Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 400
  • 542
  •   1
Отговори
# 225
Поръчвала съм от Венера козметика.Никакви проблеми, но ароматът беше друг ,не точно този .Коректни и бързи .За другия сайт не мога да кажа мнение.
Благодаря за мнението, а относно ароматът дали е възможно просто самата марка да го е променила, защото доколкото разбирам редовна практика е големите марки да променят леко ароматите на парфюмите през определен период от време? Или имате съмнения, че е бил фалшив? Извинявам се, ако съм много дълга.

# 226
  • София
И двато сайта са проверени. Възможно е да има разлики ако ароматът е реформулиран, понякога има разлики дори и при партиди.
Благодарности и от мен на rdb323 Flowers Hibiscus . Отнесох 1 Pomelo Paradise, беше ми в уиш листата, и подарък 3 мостри на Ателие колон към поръчката.
Deetron, Честити, с кеф и здраве да ги пръскаш! Clementine California много хубаво се наслагва с Vanille insensee.

# 227
  • София
Здравейте,
От полския сайт Quality misalla, някой поръчвал ли е парфюм в голям размер? Интересува ме дали е добре опакован и всичко ли е наред? След мостричките си избрах и обмислям покупка.

# 228
Аз съм поръчвала от Венера и в магазина им съм пазарувала. Всичко е наред.
Здравейте, може ли мнение за някои от двата сайта-venera cosmetics или parfum. Bg. Честно казано се чудя от кои да поръчам тъй като цената на парфюма и в двата е доста по-ниска от тази в дъглас или нотино например. Става въпрос за парфюм на Jimmy Choo I want Choo  който в единия сайт е 118 лв, а в другия 124 лв за 100 мл. Само за сравнение в Дъглас е 224 лв за 100 мл, а в нотино - 196 лв. Затова ми изглежда доста ниска цената и се чудя на кой сайт да се доверя. Благодаря ви предварително за помощта!

# 229
  • София
Или имате съмнения, че е бил фалшив?
[/quote]
Beliqdelarosa, Mimeto74 каза, че е поръчала от сайта друг парфюм, а не този който вие искате да купите. Не че ароматът е друг, а парфюмът е друг.

# 230
Ей това метнах аз: https://www.notino.bg/atelier-cologne/road-trip-favorites-podarc … komplekt-uniseks/
То за благодарност ли е, или за гюрултия, че е такова подкокоросване тук...ама кой ме кара да чета темата 😁😁😁 шегув...Благодаря за подсказката- харесвам точно Клементината и Помелото и аз...
И аз съм поръчвала и от двата сайта, доволна съм била.

# 231
Много съм доволна от Венера, поръчах вечерта, а на сутринта ми се обадиха за потвърждение. На следващия ден получих https://fragrances.bg/issey-miyake-l-eau-d-issey-pure-nectar-de- … n-without-package
Всичко е супер, най-добрата цена на пазара.

# 232
Дами, актуален код за парфюми шоп има  ли? Simple Smile също, някой знае ли цената на Bleu de Chanel 50/100 мл EDP в Дъглас?

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 23:42 от OutOfNowhere

# 233
Или имате съмнения, че е бил фалшив?
Beliqdelarosa, Mimeto74 каза, че е поръчала от сайта друг парфюм, а не този който вие искате да купите. Не че ароматът е друг, а парфюмът е друг.
[/quote]
Да, да ние се разбрахме на лично, просто се е получило недоразумение. Благодаря много.

# 234
Поднових моя Putain de palaces ELDO от parfum.bg. Моята 50-ца вече е преполoвена, a много го обичам. Цената е просто без аналог, та си наруших правилото да не взимам бекъпи.

Чудя се дали да не направя същото и с Vanille De Madagascar Chopard, в нотино цената е уау!

# 235
Нотино

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 12:37 от Ellinor*

# 236
  • Бургас
Цените на сетовете на Амуаж за мен са ужасяващи. Да си ги ползват.

Ирисът от Нотино утре ще е тук, но се наложи да пренасоча пратката и ще го получа във вторник. Нямам търпение да чуя отзивите на първите, които го плучат.

# 237
Има код Amouage, което леко смекчава ужаса, но да, цените на Амуаж, освен тези на промоция, са много високи

# 238
И моят ирис утре ще е при мен.Ще пиша.Макар че никак не ме бива.Ама поне г/д , ще си кажа 😀
Дано не отиде в размените.Напоследък съм отегчена и нищо не ми харесва.

# 239
Пишете моля, утре в другата тема как е. Аз не го поръчах, интуицията ми подсказва, че не е мой.

Общи условия

Активация на акаунт