Отговори
# 525
Франкенщайн точно втората половина се гледа. Първата за нищо не става.

Е сори ма така не се прави филм Simple Smile

# 526
Ама то по принцип Нетфликс са скарани с правенето на кино, казвам само ако някой има интерес към темата, да е предупреден Simple Smile

# 527
Ама то по принцип Нетфликс са скарани с правенето на кино, казвам само ако някой има интерес към темата, да е предупреден Simple Smile

Разбирам аренабеге да има филми с ниско IMDB ама логиката на Нетфликс да включва филми с ниско IMDB не я разбирам.

# 528
Той е продукция на Нетфликс

# 529
Параход,
Ти какво мислиш за Битка след битка?
И има ли кой да го спре?
Непопулярно мнение:

Леонардо в един момент ми стана мега додаден с драпането за Оскар. Помня като се въргаля в пръстта, за да получи първия път. Също ме дразнят филми натъпкани с добри актьори (с реноме на такива, а не новопоявили се) - като някакъв много престижен проект. Give me a break. 😁

# 530
Леонардо вероятно няма да получи дори номинация, не е това случаят тук. Филмът, обаче, превъзхожда по качество всичко останало, направено тази година.

Разбира се, гледали сме много пъти "Оскари", в които за победител се избира не най-добрият, а нещо друго Simple Smile

# 531
Много харесах преди години Manchester by the sea. Една много спокойна актьорска игра. Или The Shape of water - много интересен и нестандартен.

# 532
Ами той "Формата на водата" спечели за най-добър филм (и още три). Така че феновете му няма от какво да се оплаквате Simple Smile
Аз лично в този тираж бях привърженик на "Три билборда извън града".

# 533
Не се оплаквам, просто тогава като никога избраха моя фаворит. И за ЛаЛа Ленд така си мислех. Но минута по-късно...😁

Липсва ми Рики Джървейс като водещ на Глобусите.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 21:45 от Alucard

# 534
За ЛаЛаЛанд нивгаш няма да им простя!

Общи условия

Активация на акаунт