Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 404
  • 542
  •   1
Отговори
# 210
106 лева и стотинки. Преднта седмица беше 105, а първоначално като се появи тестера - 98. Инфлация какво да се прави.
Много благодаря! Ако мога да помоля и за линк, за да го следя.
Заповядай!
https://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-libre-eau-de-toilette- … eni-90-ml-tester/

# 211
Някой пазарувал ли е от тук? https://grazia.bg/  не намирам никаква информация за фирма или адрес, само един имайл и телефон има посочени

Окай открих името на фирмата и булстата в Политика за поверителност но въпроса си остава

# 212
В Брасти 10 % на унисекс аромати и в тая категория има Maison Lancome Tubereuse Castane  ако някой го търси..
Нито код написахте, нито отстъпка видях на този парфюм...

Този трябва да е.

# 213
Pop Bluebell отново наличен, само че в Парфимо и във всички милилитри.
https://www.parfimo.bg/stella-mccartney-pop-bluebell-eau-de-parfum-za-jeni/
Скрит текст:

# 214
# 215
  • Бургас
Ударих това на сляпо, много рядко удрям така аз.Изкуши ме много https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Iris-Malika-72990.ht … tRgpwk2Q3WRamG3jE В Нотино цената му е страхотна 100мл., излиза 110, 85лв.Флаконът е жесток!

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 17:28 от Bright Crystal

# 216
Ох, сега ме изкушаваш страшно и мен. Дали да стрелям?

# 217
  • Бургас
SmileSmileySmileKiss Що да не стреляш,  дано ни хареса. CupidВ Делириум е 218кинта.

# 218
  • Бургас
Аз на ирис не мога да устоя. Признах си.

# 219
И аз поръчах.🤦‍♀️
Един месец изкарах без поръчки на парфюми( не нарочно).Просто го погледнах и без да мисля го поръчах🤷‍♀️😀

# 220
SmileSmileySmileKiss Що да не стреляш,  дано ни хареса. CupidВ Делириум е 218кинта.

Голяма подстрекателка излезе Simple Smile

Ще видим дали ще се харесаме..

# 221

Днес и утре в eMAG

# 222
  • София
Привет и от мен в новата чудесна тема! Радика Flowers Rose

Специални благодарности на rdb323 за споменатата промоция на някои парфюми на Atelier Cologne. Винаги съм отворен за ароматите им, ако изпаднат на добра цена. Веднага отидох да си припомня парфюмите им в Сефора и си избрах мигновенно Clémentine California и Pomélo Paradis - за мен са приказни! Ако не бях презадоволен от великолепни какви ли не ванилии, бих купил и Vanille Insensée, който намирам за много специфична, любопитна и приятна ванилия.
Пратката от Нотино дойде за около 24 часа! Това ме кара да мисля, че може би ги пратиха от България, нямам друго обяснение за толкова скоростна пратка. Има и 4 мостри: Korloff So French / JOOP! Homme Parfum/ NOVELLISTA Blue Fortune / Loewe Aura Floral

Скрит текст:

Между другото, не съм 100% сигурен в инфото си, но съм мяркал мнения и инфо, че ще има някакви реорганизации в Atelier Cologne - ще затварят магазини в САЩ, Европа също, може да променят линиите, някои аромати да изчезнат, а напълно нови линии да дойдат на тяхно място и тн. Та, в този ред на мисли, доволен съм много, че успях да взема 2 парфюма, които наистина харесвам и бих искал да имам в колекцията.
Една препоръка за чудесен и стилен мъжки универсален аромат за офис или каквото и да е ежедневно събитие - Cèdre Atlas. Идeално би паснал на почти всеки мъж, особено за идващите топли месеци. В нотино е 200мл - 147лв Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 14:56 от Deetron

# 223
Здравейте, може ли мнение за някои от двата сайта-venera cosmetics или parfum. Bg. Честно казано се чудя от кои да поръчам тъй като цената на парфюма и в двата е доста по-ниска от тази в дъглас или нотино например. Става въпрос за парфюм на Jimmy Choo I want Choo  който в единия сайт е 118 лв, а в другия 124 лв за 100 мл. Само за сравнение в Дъглас е 224 лв за 100 мл, а в нотино - 196 лв. Затова ми изглежда доста ниска цената и се чудя на кой сайт да се доверя. Благодаря ви предварително за помощта!

# 224
Поръчвала съм от Венера козметика.Никакви проблеми, но ароматът беше друг ,не точно този .Коректни и бързи .За другия сайт не мога да кажа мнение.

Общи условия

Активация на акаунт