Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 430
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
"Никой" също Stuck Out Tongue Winking Eye
Знаете ли дали ще свалят сериите от playtube и ако да, след колко време го правят?

# 661
  • Галифрей
Нядявам се не, те си работят. Някой път може еднин епизод да не тръгва нещо се е бъгнало но го оправят. Всичко си работи споко ❤

# 662
Изгледах последния епизод, много хубаво завърши. Дали ще има втори сезон?

# 663
  • Галифрей
Да ще има  сезон две снимат го в момента 😉❤

# 664
Благодаря,ще погледна.Само че директно излиза "няма достъп",а реших да се регистрирам?Нали за "18 % сиво" става въпрос?
Специалнo за vici75,моля да изслушаш на Графа-Ако има рай,Страничен наблюдател,Огън и да споделиш дали пак така не го харесваш.Grinning Само предложение.
Ооо Amber* благодаря ти, аз съм ги слушала, но някак си не могат да ми станат любими песни. Нещо не ми достига. Моля ти се моя мъж ме поздравява с тях на всеки мой рожден ден Laughing Намерил е негов концерт в тубата и като празнуваме, винаги него пуска в бекграунда. Но за сметка на това песента от сериала много ми харесва. А самият Граф като човек, каквото е показал до сега в публичното пространство ми е много приятен.

# 665
Започвам обратното броене до 20ч.,направила съм манджата, салатата и никой да не ме закача от 8 до 9 😊😆😊

# 666
Аз се загледах в клипчета в ютуб. Руши колко е бил млад в пика на музикалната си кариера.! В едно интервю казва, че майка му е искала да стане адвокат 😀
Гостували са Руши и Весела в Преди обед, Весела казва, че много си приличат с Яна, която иронично в екипа нарочали родопски куршум 😄

# 667
  • Пловдив
Ся тоя мистериозния дето Яна го търси, ще излезе бащата на Мартин.

# 668
Пълна лудница стана. Кому беше нужна тази война на стълбището, само плашат децата и вдигат врява. Това не са печеливши методи за спечелване на дело за имот.
Захариев нали няма сега да си седне у дома и да гледа бебе и да ни лиши от очарователното си присъствие. Много моля, който видя в промото чие име беше на табелата, че не видях?
Смятам, че кака ви ГабРовска е била любовница на тате. И се надявам Лорчето да се активизира и да го съобщи на Мартин. Не мога да разбера защо не я разкара като разбра, че е разигран на бас. Едва ли е от чувства и любов, от скука ли е, заместител на Яна ли ползва.. що ли?
Изгледах и "18% сиво". Но ми беше тягостен. Героят на Руши беше един тъжен мъж с разбито сърце и май в търсене на себе си.Не ми хареса все брадясал и раздърпан.Simple Smile
Iris, благодаря ти за тези филми. Насладих се на българска добра игра и още от творчеството на Руши.
Vici75, ами опитах. 😁

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 22:06 от Amber*

# 669
Хареса ми Цонева в този епизод, много точна дано спечелят😇

# 670
  • Галифрей
Табелата пише Захариев & Касимов

# 671
Тази роля залепна на Ирина Митева като ръкавица, направо ми пълни душата.

Amber*, радвам се, че са ти харесали и разбирам коментара за 18% сиво. Падам си по меланхолични истории, happy end-ът ми е прекалено банален, но не всеки е така. 😅

# 672
Ся тоя мистериозния дето Яна го търси, ще излезе бащата на Мартин.

По-скоро си мисля, че бащата на Мартин ще е новия съдружник.

# 673
  • Бургас

Сега този Касимов е таткото. Сигурна съм от разговора на Захариев по телефона,не съм гледала напред. Ама що? Нали уж му била стажантка правилно говорещата.Толкова да му е западнала кариерата,че да се навие на съдружие?

# 674
  • Пловдив
Надали бащата е съдружника...Нали онази жена помисли Яна за болногледачка, та си мисля, че той е на легло.

Общи условия

Активация на акаунт