Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 157
  • 975
  •   1
Отговори
# 210
Някой ползвал ли е комбинирания спрей на better you? Дали е добър? Гледам, че има такъв в здравис.
Реших да добавя и комбинирани витамини, към отделните неща, които пия и съм изследвала, за всеки случай ако още нещо липсва, защото вероятно има и други важни неща, които може да пропускам.

# 211
Някой ползвал ли е комбинирания спрей на better you? Дали е добър? Гледам, че има такъв в здравис.
Реших да добавя и комбинирани витамини, към отделните неща, които пия и съм изследвала, за всеки случай ако още нещо липсва, защото вероятно има и други важни неща, които може да пропускам.
Аз също искам доктора да ми даде нещо комбинирано,понеже пия много витамини,а сама не ми се рискува да  взимам.

# 212
Момичета, във фейсбук групата не искат да ми публикуват въпроса. Искам да питам някоя от вас пиле ли е цинк по време на бременност, и на коя марка и точно кой сте ползвали?

# 213
Момичета, във фейсбук групата не искат да ми публикуват въпроса. Искам да питам някоя от вас пиле ли е цинк по време на бременност, и на коя марка и точно кой сте ползвали?

Аз да. След изследване и ниски стойности на цинк от клиниката ми е препоръчан продукт от Здравис - Цинкови бонбони.

# 214
Момичета какъв пробиотик препоръчва д-р Сигридов, освен много скъпия от Здравис за кърмачки на Garden of life? Първо спомена детски пробиотик да започна (още съм в 7 г.с.), но след това рязко започна да говори за Здравис отново. Имате ли идея какъв е този детски, който препоръчва? Или който и да е друг подходящ и хубав за тях, който да не ми обира касичката чак така Sad

# 215
Вероятно е имал предвид омни-биотик панда.

Момичета какъв пробиотик препоръчва д-р Сигридов, освен много скъпия от Здравис за кърмачки на Garden of life? Първо спомена детски пробиотик да започна (още съм в 7 г.с.), но след това рязко започна да говори за Здравис отново. Имате ли идея какъв е този детски, който препоръчва? Или който и да е друг подходящ и хубав за тях, който да не ми обира касичката чак така Sad

# 216
Благодаря, неговата цена е същата обаче :/ Явно пробиотиците са най-скъпото нещо.

Вероятно е имал предвид омни-биотик панда.

# 217
За какво ви е изписан пробиотик? Ако нямате някакъв конкретен проблем, който налага приема им, може да ги пиете периодично, а не постоянно. И така не се налага да ги купувате редовно. Аз лично започнах да пия Омнибиотик около 8 месец, за да подпомогне уж бебето да няма колики. Бебето ми пак си имаше много колики

# 218

Здравейте, аз го взимам от iherb /писала съм многократно, има и отделна тема как става/ и там излиза 42 лв. Не е без пари, но поне не е 70 лв. и като се сметне за 9 месеца и повече, плюс останалите Омеги и Б12, които препоръчва, излиза на сметка.
Иначе ползите от пробиотик са многобройни. Доказано намалява риска от алергии при новороденото, както и укрепва имунната система на майка и бебе. Благоприятства борбата срещу гадене и стомашен дискомфорт през бременността и др.

# 219
Имам стомашни неразположения, които са си от години и нямам установен проблем..

# 220

Пуснаха ли Ви за изследване зонулин?

# 221
Да, Сигридов още първия път ми го пусна и е ок.
Има ли някоя от вас, при която бързо да реагират на изпратени резултати от коагулация? Аз започвам отсега да се разочаровам нещо...На миналия преглед сама питах за коагулация и д-р Сигридов каза да пусна веднага и да не чакаме следващия преглед (вместо да ми беше казал още отпреди това да съм ги направила), при което още на следващия ден ги изпратих - миналия петък. От тогава до днес са 6 дни, всеки ден звъня да питам ще ги види ли някой, защото имам отклонения и все още нямам никакъв отговор. При положение, че съм рискова бременност и ме следи всяка седмица, за мен това изобщо не е ок. Тези първи седмици до 10-та са най-рисковите при мен. Уточнявам, че ги изпратих на имейл, тъй като буквално всяка седмица давам по 220лв за ембрионална морфология и някак си реших, че при проложение, че е негов пропуск, че не ми е казал да занеса изследването още миналия път, сега няма да давам пари и за коментар на тези резултати...

Пуснаха ли Ви за изследване зонулин?

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 10:40 от cplay

# 222
Нямате ли преглед тази седмица? Щом ви следи всяка седмица, може би ще коментирате лично на прегледа?

# 223
Този път периода е седмица и половина, почти 2, като той самият каза да не чакаме следващия преглед, а да направя изследването на следващия ден и да изпратя резултатите веднага..Изрично попитах дали да му ги покажа следващия път, той каза не, още утре...
Нямате ли преглед тази седмица? Щом ви следи всяка седмица, може би ще коментирате лично на прегледа?

# 224
Звънете по- настоятелно тогава. Или отидете на място за коментар.

Общи условия

Активация на акаунт