Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 459
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
  • Галифрей
Ще съм  като една баба ама едно време ехе какви хубави филми имаше, а сега за съжеление има много рядко хубав бг филм. Сякаш сега наблягат повече на сериали.

# 616
  • София

Eпизод 23

Eпизод 24

.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 20:04 от Mari_Mar

# 617
  • Пловдив
Благодаря!

# 618
  • София
Еха, какъв змиярник се заформи - Цонева срещу Габровска.

# 619
Нека й покаже Цонева на Габррррровска къде й е мястото 😁

# 620
  • Галифрей
Габрррровска ще се скрие в трета глуха когато Хелга я пипне. Няма шанс срещу кралицата 😂

# 621
Габрррровска ще се скрие в трета глуха когато Хелга я пипне. Няма шанс срещу кралицата 😂
А какво имате предвид, че не си спомням защо се настроиха двете една срещу друга? Пропуснала съм нещо.

# 622
В утрешния епизод ще е явно.

# 623
  • София
Извинявам се, започнах да гледам по 2-3 серии наведнъж от плейтюб и не зная коя върви по тв.
Е, Цонева издаде, че са се хванали на бас, а и не е само това.

Дрехите на Яна наистина са покъртителни.
Чак се чудех в тоя сериал зимата колко месеца трае, че ми писна нейната шапка.

# 624
На мен от шубата й ми писна Joy

# 625
  • Галифрей
Сега поне ходи  без шапка 😀 Искат да пожат скромност и бедност. Добре,че по едно време Мартин я заведе на шопинг и купи рокля.  Някак си и пасва обеклото на полужението. Надявам се  в новият сезон да има по хубав гардероб.

# 626
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
ПолОжението е страшно.

# 627
Е той МАртин като ѝ купи рокля тогава, тя пак такава парцалана ми изглеждаше. Не я гласят нещо добре Яна, пък нека да е скромна и бедна пак.

# 628
  • София
Е той МАртин като ѝ купи рокля тогава, тя пак такава парцалана ми изглеждаше. Не я гласят нещо добре Яна, пък нека да е скромна и бедна пак.
Нито на сватбата беше кой знае какво, с едно никакво кокче. Я секретарката с нейните къдрици колко е ефектна дори в служебна обстановка.
Ще ми се да видя Ева издокарана, много е нежна и с хубави дрехи и грим ще бъде чудесна.

Още си бяха със шубите и двечките, само шапките бяха махнали.  Явно в тоя сериал зимата трае по половин година.

# 629
На мен Ева много ми прилича на Поли Генова.

Общи условия

Активация на акаунт