Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 85 093
  • 975
  •   1
Отговори
# 315
Но аз дори нямам мутация в Mthfr гена - отидох при него с доооста изследвания, но не искаше да гледа никои, освен генетичните, всички други ме накара да пусна отново... и б витамините ми бяха в горни граници още на първото изследване (което правих успоредно с генетичното), защото от месеци преди да ида при др Сигридов знаех какви нива на витамини гони, какви дози изписва и сама си изследвах витамините и приемах

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 23:27 от bonibon_

# 316
Но аз дори нямам мутация в Mthfr гена - отидох при него с доооста изследвания, но не искаше да гледа никои, освен генетичните, всички други ме накара да пусна отново... и б витамините ми бяха в горни граници още на първото изследване (което правих успоредно с генетичното), защото от месеци преди да ида при др Сигридов знаех какви нива на витамини гони, какви дози изписва и сама си изследвах витамините и приемах
Не си губете времето ,отидете на консултация с турска клиника. Свържете се с Турмед за съдействие .Безплатно е свързването с клиниките .

# 317
Как става записване на час за бременни, много ли се чака за час??

# 318
Как става записване на час за бременни, много ли се чака за час??
Ами трябва да звъннте в деня когато се отваря графикът за Сигридов,но възможно дай бързо 😁 Би трябвало да успеете,понеже за не бременни е доста по-трудно.

# 319
Момичета, знаете ли дали в клиниката на Сигридов правят вливки с интралипид (назначени от Доц. Русев) и ако да, със записване на час ли е, как точно се процедира? Благодаря.

# 320
На нашия педиатър не мога да разчитам да следи витамините, става за ваксини, но дотолкова.
Днес й пуснах желязо (ниско е), витамин Д (твърде висок) и Б12 (приемливо, но може и повече) в Токуда. Исках венозна кръв, но те казаха, че става и периферна. Въпросът е, след като имам направени изследвания, с кого да се консултирам, защото не искам да разчитам от храната да набави всичко необходимо. На ЗВБ сме, а и аз ям всеки божи ден месо и пак ми е ниско желязото.
Единственият адекватен педиатър за който се сещам за страната е д-р Бояна Петкова, може да направите онлайн консултация с нея в платформата на Хелтико. Като цяло лекарите, били то педиатри или АГ и т.н. масово нямат понятие от витамини и ако им ги покажете, те ще гледат реф.стойности, видят ли цифрите, че са в стойностите на лабораторията, макар и да са на долна граница, за тях всичко е перфектно...
Моето дете също е захранено по звб, следя му желязото от 5 месечен, от 6м започнах да му пускам Д и Б12 , Б6 на годинка.

# 321
Не откривам др Бояна Петкова в Хале. Може ли линк ?

# 322
Не откривам др Бояна Петкова в Хале. Може ли линк ?
Заповядай Simple Smile
https://drhealthyco.com/physicians/2516

# 323
Правят, да… за цена не мога да потвърдя, аз минах на преглед и веднага ме сложиха на система. Може да взъннете на регистратурата и ще ви обяснят всичко.
Момичета, знаете ли дали в клиниката на Сигридов правят вливки с интралипид (назначени от Доц. Русев) и ако да, със записване на час ли е, как точно се процедира? Благодаря.

# 324
Момичета, изследванията, които назначава Сигридов дали той ги коментира или Ковачев прави коментарите?

# 325
Момичета, изследванията, които назначава Сигридов дали той ги коментира или Ковачев прави коментарите?
Коментарите ги прави акушерката

# 326
Тоест докторът въобще не ги гледа, а акушерката, така ли?

# 327
Тоест докторът въобще не ги гледа, а акушерката, така ли?
Когато се обадих да ви разяснят коментара, питах кой ги пише. Надявах се поне да е Ковачев, но ми казаха,ме докторите нямали физическа възможност и коментарите се пишат от акушерката. Съответно тя ми се обади да ми дава разяснения

# 328

Ако изследванията са качени в платформата, аз съм получавала коментари и рецепти от д-р Ковачев.

# 329
Да, в платформата са качени. Все си мислих, че поне лекар ги поглежда…А колко дни чакахте за резултат? Аз ги пуснах миналият понеделник и все още няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт