Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 498
  • 784
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Много добър епизод снощи. Добре написан и изигран, а и свеж хумор имаше.
Ицето пак изби рибата. Яна и Мартин добре изиграха сцените, в които трябваше да видим, че са един за друг, но сами бягат наобратно. Защо и те не знаят. За да има безрой епизоди. Друга причина не виждам.
НО ако се набляга на хумора и има повече чувство в сценария и играта на актьорите лошо няма.
Дано все пак приключат със следващия сезон, който сигурно пак ще е двоен и ще се точи от септември до декември.
Този дето го гледаме сега се води един сезон, ама за мен реално са два.

# 541
Не мога да си обесня от къде са намерили тези дрипи в които са намъкнали всички без Ася. Не мисля че средностатистическата жена се носи така в днешно време. Какви са тези пуловери от преди 30 години, Ева с някакви провлачени анцунзи, Яна и тя като пройдоха …Как да се убедя че всички мъже са влюбени в Яна. То няма в какво. Не че дрехите правят човека, но в нейния случай и те не оправят положението. Съвсем няма за кое да се хване човек.

# 542
Аз пак  гледах със закъснение. Все още много ми харесва сериала. Вярно, личи си, че сценарият е чуждестранен, но пък без актьорите нямаше да е същото. Страхотни! И преди съм писала, че са ми някак близки героите, все едно ги познавам, усещам емоциите, съчувствам им. Това с друг наш сериал не съм преживявала. И точно това е невероятното, че случките са обикновени, простички, от живота, а са супер интересни и забавни на моменти. За разлика от Съни бийч, дето са вкарани клоуни, малоумници, богаташи и т.н. нереални истории, а мега зле новия сезон. Няма как да не правя паралел между двете, защото нали са продукции на МС и Съби бийч се водеше по-касовия, чакан и любим сериал, но този поне за мен го измести

# 543
А ако го сравниш с "Лъжите в нас"...

# 544
А там вече няма база за сравнение, освен че и Лъжите се води сериал Joy

# 545
На мен никога не ми е пречело дали даден сериал е по чужд сценарий или не и честно казано не разбирам хората на какво толкова се възмущават вместо да гледат и да се забавляват. А и това не е само наша практика, аз съм гледала вариации на един и същи филм примерно френски и италиански и пак е интересно да се види как са направени. А за постановки, които се играят по цял свят в разлипни страни? Та както и да е де, мисълта ми е, че ми е все тая какъв сценарий е стига да ми харесва.

НО уви този конкретно сериал мо доскуча и честно казано ми досади малко заради главната героиня. Ще си го догледам след като съм го започнала, но лично на мен Съни повече ми харесва и има по-голяма динамика.

# 546
То и на нас не ни пречи, че е по чужд сценарий, даже напротив. Малко глътка свеж въздух е, на фона другите бг сериали. Нашите сценаристи умеят някак си да „предобрят” сценария в един момент, настава тотален хаос. За мен единствените топ сериали са Под прикритие, Дървото на живота и Дяволското гърло. Нямам грам забележка към тях. Имаме други хубави сериали също, но в един момент зациклят и се губи интереса.

# 547
Смятам,че Мен не ме мислете си е доста динамичен.И аз съм разочарована от Сънито.Моите любими са Под прикритие,Връзки,Стъклен дом,Дървото на живота,Революция Z.Мисля си,че тук не е толкова печеливш сценария колкото играта на актьорите със съответно "желязната"режисура.Това прави сериалът успешен,всяка сцена е изпипана до съвършенство,няма фалшиви реплики,изнасилени емоции и мимики.Както казахте и всеки персонаж си е пълнокръвен.В Сънито не е лош също сценарият,но някои сценки са ми откровен фалшиви,хуморът пък съвсем.
Онзи ден ми попадна единствената песен на Руши,която съм слушала "Лъжи ме" с Карла.Ами какъв е бонбон там направо съм подвластна на чара му и аз вече.Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 09:53 от Amber*

# 548
  • Галифрей
То и на нас не ни пречи, че е по чужд сценарий, даже напротив. Малко глътка свеж въздух е, на фона другите бг сериали. Нашите сценаристи умеят някак си да „предобрят” сценария в един момент, настава тотален хаос. За мен единствените топ сериали са Под прикритие, Дървото на живота и Дяволското гърло. Нямам грам забележка към тях. Имаме други хубави сериали също, но в един момент зациклят и се губи интереса.
Съгласна. Изпусна Порталът. Беше уникален мини сериал перфектен 😘 За мен си от най-добрите бг продукции.
Аз от тези съм гледала Дяволското гърло. Което ме вдъхнови да напиша книгата си ❤
Революция Z също беше много добър за времето си тн. Той е по младежки  нз дали сте го гледали. Много си го обичам. После пуснаха един филм продължение Революция Х който нямаше нищо общо със сериала.
Нямам против да взимат идеии от чуждестранни сценариий, поне да хи правят качествени. Имаме много добри актьори. МС се оказ доста успешен.

# 549
  • in Wonderland
Към по-горе споделените сериали добавям в личната си класация и Денят на бащата, отново с Бабинова ❤

# 550
Юруков и мен много ме кефи. И невероятно изпълнение.
В началото се чудех, как този суетен мъж и актьор е приел лузелска роля. Сега виждам какви възможности му дава тази роля и той колко добре се справя.

# 551
Да,как забравих Денят на бащата,много хубав сериал.
Нареждам първо звездата-Христаки след това Падалски.Този човек постоянно ме разсмива с патилата си,с "любовите" си и с физиономиите си,даже и с ревността към Мартин,и там вкарква хумор.И след тях двамата е Яско.Разговорите им с Христаки са култови.Joy

# 552
Падалски мислех, че ще е лошия герой в сериала, някакво мрънакало и ще прави мизерии на Мартин. Всъщност е симпатичен в съревнованието си с Касимов, определно ми е изненада като герой. А отношеноята им с Лора много ме забавляват, както и със секретарката.

# 553
И мен Падалски ме забавлява. Не харесвам Деян Ангелов, Дария Симеонова също, но и от двамата съм много приятно изненадана. След като Ася спря да бъде фактор в отношенията му с Мартин, Тома се показа и в друга светлина, в последния епизод видяхме как застана на негова страна в случая с ДДС измамника. А като се появи Лора, става още по-забавно. Тома се превръща в паленце, което го е страх от вестника, а Хелга влиза директно с танка.

# 554
И операторите им са добри. Гледайки "Лъжите в нас" получавам морска болест, мърдат, въртят се. Много им харесва да заснемат хубавия Орлин, ама горната част от главата му не е в кадър. Това е редовно - актьорите ги заснемат много отблизо наполовина. Или дават обувки, килим настрани заснети, канала на тоалетната половин минута центриран, лошо да му стане на човек.

Общи условия

Активация на акаунт