Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 423
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
Интересно предположение, да, връзва се с разговора на Захариев.
Иначе за предпоследен епизод очаквах повече. Цонева наистина е топ, очаквам новините от нея с нетърпение. А Янчето как се напъха при бабата...нема равна 😆

# 676
О, Ирина Митева е моя много голяма любимка. От ОЖ ми напълни душата с игра и харизматичност и ефирност. И там партнираше достойно на Васил Бинев, а май беше първата ѝ роля в сериал. Блестяща е и тук, а за мен и много нежна и красива.
Смятам че с "приятелството" с Габровска е свършено.
Iris, аз пък си падам по неочакваният край или с отворен край. Както свърши Снимка с Юки. Зрителите сами да си интерпретират завършека.

# 677
Че "18% сиво" не свършва оптимистично. Но съм чела само книгата.

# 678
Е така е, никой не е казал обратното.

# 679
Ох, много се надявам новият сезон да е без тази бездарница Габровска

# 680
  • Галифрей
Няма да я има спокойно 😉 Сюжетната й линия беше до тука. Ще видите утре 😘

# 681
Няма да я има спокойно 😉 Сюжетната й линия беше до тука. Ще видите утре 😘
Чудесно! Чакам новият сезон с нетърпение Simple Smile

# 682
....
Гостували са Руши и Весела в Преди обед, Весела казва, че много си приличат с Яна, която иронично в екипа нарочали родопски куршум 😄
Защо родопски?

# 683
  • София

Мен не ме мислете - епизод 25

# 684
Защото героинята е от Смолян.

# 685
  • Ню Йорк
Нищо не разбрах. Тази баба коя е и кой е болен на легло?

# 686
  • Русе
Нищо не разбрах. Тази баба коя е и кой е болен на легло?

Бабата е собственичката на апартаментите в блока на Яна. Цонева даде адреса, за да говори Яна със собственика.
Кой е на легло не са показали за сега.

Залагам, че съдружникът е Касимов старши, заради телефонния разговор. Нищо чудно Габрровска да е имала нещо с него.
Юруков е топ Simple Smile

# 687
По случай края всички си публикуват нещо в ИГ, но тази снимка най ми легна на сърце Joy От Дария Симеонова е. Много обичам такива кадри. Личи, че са се сдружили, че са се забавлявали по време на снимките. То си е и видно, защото играят с такава лекота Heart Сладурчета Grinning

# 688
  • earth
Не Габррровска, а Габггговска.

# 689
По случай края всички си публикуват нещо в ИГ, но тази снимка най ми легна на сърце Joy От Дария Симеонова е. Много обичам такива кадри. Личи, че са се сдружили, че са се забавлявали по време на снимките. То си е и видно, защото играят с такава лекота Heart Сладурчета Grinning

О, благодаря за снимката, много свежо 🥰 Момичетата са такива, каквито сме свикнали да ги виждаме. Руши като сме го гледали все изпънат тук ми малко неглиже и странен за окото. Но явно така движи. Гледах едни снимки от последната сватба на майка му, там беше  направо неугледен 😆

Общи условия

Активация на акаунт