Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 417
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
В ОЖ беше жената на Васил Бинев ли? Аз по онова време спрях да го гледам, само епизодично я мярках
Да. И каза на някой, че била завършила университет от бръшляновата лига (щото направи една екселска таблица). После стана ясно, че малко компаньонка била май. А като знам как се влиза в тези университети... Не става да си компаньонка, да си хванеш чичко за спонсор и да идеш да учиш там. Изобщо неубедителен ми беше образа.

# 706
Не съм съгласна. Първо беше мутреса, после беше шефка и накрая влюбена жена. Която изгуби бебето си и накрая избра да свърши в една пропаст, заради психарския си бивш съпруг. И Ирина го изигра блестящо! По социалните мрежи дружно се тъгуваше за Ина.
Коя роля е играла в Столичаните, че нямам такъв спомен?

# 707
  • Галифрей
Ирина не е участвала в Столичаните, нещо я бърката с някоя друга. Сега видях филмографията й.

# 708
  • София
И аз мисля, че таткото на Мартин ще е новия съдружник. Дано не е той обаче и собственикът на апартаментите, че много съвпадения ще станат, като на сапунка.
Джон ще го видим ли отново или това беше? Сега чета, че и Габровска е аут. Преди ей така в нищото потъна онзи психопат дето преследваше Яна. Много странен сценарий, не е типичен, не съм свикнал с подобно развитие на героите. И ако има край, то поне да е край, а не просто да се изпаряват ей така в пространството.

# 709
Може би се бъркате с Ралица Паскалева, тя участваше в Столичните.
Нямам търпение за епизода довечера. Надявам се наесен да гледаме новия сезон, а не следващата пролет.

# 710
  • Галифрей
Не Джонката няма да се появи. Така са решили сценаристите, за някой персонажи просто остават отоворен край.

# 711
  • София
Ами глупаво е това и нетипично. Не ми харесва. То така каква е интригата? Сега същото сигурно ще се случи и с Габровска. И всичко това дотук, за какво беше?

# 712
  • София
Изненадах се, че Мартин не се засегна, че са се хващали на бас

# 713
По ме притеснява същото да не се случи като със Съни бийч. От голямо чакане, отлагане и чудене какво по-интересно да се измисли, да излезе изсумакано от пръсти нещо си.

# 714
  • София
Все пак нали не е напълно оригинален сценарий, значи има какво да следват най-общо

# 715
  • Галифрей
А не тука е различно 😉 Аз много се заблявах като гледах сезон 3 дори вече съм по научила полски 😅❤

# 716
  • Благоевград
А не тука е различно 😉 Аз много се заблявах като гледах сезон 3 дори вече съм по научила полски 😅❤

Мнооого ще се радвам на малко спойлерчета 😊

# 717
Много се смея с Христо и хазяйката, много добре им се получава 😂

# 718
  • Бургас
Очаквам Гранде финале на сезона. Нямам търпение да се разкара гадната адвокатка.

# 719
Що ми се струва, че Христо ги премята в комбина с доктора 🙂. Това с амнезиите ми е бош лаф по принцип, а пък тоя шмекер точно много ме съмнява 😏

Общи условия

Активация на акаунт