи някакво кафяво течение винаги, когато леко бягам или правя леки упражнения. От хистероскопията до сега са минали 9 месеца. Витамините са ми на високи нива, всеки месец ги следя,както и овулацията, но бременност няма. Миналия месец реших да си запиша час за др. Калчев, за да разбера дали всичко е наред и защо ми се подува корема и гърдите ( хормоните ми са в норма). От показаната епикриза и флашка с хистероскопията нищо не се разбра да е било премахвано, а той ми показа че този израстък все още е там ….Бях много щастлива, че др Сигридов ме е избрал като не бременна, защото знам,че е много трудно, но сега съм много разочарована, защото съм хвърлила 4-5 Хил. Лева на празно ….Вяряам че др. Сигридов е много добър професионалист и помага на много жени, но бих ви посъветвала да искате и 2ро мнение относно хистероскопията. Много съм доволна от отношението и на двамата, но сега бях много изненадана, че нищо не е направено …

# 110
Аз съм шокирана, без да се обиждате, че е избрал млада жена с един аборт пред многото жени с далеч по-сложни случаи, които всеки месец буквално му стопяваха телефоните в центъра, попълваха анкети и какво ли не, за да се доберат до час. Аз също съм с нискорискови мутации, самият Сигридов ми каза по време на бременността, че няма да имам нужда от кръворазреждащи и беше прав. Освен това забременях след два прегледа при др. Калчев (тогава бяха в една клиника) така че стискам палци да сте вече на правилното място и да имате бърз успех

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 16:19 от AlisonParker

# 111
Здравейте, момичета!

За първи път пиша в темата и все още не съм прочела предходните такива.

Има ли сред вас някоя с успешна инсеминация или процедура инвитро при д-р Ковачев?

# 112
Здравейте момичета! Извинявам се, че така нахлувам в темата. Може ли някой да ми каже как процедира д-р Сигидров, ако фолиевата киселина е над референтните стойности при бременни в ранна седмица и по-точно предписва ли временно спиране на приема. На 09.06.2022 г. изследвах ФК по препоръка на доц. Русев и резултата е 35.2 при референти стойности 4.5 - 34.80. Спрях приема за седмица и резултата е 22.88 при референтни стойности- 5.21 - 20 (в друга лаборатория). Доц. Русев ми препоръча да спра приема на ФК за 3 седмици, но междувременно разбрах, че съм с ++ от теста за бременност. Пия металирана форма, защото не я усвоявам, а според доц.  Русев над нормата ФК ставала токсична. Пусна ми изследвания за емриотоксини, АНА и НК клетки, но нямам качени резултати, въпреки, че ми казаха, че до петък ще са готови.

# 113
Здравейте, момичета,

Нова съм тук, изчетох всички предходни теми и имам нужда от вашата помощ.
Посетих Д-р Сигридов за пръв път миналия месец, т.к. ми предстои трансфер в Турция. Първоначално каза, че няма как да ме подготви за него за един месец, но после каза да не го отлагам.
Състави план. Назначи ми доста кръвни изследвания, за които все още чакам разчитане. Направихме и ендометриална биопсия. От медицинския център ми се обадиха по телефона и казаха, че трябва да приемам пробиотик и да направя промивки с антибиотик. Нищо повече.
Т.к. не успявах да се свържа с тях по телефона, нито ми отговаряха на имейлите, отидох на място да поискам назначението и да запиша час за промивка. Такова не ми дадоха, оказа се, че нямат практика нито да дават, нито да изпращат по мейл; нямат практика да запазват дори часове на място. Терапия се визуализирала в платформата. Аз проверявам непрекъснато и все още не е качено нищо.
В крайна сметка ми запазиха час за промивка, която правели акушерките и ми казаха, ако съм имала въпроси, да ги отправя към медицинско лице.
Предвид предстоящия трансфер аз трябва да знам каква терапия конкретно ми е назначена, от кого и как би ми се отразила тя, още повече, че като пациент аз имам право на тази информация.
Искам да ви попитам такава ли е практиката на медицинския център и вие получавали ли сте назначение за тези промивки?
Толкова се проточи всичко, че аз няма да имам възможност дори да направя пълен цикъл от 3 промивки с антибиотик, защото ще заминавам за Турция и няма кой да ми отговори дали количеството на бактерии е сигнификантно, доколко са наложителни промивките, какво ще се случи, ако не ги направя и дали да започвам изобщо след като нямам време да направя всички, че и контролна биопсия.

# 114
Задължително си искайте резултатите от изследването. Не в платформата, на хартия. Като го виждат в платформата да ви го разпечатат.
И си направете консултация с АГ, дали ще е Сигридов, дали друг вие преценете, но задължително с резултатите от изследването. Нямат право да ви ги отказват. Това са ваши изследвания за които сте платила.
На мен лично, ако ми кажат така, такъв панаир ще им спретна на живо, че няма да им се вярва. Нещо много насериозно са се взели.

Дори бих консултирала въпросните резултати и нуждата от промивки с болницата в Турция.

Успех ви пожелавам!

# 115
Задължително си искайте резултатите от изследването. Не в платформата, на хартия. Като го виждат в платформата да ви го разпечатат.
И си направете консултация с АГ, дали ще е Сигридов, дали друг вие преценете, но задължително с резултатите от изследването. Нямат право да ви ги отказват. Това са ваши изследвания за които сте платила.
На мен лично, ако ми кажат така, такъв панаир ще им спретна на живо, че няма да им се вярва. Нещо много насериозно са се взели.

Дори бих консултирала въпросните резултати и нуждата от промивки с болницата в Турция.

Успех ви пожелавам!

Напълно подкрепям мнението ви! Гали Поп, имайте предвид , че да се използват антибиотици преди предстоящо зачеване не е ОК.
Но си направете консултация с АГ специалист .

# 116
Здравейте, момичета,

Нова съм тук, изчетох всички предходни теми и имам нужда от вашата помощ.
Посетих Д-р Сигридов за пръв път миналия месец, т.к. ми предстои трансфер в Турция. Първоначално каза, че няма как да ме подготви за него за един месец, но после каза да не го отлагам.
Състави план. Назначи ми доста кръвни изследвания, за които все още чакам разчитане. Направихме и ендометриална биопсия. От медицинския център ми се обадиха по телефона и казаха, че трябва да приемам пробиотик и да направя промивки с антибиотик. Нищо повече.
Т.к. не успявах да се свържа с тях по телефона, нито ми отговаряха на имейлите, отидох на място да поискам назначението и да запиша час за промивка. Такова не ми дадоха, оказа се, че нямат практика нито да дават, нито да изпращат по мейл; нямат практика да запазват дори часове на място. Терапия се визуализирала в платформата. Аз проверявам непрекъснато и все още не е качено нищо.
В крайна сметка ми запазиха час за промивка, която правели акушерките и ми казаха, ако съм имала въпроси, да ги отправя към медицинско лице.
Предвид предстоящия трансфер аз трябва да знам каква терапия конкретно ми е назначена, от кого и как би ми се отразила тя, още повече, че като пациент аз имам право на тази информация.
Искам да ви попитам такава ли е практиката на медицинския център и вие получавали ли сте назначение за тези промивки?
Толкова се проточи всичко, че аз няма да имам възможност дори да направя пълен цикъл от 3 промивки с антибиотик, защото ще заминавам за Турция и няма кой да ми отговори дали количеството на бактерии е сигнификантно, доколко са наложителни промивките, какво ще се случи, ако не ги направя и дали да започвам изобщо след като нямам време да направя всички, че и контролна биопсия.
Според мен не правете промивки преди да се консултирате с клиниката в Турция. Да не говорим, че аз самата мисля, че това е пълна глупост с тези промивки и измислено за пари.  На всяка втора ги предлагат.

# 117
Не Ви съветвам да правите каквото и да било преди трансфера в Турция. Там лекарите имат съвсем различен подход. След като сте им се доверили за процедурата, им се доверете докрай, за да има резултат. Успех!

# 118
Здравейте! Има ли жени забременели и родили  с аденомиоза??? Каква терапия имахте ?

# 119
Благодаря ви, момичета!
Нямам намерение да правя нищо преди да се консултирам с лекуващите ме в Турция лекари. Отивам след 2 дни и ще стане ясно всичко.

Няколко пъти започвах да пиша тук и все се отказвах. Но искам да споделя своето разочарование от МЦ Сигридов.
Няма “светило”, което да не съм посетила в БГ или изследване, което да съм отказала, ама вече ни вземат за мезе!
У мен се създава едно усещане, че всичко е бизнес и, че в действителност никой не го е грижа за нищо!

Когато от МЦ Сигридов първоначално ми се обадиха да ми кажат, че биопсията е готова, ми казаха, че се налага да направя промивки с антибиотик, а в коментара ми, качен в платформата, пише, че са с лактобацили!
Да не говорим, че ме съветват да не правя трансфер, а хистеро и лапаро, за които в Турция ми казаха, че не са необходими. А ако все пак го направя и имам + тест, да се свържа с тях своевремнно, за да се “намалят рисковете”.

Никаква комуникация в този център, никакво лично отношение! Напротив, като ходих на място да попитам за промивките и запиша час, защото никой не ми отговаря на мейлите, нито се свързвах по телефона с дни, ми се скараха, че съм отишла без час. Ако съм имала въпроси, да съм питала акушерката. Поисках назначението, за да го коментирам с турците, отказаха да ми го дадат.
Сигурно има и доволни момичета, но аз не съм от тях. За толкова пари, биваше поне да са малко по-любезни.

Общи условия

Активация на акаунт