Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 423
  • 784
  •   1
Отговори
# 60
В промото като дадоха кадъра с Христо, който говори по телефона, на заден фон помислих, че е жена, даже заприлича на бившата на Павел, а то било Яската. 🤣

# 61
  • Галифрей
Не разнирам защо Павел психото е толкова обесен он Яна?
Физическо насилие на бившата му жена.
Мен ми хареса кръщенето какви погледени си хвърлят Яна и Марто ❤

# 62
Щото е психар, който си е набелязал поредната жертва.

# 63
Не разнирам защо Павел психото е толкова обесен он Яна?
Физическо насилие на бившата му жена.
Мен ми хареса кръщенето какви погледени си хвърлят Яна и Марто ❤
  Според мен Павел е маниак на тема контрол върху жена, и понеже бившата я изпуска веднага захапа Яна, видя му се лесна жертва, самотна майка с деца. Е, бившия се оказа по-голяма пречка от очакваното.
  Погледите на Яна и Мартин винаги ми харесват, има химия.

# 64
  • София
Надявам се полицията и Христо в болницата да стреснат Яна и да престане да се държи като загубена патка, че вече грам не е смешна и сладка.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:55 от yovanka

# 65
Този сериал си заслужава гледането дори и само заради музиката! Графа и Михаела ♥️
Много ми е симпатичен Павел, нищо че е психо. Яна каквато е все гневна и прави всичко напук - в случая на Мартин, може и да не се усети какъв е Павчо.
Пак ще спомена колко ме дразни Марто във важни моменти с кокорене и фалшива усмивка и....нищо не казва.
Христо много екшъни е гледал, култов беше с нареждането по телефона за 10000 хиляди. 😁 Но пострада горкият,хем ми е жал за него, хем си казвам, че не бих търпяла такъв търтей в дома си по никакъв начин.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:37 от Amber*

# 66
  • София

Мен не ме мислете - епизод 12

# 67
Адмирации за Влади Люцканов, къде е бил толкова време не съм го гледала никъде като че ли...

# 68
  • София
Павел много ме дразни, баси боклука безподобен. Надявам се, че Яна ще го надуши час по-скоро какъв психопат е.
Мартин съвсем се омота с Ася. Ама да почака още малко викам, та да не може после изобщо да се измъкне. То бива, бива, ама...

# 69
Яна ме удивлява, значи Христо и Мартин ги прави на бъз и коприва за какво ли не, а тоз ненормалник дето я следва навсякъде получава разбиране за какво ли не?!
А пък Мартин дава акъл на Яна, че била се държала като семейство с Христо още, пък той няма смелост да каже на Ася истината.

# 70
О, музиката.... Тя музиката в това сладко филмче е супер. Всичко ми се гледа в него, дори мълчанието на артистите.

# 71
На мен за пръв път ми стана жал за Христо. Такава борба му дръпна за тая Яна….

# 72
Тази агресия във филма към Христо дойде в повече .....горкия и като даваха как седи в банята и има кръв 😒🙁🙁

# 73
  • София
На мен Христо ми е любимец. И се надявам на щастлив край за него. Ок, може да е лентяй, но така е написан, че да буди съжаление, а играта на Юруков усилва ефекта и вече имаме и симпатия.

# 74
  • Галифрей
Да ако той беше толкова лош,колкото го описва Яна,щеше да вземе парите и дим да го няма. Обаче Христо  и лев не взе ги раздаде на хората. Издразних се когато Янка му викна на входа, не го заслужа. Може да е мързелан,лентай, не може да се изразява и тн. Но има добро в него, въпреки,че отнесе доста удари той я зативаше от двамата кретени.

Общи условия

Активация на акаунт