Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 506
  • 784
  •   1
Отговори
# 495
Не мога да го кача, защото имало проблем в БГМАМА. Като се оправи ще го кача. Неква шушумига ми шъткаше.

# 496
  • София
Леле, на една ръка разстояние са ми били и съм ги изпуснала. Утре ще се оглеждам в парка.

# 497
# 498
  • София
Ужасно скучна и излишна серия.

# 499
Не думай. Аз Съни бийч спрях да гледам. И от този ли ще се отказваме….

# 500
  • Ню Йорк
На мен пък ми е интересно сериалчето все още Simple Smile Свежо е, някак.

# 501
Суперрр  нов сезон ще има🥳

# 502
  • Галифрей
По на там ще стане готино ама айде няма да издавам 😉

# 503
На мен пък ми е интересно сериалчето все още Simple Smile Свежо е, някак.

И аз така. Или не съм толкова претенциозна, или нещата не са чак толкова зле. Ама вече ми идва нанагорно мрънкането и тук, и при Съни бийч.

# 504
Аз си го гледам с кеф.Само да те помоля Дианче стига с тези подсказки какво става в бъдеще.Wink
Само малко вповече са ми проповедите и намесата на Яна във всички разговори на хората около нея.И с тези торбести дрехи понякога ми прилича на 40 годишна,а Бабинова има ли 30 г?

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 09:44 от Amber*

# 505
  • София
И на мен не ми хареса серията. Това с апартаментите много глупаво ми дойде. Мартин не знае какво иска, Яна само се зъби и мрънка. Само Тома и секретарката харесах, идеална двойка са. Добре, че е Христакис да раздвижи нещата и да направи интрига.

# 506
  • София
Това с апартаментите възможно ли е да се случи изобщо? Ужасно би било, ако е така.
Странно ми е това мляскане с Габровска навсякъде. Любовниците не правят така, а точно влюбените.

# 507
Изгледах го.
Ох,Христаки е звездата на сериала."Оп, чакай капчука.."и Мартин го изгледа неразбиращо Grinning A пък с хазайката.
"Ти знаеш ли ,че имаш (страшни очи Simple Smile) страшен талант в кухнята".Тази жена направо се влюби в него.Страхотна роля прави Юруков,а и гласът му колко е хубав-дълбок,мъжки глас.
Падалски също много ме забавлява с любовните си похождения,все ги намира едни.
Яна какво го обвинява Христо що бил оставил децата в кухнята при положение,че той беше с тях,а тя си беше на лаф при съседката,да оплаква любовта си към Мартин.Голяма е махленка, как се развиква на хората и то все в сериозни институции,някак не на място.То е ясно,че е голям защитник на правдата,но нещо методите ѝ ми куцат.Но пък е толкова симпатична и детско наивна любовта ѝ към Марто.
Повече ми харесва от Сънито.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 12:16 от Amber*

# 508
  • София
И на мен още ми харесва сериалът, като са ми симпатични героите, ми интересно да гледам. Да, имат големи минуси, но идеалните герои са ми за сапунките.

Плюс е, че този епизод нямаше клиент, който Яна да съветва, в това отношение е много прекалено и ми е криндж да го гледаме всеки път.

# 509
Е как,нали се застъпи и говори с онзи с разбитото сърце.Пак ако не беше тя нямаше да решат казуса. Joy

Общи условия

Активация на акаунт