Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 420
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Захариев в някои кадри ми напомня на Жан Габен. Много ми е на сърце!

# 691
  • София
Надявам се Захариев да участва и в следващия сезон. Да не се оттегли да гледа бебето.

# 692
  • Бургас
Владимир Люцканов ми е любимец от детството. Водеше някакво предаване,беше висок,рус и усмихнат. Бате Влади. Мисля, че в момента е директор на театър, но не се сещам в момента на кой.

# 693
  • Галифрей
Ще участва в оригинала си е там 😉 И на мен Владо ми прилича на Жан Габен 😘

# 694
  • Ню Йорк
Владимир Люцканов ми е любимец от детството. Водеше някакво предаване,беше висок,рус и усмихнат. Бате Влади. Мисля, че в момента е директор на театър, но не се сещам в момента на кой.

Да и на мен ми е много симпатичен, а днес и баща ми ми напомни, че ни е рода Wink

# 695
Значи на Захариев му позволявам да се покрие и да гледа бебе докато сме почивка /ваканция. Наесен го чакаме с нови сили, моля. Joy
Допълвам се:Стори на Ирина с Руши. Лигавят се с диалект, че им е студено. Сладури.😍
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 09:15 от Amber*

# 696
  • София
И на мен ми е много симпатичен и се чудя защо досега не е участвал никъде. Хубав глас и цялостно излъчване има.

# 697
  • София
Директор е на Младежкия театър.
Единственото, което ме дразни във филма е Габровска 😂 толкова да ми е антипатична актрисата, че направо ми обръща стомаха като я гледам, особено в близък план. 😃

# 698
Ей, заради този сериал, ще взема да си направя ИГ Satisfied
Ама само с мацките се снима Руши, няма ли някоя снимка с Христо, с Падалски...

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 09:54 от Feliche

# 699
Feliche, ами хайде какво се мотаеш. Joy
Не видях с други, ако ми попадне ще постна.
Вижте го какво е бебе 😁
Скрит текст:

# 700
  • София
Сега се сещам нещо. Малко нелогично ми се струва да представят като съд ритуална зала (Красно село), а когато се жени Захариев - в някаква съвсем безлична зала ми се видя.
Гледам в нета снимки, че дори старите ритуални зали са освежени и облагородени.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 12:02 от Cuckoo

# 701
Макавеева през зъби ли говори или така ми се струва?

# 702
  • Галифрей
Някой пък го прави да. Макавеева прилича на този пич. Открийте разликите. 😂

# 703
Хареса ми Цонева в този епизод, много точна дано спечелят😇
И на мен. В столичаните и в ОЖ беше една невзрачна, а тук ролята е точно за нея. Много е убедителна като адвокат.

# 704
  • София
В ОЖ беше жената на Васил Бинев ли? Аз по онова време спрях да го гледам, само епизодично я мярках

Общи условия

Активация на акаунт