Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 430
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Искате да кажете, че 26 епизод е последен? Снощи го гледах.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 09:48 от Cuckoo

# 646
Така е Araselia,засяга много дълбоки теми за съвестта ,за любовта,да поемаш отговорност за постъпките си..Някъде четох ,че бил малко расистки филм,не съм съгласна.Наистина се акцентира върху ромите,но са чисто човешки взаимоотншения.Не знам да не задълбавам,че тази тема е необятна.
Аз напротив още когато блъснаха момчето бях сигурна,че това ще преобърне живота им,а и сигурно ще се разделят.Защото такива случки не се преглъщат лесно,особено пък със съпруга японка.Тези хора имат железни житейски правила,традиции и чест.А пък майка му е един от много познатите и красиви гласове в ефира.

Сори за офф-а.Но все пак си е за актьор от сериала.Май всички преоткриваме Руши.И той като бате Влади къде са се крили досега.Simple Smile

# 647
О, запалихте ме за "Снимка с Юки"! От къде го гледате?

# 648
Аз от замунда.

# 649
Въобще не съм забелязала, че Яна си ходи с едно яке. Освен това, не всяка жена има по 2 зимни якета. Не, че Яна живее в някаква голяма нищета, ама с две деца, (бивш) съпруг безделник и постоянна смяна на работни места, не виждам нищо изненадващо да има едно яке Wink

# 650
  • Галифрей
Да последен е за сезона. Виж колко неща се случиха и развиха. Няма промо. Само ще кажа, дам за дрехите на Яна скромни и тн  нормално ама важното,че нямаше бабешко бельо 🤭

# 651
Бабинова я гледах за пръв път в Денят на бащата, пак много добра роля направи, бях я намразила заради това, което причиняваше на героя на Бахаров Grinning

# 652
Само искам да вметна, че "Снимка с Юки" е по едноименния разказ на един бг писател Мирослав Пенков, който спечели награда на BBC за своя разказ "На изток от запада", има и сборник с това име, в което е поместен и този за Юки. Това беше преди около 10тина год. и тогава чувайки по новините, много се впечатлих и купих сборника и мога да кажа, че всички разкази са страхотни.

# 653
Да последен е за сезона. Виж колко неща се случиха и развиха. Няма промо. Само ще кажа, дам за дрехите на Яна скромни и тн  нормално ама важното,че нямаше бабешко бельо 🤭
О, щом ще й видим бельото, значи ще е интересно Wink

# 654
  • София
Е, то не се видя кой знае какво от бельото.
Да, наистина, колко сериозни неща станаха накрая. Оставят си вратички за развитие на историята и напред, и назад. Какви ти вратички, направо порти

# 655
Ако някой открие къде да се гледа и "18 % сиво" да съобщи тук,моля.Че не го намерих в замунда.

# 656
  • Галифрей
Така е ама те преди го показваха в прането  😂
Направо  сега в почивните дни да изгледам филмографията на Руши. 🍿Любитно ми стана и интерестно. Ще се опитам да ги намера филмите,
Много гадно някой път не мога да намеря бг филми, не ги качват по платформите 😔

# 657
  • София
Арената?

# 658
Ето тук го има, но трябва да имате регистрация.

Романът на Захари Карабашлиев ми е изключително любим, но ако сте го чели, имайте предвид, че филмът не е пълна адаптация, а е само базиран на него.

Г-жа Шантал, не знаех за Снимка с Юки. Имам сборника, ще чета.

P.S. Добавям - и в Замунда.нет го има.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 11:56 от IriS`

# 659
Благодаря,ще погледна.Само че директно излиза "няма достъп",а реших да се регистрирам?Нали за "18 % сиво" става въпрос?
Специалнo за vici75,моля да изслушаш на Графа-Ако има рай,Страничен наблюдател,Огън и да споделиш дали пак така не го харесваш.Grinning Само предложение.

Общи условия

Активация на акаунт