Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 474
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Аз пропуснах сигурно няколко серии от началото, та ще съм благодарна да ми кажете какво беше. Сетих се, защото явно са си живели добре като семейство до някое време-и детето й е гледал, и общо си имат. Та от къде е изначалния конфликт,заради Ванчето ли се е търкалял по стълбите Христо...

# 601
  • Галифрей
Аз пропуснах сигурно няколко серии от началото, та ще съм благодарна да ми кажете какво беше. Сетих се, защото явно са си живели добре като семейство до някое време-и детето й е гледал, и общо си имат. Та от къде е изначалния конфликт,заради Ванчето ли се е търкалял по стълбите Христо...
Не тя искаше просто да се разведът, защото той само  един лентай и беше безработен. Тя не го обичаше повече и чашата приля с Ванчето и го изхвърли по стълбите в яда си инцидентно.

# 602
Още в началото на сериала те си бяха разведени, но той живееше в нейния апартамент, при тях. Тя все го гонеше да си намира квартира и да се изнася. Общо взето, го обвиняваше, че е несериозен, няма работа, пари и т.н.
Това помня.

# 603
Всъщност започна точно с делото на Яна срещу Христо за изнасяне от жилището, защото те вече са разведени, а той отказва да напусне и де факто продължават да живеят заедно.

# 604
Върви реллама на нов бг филм по кината с участието на Снежана, там е с едни расти около лагерен огън-изглежда чудесно 🤣

# 605
  • Бургас
Благодаря! Значи колко материал има да се измисли предистория на събитията от момента....
Направо в стил Междузвездни войни може да стане...

# 606
  • София
Благодаря! Значи колко материал има да се измисли предистория на събитията от момента....
Направо в стил Междузвездни войни може да стане...
А недей, моля ти се. Там прекалиха

Просто Яна го завари вкъщи с Ванчето и ги изрита, но хвърли едно яке, което кацна на главата му, той залитна и се изтъркаля по стълбите

# 607
Върви реллама на нов бг филм по кината с участието на Снежана, там е с едни расти около лагерен огън-изглежда чудесно 🤣
Филмът е тъп. Снежана там е дрипава мърла-хипарка, много и отива.

# 608
  • София
Е, нормално е да прекъснат сега. Идва лято. Никой не пуска нови сериали през лятото, кой ще ги гледа? Е, ще има де, но ще са много по-малко отколкото есента/зимата/пролетта.
Общо взето всичко живо ще приключи тази седмица или следващата.

Приятен е сериала, но аз лично не желая много сезони и епизоди, защото ще го забозят на 100%
Това е слабостта на родните продукции. Оливат се в количеството за сметка на качеството.
Още 2 сезона х 13 епизода и до там. Така е най-добре.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 16:02 от Diavolo

# 609
  • Sofia
Май се казва “Бягство”.
Скоро чух по тв големи хвалебствия за него.Участва и в някакъв кинофестивал.

# 610
"Бягство" е, да. Гледах го. Съжалявам, че си загубих времето и парите.

# 611
Тъкмо се бях засилила да купувам билети за Бягство 😂

# 612
Ами аз в темата на "Лъжите в нас" писах за последните четири бг филма, които гледах и са пълен траш! И тук ще кажа. За нищо на света не гледайте "Късата клечка" - ужасен! За нищо на света не гледайте "Бай Иван" - това е някакъв бълвоч, който изглежда като сниман с телефон. "Жълт олеандър" - тъпотия, безсмислена... "Бягство" - ами както и там написах, може идеята да е била добра, но фабулата е недоразвита, образите са постни, диалозите безсмислени, жестокостта и своеволията, показани във филма преувеличени, просто не ми хареса!

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 19:49 от Анонимен

# 613
Аз пък съм разочарована от "В сърцето на машината".Не че е лош ,но очаквах много повече.И като изразих мнение чак Сано лично се активизира да ме обори.JoyОсобено "дегизировката" на македонският актьор -да го направят гигант,направо ме разсмяха.

В този сериал направо се влюбих.Въпреки  сърдитата главна героиня.И като ми остане време ще си го изгледам отначало.Така да ме зариби бг сериал отдавна не е било,само ОЖ- 4 сезон.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 19:12 от Amber*

# 614
Да де, и аз това имах предвид Joy

Общи условия

Активация на акаунт