Д-р Иван Сигридов - Тема 7

• 84 780
  • 975
  •   1
Отговори
# 750
Ми е ли мнение [/img]

# 751
Здравейте ,интересувам се при Сигридов изпълняват ли инвитро по фонд или си плащаме в кеш

# 752
  • Sofia
Здравейте ,интересувам се при Сигридов изпълняват ли инвитро по фонд или си плащаме в кеш
МЦ Сигридов не е репродуктивна клиника.
Мирослава, нищо не се вижда.

# 753
Момичетата,които са раждали при др. Ковачев секцио с кого влиза в екип ?

Д-р Спасов, с много добри впечатления останах от него.

# 754
Момичета, някоя от вас имала ли е болки в областта на десния яйчник по време на бременност? Боли ме от около 3 седмици, до скоро не можех да определя, че това е яйчника, но мисля, че вече съм сигурна, там не знам какво друго би могло да е. Казах на следящия ме АГ по ЗК преди 1 седмица, било мускулно за нея това, нямало какво друго, дори ме гледа на ехограф след това. Но аз нещо започвам да се притеснявам за тази болка, прегледът ми при Сигридов е чак края на декември (в 28г.с) . Болката е лека, но май си е през целия ден и определено по-силно ме боли, докато спя при завъртане от позиция по гръб към позиция наляво. ConfusedExpressionless Дали някоя от вас е имала подобни оплаквания?

# 755
Здравейте и аз да се включа с малко притеснение имам две загуби в големи седмици поради скъсяване на шийка и инфекции.... И сега на скрининга доктор Сигридов каза че за сега няма да прибързваме със серклаж защото шийката е 4см каза да я меря всяка седмица вагинално при следящия ми АГ и да му е пращам но съм много притеснена дали пак няма да се скъси и да загубя бебето. А от друга страна му имам доверие и знам че знае какво прави. Моля дайте мнение някой с подобна ситуация. 🙏🙏🙏

# 756
  • София
Здравейте и аз да се включа с малко притеснение имам две загуби в големи седмици поради скъсяване на шийка и инфекции.... И сега на скрининга доктор Сигридов каза че за сега няма да прибързваме със серклаж защото шийката е 4см каза да я меря всяка седмица вагинално при следящия ми АГ и да му е пращам но съм много притеснена дали пак няма да се скъси и да загубя бебето. А от друга страна му имам доверие и знам че знае какво прави. Моля дайте мнение някой с подобна ситуация. 🙏🙏🙏
Колко загубИ в късна седмица имаш?
Аз имах една,при втората бременност действахме така с д-р Сигридов ,стартирах с 4 см шийка,която с напредване на бременността се скъси.Серклаж сложихме в 21 седмица,имам предвид че се наложи в крайна сметка въпреки добрия размер в началото.Много внимателно следи,ако избереш да НЕ слагаш.

# 757
При мен, като започна да се скъсява Сигридов препоръча Вит Ц и колаген (не беше много скъсяването). Др Ковачев ми изписа  и курс с индометацин, след който даже беше пораснала.

# 758
Двете загуби са в 26 г.с и 17 г.с и аз приемам витамин ц доктор Сигридов ми го изписани си го пия постоянно. Шийката ще я следя всяка седмица за да може да се реагира бързо ако се види че се скъсява и ако трябва задължително серклаж. Вярвам че като ми я мерят всяка седмица ще може да се реагира но искам да е така както казва доктор Сигридов че с предните бременности бебето е било болно и съм имала инфекции и затова се е скъсявала и действително имаше инфекции. Ще по слушам доктора дано успеем. 🙏🙏🙏🙏

# 759
Двете загуби са в 26 г.с и 17 г.с и аз приемам витамин ц доктор Сигридов ми го изписани си го пия постоянно. Шийката ще я следя всяка седмица за да може да се реагира бързо ако се види че се скъсява и ако трябва задължително серклаж. Вярвам че като ми я мерят всяка седмица ще може да се реагира но искам да е така както казва доктор Сигридов че с предните бременности бебето е било болно и съм имала инфекции и затова се е скъсявала и действително имаше инфекции. Ще по слушам доктора дано успеем. 🙏🙏🙏🙏

Бихте ли споделили какви инфекции сте имала?

# 760
Незнам точно какви никой не даде точен отговор но бебето в 26г.с когато го загубих беше в зелени води болно мъчещо се и никой не го е забелязал въпреки че съм пуснала изследвания и прегледи съм ходила често.... Просто в  майчин дом тогава беше лекарска грешка и никой не ми обръщаш внимание лежах там не ставай при установяване на скъсена шийка и една седмица преди раждането ходих всеки ден и им казвах че имам някакво зацапване зелено и по обилно но никой нищо нищо ми нямало и ето...... Това не е болница там и по точно доктор Хранов... Той се подига с мен и бебето ми 😥😥😥😥😥

# 761
Незнам точно какви никой не даде точен отговор но бебето в 26г.с когато го загубих беше в зелени води болно мъчещо се и никой не го е забелязал въпреки че съм пуснала изследвания и прегледи съм ходила често.... Просто в  майчин дом тогава беше лекарска грешка и никой не ми обръщаш внимание лежах там не ставай при установяване на скъсена шийка и една седмица преди раждането ходих всеки ден и им казвах че имам някакво зацапване зелено и по обилно но никой нищо нищо ми нямало и ето...... Това не е болница там и по точно доктор Хранов... Той се подига с мен и бебето ми 😥😥😥😥😥

Много съжалявам за загубата ви. Бъдете силна, всичко ще бъде наред! Аз също съм се филмирала  с моята шийка само за това мисля, побърквам се. Опитвам се да съм по-спокойна но…. А имате ли стягания или болки? Док. Сигридов какво друго  ви изписа за шийката освен  колаген. Аз също започнах да приемам от миналата седмица течен колаген, магнерод и алеракт. Колко ви е шийката на вас и в коя сте?

# 762
Аз приемам само витамин ц за сега колаген не ми е изписал нямам още стягания имам само мускулни от уголемява ето на матката... Иначе съм в 12 седмица и от 9 г.с шийката ми е 4 см в понеделник бях на скрининг при доктор Сигридов и той я измери 4см и каза да изчакаме за сега да я меря всяка седмица и да му я изпращам изписа ми валтрекс и изопринозин и омега 3 заради прекарани скоро вируси и ще направя два курса сега 5 дни и от 12 декември пак 5 дни да се застраховаме че скоро съм ги карала макар че в момента нямам.

Много съжалявам за загубата ви. Бъдете силна, всичко ще бъде наред! Аз също съм се филмирала  с моята шийка само за това мисля, побърквам се. Опитвам се да съм по-спокойна но…. А имате ли стягания или болки? Док. Сигридов какво друго  ви изписа за шийката освен  колаген. Аз също започнах да приемам от миналата седмица течен колаген, магнерод и алеракт. Колко ви е шийката на вас и в коя сте?

# 763
Това с шийката ме притесни. Моята в 12г.с беше 32. На ранния скрининг ми казаха , че е добре. На прегледа миналия ден (14г.с) никой не я е мерил.
Освен това съм с гъбична инфекция, която лекувах с Гиназол, и с Гарднерела, която сега почвам да лекувам с Флажил.

# 764
  • София
Това със зелените води си е чиста инфекция ,търсетв причинител,в такъв случай може би наистина проблема не е в шийката и серклаж само би влошил ситуацията.
Следете и ЦРП,пускала ли си микоплазма ,уреоплазма и хламидии?

Общи условия

Активация на акаунт