Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 448
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. Има още епизоди. Става по-хубав и по-хубав сюжета:)

# 106
Не разбрах Яна защо тръгна с Павел, като знае как е пребил Христо, няма ли инстинкт за самосъхранение тази жена.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 21:37 от araselia

# 107
  • София
На мен много ми хареса епизодът. Все пак трябва да има напрегнати, за да се зарадваме  на положителното развитие после.

Според мен се качи в колата, защото се уплаши, не искаше да го заведе при децата. Въпреки че можеше да се върне горе.

# 108
# 109
  • Галифрей
Не знам  какво ѝ се радвахте толкова на тази серия. Simple Smile Напрегната и с много страдащи хора. Натъжи ме, а съм се настроила в този сериал само да се усмихвам и отпускам.
Е да беше драматична но силна.
Яна се качи в колата,защото не искаше да Павел да разбере,че тя знае за неговите кирливи ризи. Накрая тя се уплаши и събра смелост и се спаси.
Мартин като един рицар тръгна да а спася. Но за съжеление пострада в катастрофа. Но успя да спре злодеят.Още веднъж доказват,че Яна и Мартин са влюбени. Но сценаристите ще има да ги мотаят.

# 110
  • София
Да, на 189-ия епизод могат и да се вземат...
Аз тепърва ще гледам.

# 111
  • София
С нормално темпо си се развива сериалът. Има си и казуси и случки. Все едно в реалния живот не е така. Той не е готов въобще за семейство още, пък какво остава за такова с две деца от двама бащи и бивш влюбен в Яна. За мен е логично, че даде заден. Образът му е последователен. Все пак започна с това как се напиваше и не знаеше кой ден е.

# 112
Ако трябва да съм честна, не искам да се събират. Това е любовна история, която остава по-ценна като е неизживяна, но никой не ме пита. 😅

# 113
  • Галифрей
Ще се съберат те следват оригинала. Еми така де на Руши и Веси много им се получават нещата.

# 114
Обаче какво ще го правим Христо, той изглежда много влюбен още в Янчето, много се изплаши като изчезна. А и тя - насълзиха и се очите като беше в болницата и му каза, че никога не би го наранила.

# 115
  • София
На мен ми стана жал за Христо. Дано му намерят някоя готина мадама. Видяхме, че Ванчето май ще се вземе с Явката (така ли се казваше приятелят с дългата коса?).

# 116
  • Галифрей
Мхм дам. И аз се надявам да му намерят мадама за него. Само на мен ли ми струва страно за мъжа на съседката Ева, мисля си че  той я изоставил тотално.

# 117
На мен ми хареса серията, щом и мъжа ми се загледа и заинтригува. Имаше екшън, само не разбрах защо въобще Яна се качи в колата на Павел, но драма да има. Много силен епизод за Христо. Браво на Юруков! Жалко и за Ася, ама така е по-добре. А най-добре си е Тома от всички с палавата Цонева Grinning

# 118
Мхм дам. И аз се надявам да му намерят мадама за него. Само на мен ли ми струва страно за мъжа на съседката Ева, мисля си че  той я изоставил тотално.

И аз така мисля,даже ми се струва ,че тя крие нещо около него.

# 119
Ако трябва да съм честна, не искам да се събират. Това е любовна история, която остава по-ценна като е неизживяна, но никой не ме пита. 😅
В началото и на мен ми се искаше същото, за да има нещо различно, а не класическото развитие, ама като опознах героите, виждам колко са един за друг - отнсени от вихъра са двамата. В момента симпатизирам на бившите им половинки, отколкото на тях.  Ася е прекалено добричка за него и е видно, че другото адвокатче има чувства все още към нея, а Ицето да си намери жена, която да го облагороди, а не майка, която все го хока.

Ирина е хубава жена, ама тази постоянна прическа ме влудява, един стилен кок пак би бил строг и в същото време красив и пасващ на Хелга. Пък ако държат да е с пусната коса, могат да приберат тези кичури назад и да открият лицето й.

Намирам за интересно, че адвокатите водят всякакъв вид дела, а не напр. един да се занимава само с бракоразводни и да е акула в тях, друг - наказателни за клевета и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт