Още малко време остана и ще бъда горда АПРИЛска мама - тема 7

• 50 062
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Хахах Ронииии, усещам че ще мамиш и ще кажеш, че фавотита си усетила Stuck Out Tongue Winking Eye Joy шегувам се.

Аз се връщам от преглед, тонове чудесни, нямам контракции и на 12/04 с куфарчето ме приемат… шубе ме еее от секцио Cold Sweat знам че ще оцелея, но … Sob

# 136
Бахар, честито бебенце! Много хубаво име сте избрали!

Жоржи, и мен ме е бъзе от секциото, ама и от естествено ме е шубе и от бебето. 😀 От всичко! До колкото знам при планувано секцио е хубаво да минеш първи, за да не стоиш и да тръпнеш в очакване…

# 137
Жоржи, дирекшън секцио ли ще бъде? Питам, защото при мен говориха нещо за опити със системи. Ами, стискам ти палци да тръгне до тогава. Все пак има цяла седмица. 😁 Аз вчера имах опция да си запиша час за 12 или за 13ти и избрах 13ти, че да му дам още един ден шанс да се роди самичко. Таа, като нищо може да се засечем в болницата.

Хахах Ронииии, усещам че ще мамиш и ще кажеш, че фавотита си усетила Stuck Out Tongue Winking Eye Joy шегувам се.

Аз се връщам от преглед, тонове чудесни, нямам контракции и на 12/04 с куфарчето ме приемат… шубе ме еее от секцио Cold Sweat знам че ще оцелея, но … Sob

# 138
Жоржи, ще я видим тази работа с името хах Blush

Стискам ти палци всичко да се подреди при теб Heart

# 139
Благодаря ви момичета Hug

Фифи, естественото не е страшно изобщо, казва ти го човек раждал без епидурална, а представям си с епидурална, няма и да разбереш…

ВМР ако не тръгне само няма да се пробва АГ да го предизвиква, защото е високо с 2 пъти увита пъпна връв и АГ има подозрения, че заради това не слиза. Така, че направо клъц-клъц. Ти в Токуда ли ще раждаш? Извинявай ако сме коментирали, но не помня Blush ако си там ще се засечем, ще те търся по коридорите Joy

# 140
И аз се връщам от тонове - добри са, нямам контракции и продължавам да съм на магнезий - не знам защо? Жоржи, да не би и ти още да си на магнезий? Вече започвам 37 г.с питах и казаха да го намаля, но не го спират и се притеснявам че чак в 38 ще го спрат и как ще излезне това бебе Cry Мен ме е страх от секциото защото с ММ ще се грижим сами за бебето и няма да съм в състояние Cry Моите приятелки със секцио бяха до 2 /3 месец на бебето с майка/свекърва вкъщи затова се ужасявам как ММ ще гледа и мен и бебето. Офф нещо съвсем ще откача...

# 141
Изпиха ни се мозъците от тия раждания 😀 аз буквално така се чувствам. Нямам търпение да е минала частта с болници и раждания и просто да имаме бебчета и да ни се изпиват мозъците от тях.

Жоржи, в Токуда съм и аз, да 😁 и при мен бебето не е слязло и на тоновете досега нямам кьорава контракция. Преди седмица ме гледа за разкритие - шийката беше твърда даже. Добре й е на госпожицата вътре. И все пак може и да си тръгне раждане, ако благоволят бебоците. Мен също ме е страх от секцио.

# 142
ВМР тогава ще викам по коридорите твоя ник да изскочиш от някоя стая Joy

Уинтърче спрях магнезия преди 20 дни… и пак нищо…

# 143
  • Sofia
Winter, те основно неприятните болки след секцио са докато си в болницата. На изписването вече си съвсем функционална. Да, наболява те, но тези болки не ти пречат по никакъв начин да се грижиш за бебето. Само не е хубаво да вдигаш тежко след операцията, разбирай нищо по-тежко от бебето.

Аз и с двете не съм имала никакви баби около мен, а ММ си ходеше на работа. След първото секцио при мен проблемът беше адското главоболие от спиналната. Но болката от самата операция си беше поносима. Само ставането от легнало положение ми беше малко тегаво първите месец-два, в смисъл трябваше първо да се обърна настрани, преди да се вдигна от леглото, за да не натоварвам коремните мускули.

И аз съм в клуба на тези, които ги е страх от секциото 🙂. А пък сега като знам, че остава само седмица, ме наляга и една тревожност, нервна съм, на моменти ме обзема паника... 😟 . Следващият ми преглед трябваше да е в понеделник. Абсурд да издържа психически дотогава и си записах час за утре. АГ вече ще вземе да ме гони от кабинета (ходя през 3-4 дни вече).

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 15:50 от Brin de muguet

# 144
Леле Жоржи 20 дни и то за второ раждане Scream Ти направо ме уби Scream Спирам да го мисля защото наистина ще откача, дано да реши да излиза, аз имам време до термина, но няма 20 дни и въобще толкова лежах да устискам сега се притеснявам дали ще тръгне и като ви чета с 1 см за хиляди часове съвсем се ошашквам 🤯

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 15:37 от Winter11

# 145
Ако главичката на бебето вече е слезнало долу измерванията не излизат много точни... При мен все измерваха около 2800-2900, но пък  се роди 3.300.
YanevaM, и аз съм в това положение.. пия си всички хапчета, но като цяло при мен не е много важно защото ще съм секцио и АГ каза да ги спра ден преди това.. Така че аз все се надявам те да помогнат и да задържат положението още няколко дни, въпреки, че терминът ми до 14ти и си е напълно в реда на нещата да тръгва раждане..

# 146
Ами в 39+2 го родих , още малко оставаше до термин 😄  А пък ние до последно не бяхме на едно мнение за името , даже като се роди и ме питаха казах не знам още как ще се казва 😄 но приятелят ми явно като ме е видял какви мъки преживях е избрал името , което аз харесвах и тъй е съобщил на всички , че се казва 🤗
Merry94 в момента в 37 седмица (ще започвам 38-ма след няколко дни) е 2360гр, преди една седмица беше 2110гр, а още две седмици преди това 2050гр 🤔 По параметри главичката върви напред, а коремчето, крачето и ръчичката изостават. Според доктора си е просто малко бебе. И аз го мислех, но съм се предала, правя каквото трябва и се надявам както при теб да има някое друго грамче отгоре, което не може да го хване ехографа. Навън бързо ще си наваксат 😊 Радвам се, че при вас в крайна сметка всичко е наред!
Ти в коя седмица роди Матео? (П.с. това ми беше избора за име, ако и моето беше момченце 😁)

# 147
И аз спрях магнезия още преди 2 седмици. Е пих 1-2 пъти преди раждането, че нещо получавах крампи. Според мен липсата на разкритие не е от това, до организъм явно.
Като преживяла контракции и родила след секцио мога да кажа, че за мен контракциите са ужасно нещо. Особено в тези случаи като мен И Мери, по 12-14 часа контракции начесто и накрая нищо. И нищо не облекчава състоянието ти. По едно време вече от изтощение се унасях по 2-3 Мин до следващата контракция. За сравнение секциото първите 1-2 дни е тегаво, раздвижване, ставане от леглото. Но пък като лежиш не те боли, можеш да поспиш и т.н. Ето втори ден съм, да опъва ме операцията, бавна съм, но цял ден успявам да се грижа за детето. Изморих се много ама и той 3 часа не затвори очи. Сега ако си естествено ще ти е по-лесно в обгрижването. Но предполагам утре вече ще е още по-добре.

# 148
Момичета и аз съм в Токуда. Ако всичко е наред, постъпвам в неделя, така че ще ви чакам там 😀
Сега бях на тонове, засякоха само 1 контракция.. дано бебето държи фронта до секциото..

# 149
И аз съм на мнение, като waterviolet. Болките след секциото не мога да ги сравнявам с контракции на толкова често часове наред. И мен снощи в два ме раздвижиха - 6-7 часа след операцията , по - късно ме преместиха в стаята и цял ден съм с малкия . Боли ме като ставам , но се търпи и успях и да поспя най - накрая 😄

Общи условия

Активация на акаунт