Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 947
  • 975
  •   1
Отговори
# 570

Момичета, много се притесних- какво означава повишен резултат за мед? Някоя от вас да е имала и какво е посъветвана да прави?

# 571
Може цялото поведение да зависи от това дали е надрусан или не.
Не мисля, че се друса. Струва ми се доста отговорен, за да си позволи да ходи на работа под влиянието на наркотици.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/6343726

# 572
  • София
Може цялото поведение да зависи от това дали е надрусан или не.
Не мисля, че се друса. Струва ми се доста отговорен, за да си позволи да ходи на работа под влиянието на наркотици.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/6343726

Да, този случай беше преди години и доста се обсъжда. Факт е, че следи от кокаин може да има и след няколко дни в кръвта. Това не значи, че ходи друсан на работа.

# 573
Здравейте, дали пускат татковци в чакалнята и на прегледите? Когато ходех аз се допускаха само пациентите, но предстои преглед на една приятелка, която много се притеснява и искам да я подготвя.

# 574
Здравейте, дали пускат татковци в чакалнята и на прегледите? Когато ходех аз се допускаха само пациентите, но предстои преглед на една приятелка, която много се притеснява и искам да я подготвя.
Не пускат. На входната врата има бележка, че придружители не се допускат.

# 575
Ще се включа и аз сред недоволните, меко казано, от тази личност д-р Сигридов. Безкрайно нагъл, арогантен, без чувство за такт, в моят случай и некомпетентен - видя киста на хороиден плексус, която в същия ден и след неговият преглед, двама специалисти по ФМ не видяха. Не мога да оспорвам знанията му, но в медицината е от съществено значение и отношението, начинът по който поднасяш информацията и т.н. Не знам, защо и на какво отгоре, този човек счита, че трябва да му се кланяме, след като си плащаме и то, не малко. Ако мога да върна времето назад, не бих стъпила при него, бих спестила куп пари и стрес, който няма материално изражение. Човекът, според моите разбирания, има сериозни психични състояния, водещи често до неадекватно поведение. Не знам, какво очакват да получат от този доктор, момичета, които се борят за бременност, но с парите, които се изливат там, спокойно могат да ходят в Турция. На последно място - внимавайте какви добавки приемате и като цяло медикаменти, защото тези експериментални терапии, не засягат него и семейството му, а вас. Късмет на всички🍀

# 576
Все по - често срещаме негативно мнение за отношението му към жените който отиват там с надежда. Много жалко дано се замисли малко какво се случва и да влезне в Интернет да прочете малко за себе си, а не да казва, че тук пишат жени с болно мозъци..........
Ще се включа и аз сред недоволните, меко казано, от тази личност д-р Сигридов. Безкрайно нагъл, арогантен, без чувство за такт, в моят случай и некомпетентен - видя киста на хороиден плексус, която в същия ден и след неговият преглед, двама специалисти по ФМ не видяха. Не мога да оспорвам знанията му, но в медицината е от съществено значение и отношението, начинът по който поднасяш информацията и т.н. Не знам, защо и на какво отгоре, този човек счита, че трябва да му се кланяме, след като си плащаме и то, не малко. Ако мога да върна времето назад, не бих стъпила при него, бих спестила куп пари и стрес, който няма материално изражение. Човекът, според моите разбирания, има сериозни психични състояния, водещи често до неадекватно поведение. Не знам, какво очакват да получат от този доктор, момичета, които се борят за бременност, но с парите, които се изливат там, спокойно могат да ходят в Турция. На последно място - внимавайте какви добавки приемате и като цяло медикаменти, защото тези експериментални терапии, не засягат него и семейството му, а вас. Късмет на всички🍀

# 577
Тук четат и пишат, негови служители също, в което съм сигурна. Това впрочем, може би, потвърждава теорията за болните мозъци😁
И добре, че го има този форум, защото във ФБ групата, не се одобряват критични коментари към този ......лекар. Тук за щастие, може свободно да се изказват мнения, впечатления, разочарования, а и радости.

# 578
За сега не съм има щяла подобно отношение,моите прегледи с него бяха до тук. Мина ми последната фетална морфология. Иначе за спешните изследвания и аз не съм доволна,тоест че мина седмица на и ейла още няма нищо. Става въпрос за СУЕ,аз повече в синево няма да пускам каквото и да е. След като видя стойност на суе 140 веднага ме прати в цибалаб и там за щастие излезе от 38 -57,пак е малко по-високо,но няма общи от 20-да е 140.
Остават ми само прегледи при Ковачев. Обаче Ковачев във вайбър от седмица и нещо не отговаря. Не знам дали е много натоварен или нещо друго,но винаги ми отговаря.
А за часовете,на момичетата които ви ги бъркат и се държат така,те не ви ли ззвънят преди часа,за да потвърдите? На мен винаги звънят

# 579

А за часовете,на момичетата които ви ги бъркат и се държат така,те не ви ли ззвънят преди часа,за да потвърдите? На мен винаги звънят

Като изключим този случай, са ми звъняли, но тъй като двата пъти беше, за да преместят часа и да ми кажат да отида по-рано или по-късно, не обърнах внимание на това, че не се обадиха. А и тогава все още даваха картонче, тип визитка с дата и час, за това не се замислих, че е добре да се обадя за препотвърждение. В последствие спряха да дават такива.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 09:46 от Blue Martiny

# 580
Привет!
Има ли някоя от вас, която е с гестационен диабет? И бих искала да попитам в коя гс го е открил д-р Сигридов? А също така и какви бяха стойностите на глюкоза на гладно? Моите резултати винаги са 5 или 5,1 и малко се притеснявам. Докторът нищо не е казвал по въпроса до сега та се надявам всичко да е наред, но стойностите на глюкозата ме притесняват (референтните стойност са 2,8 - 6,1)

# 581
  • София
Привет!
Има ли някоя от вас, която е с гестационен диабет? И бих искала да попитам в коя гс го е открил д-р Сигридов? А също така и какви бяха стойностите на глюкоза на гладно? Моите резултати винаги са 5 или 5,1 и малко се притеснявам. Докторът нищо не е казвал по въпроса до сега та се надявам всичко да е наред, но стойностите на глюкозата ме притесняват (референтните стойност са 2,8 - 6,1)
Имахме съмнения в 31 г.с ,ти имаш ли показания,качила ли си рязко на тегло,как е бебето,водите повечко ли са?
Правихме обременяване с глюкоза тогава.
Според мен ако е само зареди тази стойност,нямаш основания да се притесняваш,наложи си лека диета за твое спокойствие.

# 582
Моята е била винаги около 4.7 на гладно. Питала съм изрично доктори, казват, че няма проблем, а и ГД се “виждал и на ехографа”. Вашата стойност е близка и щом няма коментар от доктора и е в референтните стойности, значи няма какво да ви притеснява.

# 583
Привет!
Имахме съмнения в 31 г.с ,ти имаш ли показания,качила ли си рязко на тегло,как е бебето,водите повечко ли са?
Според мен ако е само зареди тази стойност,нямаш основания да се притесняваш,наложи си лека диета за твое спокойствие.
Привет!
Не съм качила рязко, по-скоро само на корем качих 3-4кг през втория триместър. Сякаш за 6-тия месец видимо ми порасна коремчето, но доколкото знам е нормално. В момента съм 24гс. От време на време започна да ми се вие свят и малко ми се увеличи апетитът. Още от началото на бременността (а може би и преди да забременея) ми е била около 4,5-5. Просто при последното ми посещение ендокриноложката ме притесни, че ако стойността е 5,1 значи може да има наличие на ГД

# 584
Привет!
Привет!
Не съм качила рязко, по-скоро само на корем качих 3-4кг през втория триместър. Сякаш за 6-тия месец видимо ми порасна коремчето, но доколкото знам е нормално. В момента съм 24гс. От време на време започна да ми се вие свят и малко ми се увеличи апетитът. Още от началото на бременността (а може би и преди да забременея) ми е била около 4,5-5. Просто при последното ми посещение ендокриноложката ме притесни, че ако стойността е 5,1 значи може да има наличие на ГД
Това изобщо не е така! И мен така ме стресираха ендокринорозите.

Общи условия

Активация на акаунт