Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 409
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
Христо: " Яворе..."
Ясен: "Ясен"
Христо: "а, Ясене"Joy

# 721
  • София
Яската колко страда за Ицето. Сладури.

# 722
Аз прескочих малко, но гледах финала. Много са сполучливи второстепенните герои, забавляват ме много и Ванчето, хазяйката, Ясенчо и Христо ( който не е второстепенен, де)

# 723
Най-накраяя! Този момент с Яна и Мартин го чакам още от 3-4 епизод. Хареса ми финала, не оставиха някаква сложна и заплетена интрига, която да ни мъчи до следващият сезон, но все пак има тръпка, за да видим как ще се развие връзката им.
Габровска се оказа голяма лисица, хем бащата, хем и сина. Макавеева си изигра добре ролята според мен, дразнеше ме персонажа й, но не и присъствието й в сериала.
Надявам се да намерят половинка и на Падалски, симпатяга е.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 21:38 от dreamer🌺

# 724
  • София
Много страст имаше между Мартин и Яна. Браво на актьорите. Страхотни.

# 725
  • Галифрей
В оригинала той кресна на Магито да го остави на мира и така драматично караше колата си и Ига ги видя и докуцука с едно такси след него. Каза,че го обича  гушкаха  и се целуваха под един мост ❤
Хубава сцена. Признавам,че бг версията ми хареса повече просто Яна влезе при Мартин и се взеха най- сетне. Страстна  и нежна сцена и хумията им топ усещаш пеперуди 😘❤❤ Мартин се усмихваше като я целуваше сякаш не можеше да повярва най- накрая.
И тази хубава песен. Муцка е.
https://youtu.be/VF8U_9Gz-lQ

# 726
Аз уикенда ще гледам финалните серии, но пък за сметка на това ви нося един ежедневен Руши Wink

И да сА похваля, че Весела ми е харесала моите сърчица на сторитата й! Ах, сладурка! Кой знае колко хора й пращат лайкове, а тя намира време на всеки да отговори. Още по-симпатична ми стана Heart

# 727
  • Галифрей
Ауу Рушка  😘❤❤ Страхотна е Весела, радвам се ме те е забелязала 😘

# 728
Яна  просто пое инициативната част

# 729
Хора, много, много ми хареса финала!
Ели, аз ще взема на него да пратя някоя емотка, и без това го следвам вече. 😁 Ами като тийн е 42-годишният.
Мартин как джентълменски разкара Габровска, много е фин.
Яна най накрая доби смелост. Но нещо  целувките с притворена уста, добре че Руши ѝ помогна та се получи вълнуващо.
Много бяха сладки.
Радвам се, че и Ева си намери мъж.
Баща му нещо мазен ми изглежда. Дано неговата поява не е за сметка на Захариев. Искаме си Захариев, искаме си го! Скандирам. 😁
Патилата на Ицето край нямат, а и комичните случки. Не смятам, че се преструва, но знае ли се. Яско как ме развълнува като разбра, че не го помни.
А хазайката как прие присърце нещата като една орлица е над него. 😁
Ох, всички и всичко ще ми липсва. И темата и вие, а най вече героите.

# 730
  • Пловдив
Хм...хич не им се получи накрая. Предишните целувки бяха къде-къде...

# 731
  • София
Така и не разбрахме каква е историята на Петър и защо заряза Ева и бебето.

# 732
  • Галифрей
Според мен е избягал от отговорност. Може би ще  разбрем в следващият сезон.

# 733
  • Разпиляна във въображението
Хареса ми сериала, сезона. Съжалявам, че свърши, но очаквам втория сезон. Успех на продуцентите и се надявам на още нови проекти!

# 734
  • in Wonderland
Весела винаги връща със сърчице на реакция в инста, а ако коментираш нещо и връща благодарности! Много е готино и мило.
Силвия (Елена Замяркова) също, Дария и тя пуска сърчица. Абе готини са, не се величаят.
Можеше още мааалко страст да има във финалната сцена,ноо толкова да я чакахме 😍😍🥰

Общи условия

Активация на акаунт