Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 540
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Така е, ако се съди по филма - децата ги гледа или Ева, или Христо.
Но нали не показват 24 часа живота й. А и съседката сигурно щеше да писне, ако с това бебе постоянно й натрисат още 2 деца.

# 361
Да, за филма са ги скалъпили тезо отнешения някаси, но в реала не е ок никак някой да ти звъни на вратата постоянно, че и децата му да гледаш (за 5 мин). Едно е да направиш услуга на някой, да помогнеш, но ако това продължава с години, ежедневно, си е абсолютно нахаластво.

# 362
Горката Ева.. свое бебе, съседските две деца, но тя отглежда и Яна, барабар с Христо. Все висят на вратата й, Яна все спеше в тях като Христо не се беше изнесъл... тоя нейния мъж ще се прибире скоро и ще донесе някоя беля 100%. Марто пак ще трябва и него да спасява...

# 363
  • Галифрей
Аз не знам Ева от къде намира енергия да гледа три деца и хем да си върши ежедневните си задачи. Не съм я чула да се оплаква.  За което браво! А Янка само търчи напред назад и се опаква и бля бля, раздава правосъдие.
Оф се взимат с адвоката и това е. 😂 Така де се мирася малко.

# 364
И аз се чудя как успява да търпи постоянните оплаквания , да й гледа децата, амайка й къде изчезна, нямаше ли да е до нея

# 365
То този персонаж само за гледане на деца са го сложили. А, и една жена, възхваляваща Яна.

# 366
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Филма е безумно нереалистичен,в това няма спор.

Яна е неприятна жена,която аз лично не бих изтърпяла. Вечно да ти се меси,да ти оправя живота(нищо,че нейния е една голяма бъркотия),все се репчи,вечно недоволна и негативна...
И като на филм,всички мъже се избиват за досадната чистачка.
От друга страна - богатата,умна и красива Ася с един обожател,при това лузър.

С големи претенции да е добра майка,а не си е мръднала пръста,за да съди бащата на детето за издръжка.Че те тези пари са за детето,по закон са си негови,по добре ли е да го отглежда в нищета..обаче да дава акъл на другите как да си гледат децата е на първа линия.

Децата гледани от комшийката или Христо,но не и от Яна.
В реалния живот коя новородила,недоспала жена,която храни през час,два ще има желание и физическа сила да се занимава и с още две деца,които не са нейни и са натресени от безотговорни родители?

Филмчето си го гледам,но догодина няма и да си спомням за него.Актьорите са чудесни,обаче тоолкова мудно,тоолкова еднотипно "един мъж идва,друг си заминава" и това е цялата драма - Яна и нейните мъже.

# 367
В playtube има 20 епизод, но 19 е празен запис. Давани ли са е България или нещо се обърках?

# 368
Adoralova, нищо не  разбираш. Детето е изродено лично от Яна и по дифолт съществува угодно на нея Joy

# 369
В playtube има 20 епизод, но 19 е празен запис. Давани ли са е България или нещо се обърках?
Вчера си беше наред този епизод. Гледах го до средата и го спрях да го догледам след това и сега не тръгва, с 0 минути е.

# 370
Бате Влади и за мен е топ откритието на филма. Не знам защо не съм го срещала досега в продукции, дано се промени това. Иначе приятни епизодчета, без да натоварват с насилие, дърпаници, гърмежи и подобни неща. Досега за мен Руши бе единствено певец, но като цъкнах, се оказа, че бил основно актьор Satisfied, има една камара актьорски образования. Той също влиза в роля мнооого добре. Накратко, много добър актьорски състав с лека и приятна за мен историйка. Дори ми е малко като време, като извадим рекламите и пейзажчетата във филма, може би остават има- няма 30мин. филм.
Ей тук Христо ми заприлича на Александър Сано, викам, този пък и той ли ще дойде на клона (както каза Христо- много сме на клона) за Яна SatisfiedSatisfied
Скрит текст:
Ааа, и пропуснах ли някой момент или не дадоха, как точно Мартин реши проблема с онзи в апартамента, дето пускаше видеата с него. Да не се гръмна, че и тук ще се заплете една...

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 15:00 от Feliche

# 371
Днес в Преди обед гостува един от режисьорите на Съни бийч и Мен не ме мислете, като фокусът беше върху първия сериал, но ако все пак на някого му е интересно, оставям линк.

# 372
  • Галифрей
Дам не работи сега проветих. Добре,че ги изгледах и двата. Може нещо да се е бъгнало, но епизод 19 излиза днес 😘

# 373
Хи хи Дичо от ПЧ в каква психарска роля-подсъдимия.
А пък този прокурора вечер сключва сделки със Сандо в Братя.
Човек като нищо може да се обърка с толкова роли на актьорите.Simple Smile
Дописвам:Ее не е реално Яна да подслушва разговори,да се намесва..отново,пък сега и акъл да ръси на тази госпожа!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 20:39 от Amber*

# 374
  • Галифрей
Чудех се този от къде ми е познат. 😀
“ Всичко английско е гадно” - Ицето 2022

Общи условия

Активация на акаунт