Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 556
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Да видим дали е посетил най-накрая стоматолог след последното си участие... 😉

# 301
  • София
Тома колко влюбено гледа Ася. Joy

# 302
На мен пък точно р-то и ми харесва, но е доста остаряла от това, което помня от Под прикритие. То не, че аз не съм 🤣.
Да, бе, аз като я гледам до ефективния, може за майка му да мине. А всъщност Руши е 10г.> от нея.

# 303
Пак почвам със суперлативите за бате Влади,но какъв глас.Какво спокойствие ме завладява, ми мога да го слушам с часове.Той като някой Дон само ги привиква и раздава съвети и правосъдие,и го прави отлично.
Падам от смях освен с Христо,а и с хазайката му.Grinning Падалски и Ирина (какбешегероинята) също ме разсмяха.
Ася не я давам за този барман,прилича ми на гей с това гласче..Simple Smile
Макавеева много остаряла,трябва да е под 40 г,а изглежда над.И са се изострили чертите ѝ.
Тъкмо си мислех,че този англичанин само Ицо ще го сложи в ред и те ги срещнаха.Супер го нареди Ицката.
Брей Яна започва да се усеща ,че е много първична.
Влюбена съм в песента Мен не ме мислете.

# 304
Бармана и Ася са ми много сладки 😇❤️

# 305
Не мога да я гледам, още по-малко да я слушам Макавеева! И нямам обяснение как човек, който нищо не ми е направил, е направо непоносим за мен!

# 306
Въъ, колко са състарили Матавеева. Изглежда сякаш е на 47 години.. Но запазена и лустросана.

# 307
  • Галифрей
Поздрав за Amber https://youtu.be/RiRcc5DSjuM ❤😘
И мен много ми харесва песента и акустичната 😘❤

# 308
Благодаря ти Диана Kissing Heart Постоянно я слушам.
Забравих да отбележа колко ми е приятна тук Башева, в ОЖ много ме дразнеше с играта си.

# 309
И на мен много ми харесва песента, макар че съм единствената която не харесва Графа. Творчеството му, не него самия. Нито една негова песен не можа да ми хареса през годините. Но тази ми е просто топ. Първата и последната предполагам.

# 310
  • София

Мен не ме мислете - епизод 18

# 311
Макавеева ще я изтърпя, само да не намерят роля и за Наум Шопов..

# 312
Точно, и за мен е вече досадно Яна все нещо да ѝ се случва. И по възможност все в неудобни моменти, я разговор ще прекъсне, я някоя важна среща, ще напусне лекция и тн. И все остава без последствия, един вид за нея е позволено всякакви нарушаване на правила, етикет и възпитание ако щеш. Това не ми харесва  в нея, едно първично реагиране на всякакви ситуации и разбира се Мартин е винаги наблизо да ѝ решава проблемите.Понякога със секретарката се конкурират по неадекватни действия. 😁
А разговорите между баща и дъщеря - Виктор и Ася, са голямо удоволствие.

Е как, те ни я пробутват Яна като модел за възхищение Stuck Out Tongue Winking Eye Истината е, че Яна много трудно може да бъде положителния герой в този сериал, както вече сте отбелязали счупи скалата по неадекватност...

# 313
Яна уж трябва да е вечно честната героиня, която не се свени да си каже всичко дори и пред най-големия авторитет или важен клиент, а всъщност е егати досадата Grinning В живота трудно бих я изтърпяла, особено пък така да си дава мнението наляво и надясно без да й го искат. И уж в сериала дори „лошия” Захариев я оставя да си лее мъдростите, но в реала да е уволнена много отдавна.

# 314
  • Галифрей
И на мен много ми харесва песента, макар че съм единствената която не харесва Графа. Творчеството му, не него самия. Нито една негова песен не можа да ми хареса през годините. Но тази ми е просто топ. Първата и последната предполагам.

Не си едиствената и аз не го харесвам. Нямам нищо против него, не е мой вкус. Иначе песента много ми харесва и сия слушам с кеф ❤

Общи условия

Активация на акаунт