Хипоспадия 9 или деца с урологични заболявания оперирани в Сърбия

• 59 250
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, писах в групата във Фейсбук, но ще пиша и тук: спешно ми трябва Андр@ктим! Едно момиче ми беше обещало нейния, но се оказва, че ще й трябва за по- дълго, а аз трябва да започна мазане на 13.01 и нямам време да го поръчвам от чужбина…
Краен вариант- ако някой има рецепта за крема- моля са ми я изпрати; ще го поръчам и ще почнем мазане когато дойде..

# 691
Здравейте, писах в групата във Фейсбук, но ще пиша и тук: спешно ми трябва Андр@ктим! Едно момиче ми беше обещало нейния, но се оказва, че ще й трябва за по- дълго, а аз трябва да започна мазане на 13.01 и нямам време да го поръчвам от чужбина…
Краен вариант- ако някой има рецепта за крема- моля са ми я изпрати; ще го поръчам и ще почнем мазане когато дойде..
Здравейте, аз имам останал. Живея в София, ако искате ми пишете на лични

# 692
Благодаря, ncis,
Намерих кремчето!
Бъдете здрави ☺

# 693
Здравейте, писах на др.Джинович преди седмица за запазване на дата за операция. Все още нямам отговор. Според вас да препратя ли пак имейла или да изчакам още?

# 694
Да, препратете. Ще Ви отговори, не се притеснявайте.

# 695
Ние също му писахме за операция преди десетина дни и вчера препратихме отново.

# 696
Скоро отговарял ли е на някой др.Джинович?

# 697
Скоро отговарял ли е на някой др.Джинович?
Последно на 6 и 7 януари разменихме по два мейла. На вторият ми отговори в рамките на 10 минути, което много ме изненада. Декември обаче нямах отговори

# 698
Момичета, той е доста натоварен, както знаете, а и когато той ни отговаря става бавно. Ако се наложи препращайте по няколко пъти. На мен докато ми отговори за първи път се минаха около 2 3 седмици, нещо такова.

# 699
Здравейте, доктора ми отговори и насрочихме дата. Препоръчайте ми апартаменти за отсядане. Искаше ми се нещо с двор или поне парк наблизо в площадки и да е близо до болницата.

# 700
Преди малко и на нас докторът ни отговори. Насрочихме дата за 09.05.2025. Вашата кога ще бъде?

# 701
Здравейте, минавам и аз се похваля, че успяхме да се свържем с доктора и последните 2 дни комуникацията с него е изключително бърза. Имаме си дата и ние, която е доста нататък за края на юли, но аз съм от майките и хората, които обичат да планират и да се  презастраховат, та може ли да ми прелпоръчате алерголог, който може да назначи/напарви изследвания за прилаганите упойки и често използваният антибиотик. Детето ми към този етап няма установени алергии, но е с неустановен АД и ми се иска да се презастраховам. Благодаря много!

# 702
Нашата ще е на 10.06

Преди малко и на нас докторът ни отговори. Насрочихме дата за 09.05.2025. Вашата кога ще бъде?

# 703
Нашата ще е на 10.06

Пишете ми, ще пратя квартири и локации Simple Smile

# 704
Здравейте! Моят син е на 4 месеца, кога трябва да се свържа с д-р Джинович? Какво точно се изпраща като информация в този първоначален имейл? Моля, миналите по този път да споделят! Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт