Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 877
  • 975
  •   1
Отговори
# 630
Ами не искам да избързва преди да се видя с доктор Сигридов да не ми се скара  нещо че последния път не беше на кеф и не се държа много добре та ще видим как ще да показателите на скрининга и тогава ще преценим,тъй като ще ми престой и серклаж ако всичко е наред с бебето🙏🙏🙏🙏

# 631
Сега пьк в Тромбофилия и бременност фейсбук групата плюят д- р Сигридов за изследванията които назначава. Много лошо, е така. Само да не напусне доц. Русев , знам че има свобода на словото но просто някои жени мисля трябва директно да кажат на центьра вместо да се приберат след преглеь и зад скрити профили пишат. В чужбина си има звено Complaint и така ако има нещо там се оплакваш. Членувам в много английски групи, вярвайте ми ведньж не сьм прочела да се плюе доктор даже никога не сьм видяла спрягане на докторски имена. Не е хубаво така.

# 632
Защо пък да е зад скрити профили? И какво ако Русев напусне? Няма да спре да преглежда. Просто ще бъде на друго място, както е бил и преди. И ако все пак напусне няма да е заради коментарите на жени във фейсбук, а заради нещо в центъра

# 633
Сега пьк в Тромбофилия и бременност фейсбук групата плюят д- р Сигридов за изследванията които назначава. Много лошо, е така. Само да не напусне доц. Русев , знам че има свобода на словото но просто някои жени мисля трябва директно да кажат на центьра вместо да се приберат след преглеь и зад скрити профили пишат. В чужбина си има звено Complaint и така ако има нещо там се оплакваш. Членувам в много английски групи, вярвайте ми ведньж не сьм прочела да се плюе доктор даже никога не сьм видяла спрягане на докторски имена. Не е хубаво така.

За мен не е нормално нон стоп да напускат лекари от МЦ на Сигридов - едва ли проблемът е в тях, по скоро ще да е нещо от другата страна..

# 634
Няма лошо жените да коментират. Как преди 10 години д-р Сигридов следеше бременни и то след загуби, инвитро с минимални изследвания, а сега се изписват такива за хиляди левове? И тогава се раждаха живи и здрави деца.

# 635
Това с изследванията в конкретна лаборатория е  явно практика за повечето лекари. Преди година ми се наложи да посетя Гастроентеролог - докторката ми назначи за около 500 лв и изрично ми каза Цибалаб централа София, дори на бланката си написа името и. После ходих и на ревматолог, който пьк не прие Ана панела правен в Цибалаб , кьдето между другото излязаха положителни антитела и ме прати в Иван Рилски. И така по веригата се вьртиш. Не вярвам , че само д- р Сигридов взема процент на изпратени клиенти. Може би самите лаборатории търсят докторите знам ли. Но моето мнение е че ако има нещо застани в очи с доктора и сподели дали искаш конкретната лаборатория дали имаш пари за всички изследвания, а не да се прибереш в кьщи влезеш в група Тромбофилия и Бременност зад скрит профил и плюеш и почва едно голямо плюене от други жени.  Инвитрото е било сьздадено в Англия именно да помогнат на жени сьс отранени и запушени тръби.  Прочетете за сьздателите на инвитрото и мисията им. А днес, докторе не мога да забременея и хайде юруш Инвитро. Е аз пьк имам позната бременна. Естествено с второ дете ,5 месеца след като роди пьрвото си дете от инвитро. И в чужбина ако има нещо имаш право директно да си го кажеш и попьлваш бланки ако има нещо което не си доволен или казано на английски Уou asked us , we did it...

# 636
Това с изследванията в конкретна лаборатория е  явно практика за повечето лекари. Преди година ми се наложи да посетя Гастроентеролог - докторката ми назначи за около 500 лв и изрично ми каза Цибалаб централа София, дори на бланката си написа името и. После ходих и на ревматолог, който пьк не прие Ана панела правен в Цибалаб , кьдето между другото излязаха положителни антитела и ме прати в Иван Рилски. И така по веригата се вьртиш. Не вярвам , че само д- р Сигридов взема процент на изпратени клиенти. Може би самите лаборатории търсят докторите знам ли. Но моето мнение е че ако има нещо застани в очи с доктора и сподели дали искаш конкретната лаборатория дали имаш пари за всички изследвания, а не да се прибереш в кьщи влезеш в група Тромбофилия и Бременност зад скрит профил и плюеш и почва едно голямо плюене от други жени.  Инвитрото е било сьздадено в Англия именно да помогнат на жени сьс отранени и запушени тръби.  Прочетете за сьздателите на инвитрото и мисията им. А днес, докторе не мога да забременея и хайде юруш Инвитро. Е аз пьк имам позната бременна. Естествено с второ дете ,5 месеца след като роди пьрвото си дете от инвитро. И в чужбина ако има нещо имаш право директно да си го кажеш и попьлваш бланки ако има нещо което не си доволен или казано на английски Уou asked us , we did it...

Аз също смятам, че е безсмислено да се коментират по групи назначените изследвания. Трябва да се говори и коментира директно с лекаря. Освен това, човек може да прояви и критично мислене, като прочете информация,  за да прецени дали да направи съвсем всички или само някои. Аз лично съм доволна от изследванията, които съм си направила по препоръка на д-р Ковачев и не съм се чувствала толкова информирана за здравето си никога. Специално той беше много разумен в нещата, които ми предписа да изследвам. Да не говорим, че след като се суплементирах правилно, се чувствам и много по-добре, нямам косопад за първи път от доста време и много други ползи. Тъжното е само, че определени изследвания трябва да бъдат напълно безплатни за бременни жени, а те не са - като например коагулацията при жени с тромбофилия, а панелът за витамините Б и Д отдавна трябва да се включи по здравна каса за всички хора.

# 637
Може ли да се поставят инжекции Б12 цианокобаламин при положение, че съм с MTHFR мутации и нормално приемам метилирани форми. От клиниката са ми написали коментар да слагам инжекции Б12, но без уточнение...ще съм благодарна за информация и съвет. Поставих вече 2 от 5 инжекции през 7 дни, но едва сега се замислих дали тези инжекции изобщо да ги поставям... Благодаря за съветите и съдействието!

# 638
Доколкото съм запозната няма метилиран Вит б12 на ампула, поне когато питах нямаше наличен на пазара. Аз съм със същата мутация.

# 639
Аз съм слагала. Преди години като изследвах Б12 за пръв път стойността беше 55. Тогава ендокринолог ми назначи терпия с инжекции и за около месец го вдигнах до 200. И аз съм с тази мутация. Сега пръсках спрей метилкобаламин и допълнително накрая др Ковачев ми беше казал и по 1 инжекция на 3 седмици.

# 640
Аз съм слагала. Преди години като изследвах Б12 за пръв път стойността беше 55. Тогава ендокринолог ми назначи терпия с инжекции и за около месец го вдигнах до 200. И аз съм с тази мутация. Сега пръсках спрей метилкобаламин и допълнително накрая др Ковачев ми беше казал и по 1 инжекция на 3 седмици.

Тоест ок е да слагам инжекциите въпреки мутацията?

# 641

Тоест ок е да слагам инжекциите въпреки мутацията?

Да, така се прави. Почва се с инжекции сшед което с хапчета, за по бърз ефект

# 642
На 31 октомври бях на ФМ и БХС в 12 гс, все още нямам резултати на имейла...а една позната беше на 07ми ноември и вчера ги получи. Нормално ли е такова голямо забавяне....Потвърден ми е имейла и всичко..

# 643
Нека от центъра да кажат нормално ли е такова забавяне. Моите резултати също дойдоха бързо

# 644
  • Sofia
На мен ми казаха, че до седмица ще получа мейла с резултатите от БХС и така и стана.
Това забавяне ми се вижда дълго. По-добре се обадете в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт