Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 414
  • 542
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Как отстрелях едно тестерче на Libre EDT от Parfimo. След като преди дни го изпуснах, днес се отчетох.
Само дано да не ми го откажат, че имаше от 1 до 3 броя, а докато завърша поръчката, бяха свършили.
В този ред на мисли, идват ли тестерите на Libre с капачка?
На каква цена е бил?

# 196
106 лева и стотинки. Предната седмица беше 105, а първоначално като се появи тестера - 98. Инфлация какво да се прави.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 14:18 от Lale_Lili

# 197
  • Пловдив
В този ред на мисли, идват ли тестерите на Libre с капачка?
Имам тестер Libre Intense edp и си беше с капачка. От същия сайт. Но цената му беше към 150 лв.

# 198
В Парфимо има доста неща на Jul et mad. Има Nea, Garuda и други.

# 199
Благодаря за отговора, Ket_G! 💐

# 200
Благодаря за отговора, Ket_G! 💐
Добавям и аз, моят тестер също е ЕДП и е с капачка. 😊

# 201
Прекрасно! Много се радвам, ще седи красиво на тоалетката ако не друго.
Чакам сега само потвърждение и дата на доставка 👌
Едит: Пътува към мен. Другата седмица ще се обичаме ❤️

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 15:59 от Lale_Lili

# 202
В Брасти 10 % на унисекс аромати и в тая категория има Maison Lancome Tubereuse Castane  ако някой го търси..

# 203
Има ли код или друг вид отстъпка в Брасти?

Безплатна доставка при закупуване на 3 отливки - MINP56

# 204
# 205
В Брасти 10 % на унисекс аромати и в тая категория има Maison Lancome Tubereuse Castane  ако някой го търси..
Нито код написахте, нито отстъпка видях на този парфюм...

# 206

В тези времена на инфлация, офертата е добра за скъпото ни хоби 😆.

# 207
Внимавайте с поръчките от Брасти! След като направих поръчка и ми я шипнаха, ми изпратиха съобщение, че информационната система на куриерската компания, която ползват - Packeta - бил хакнат и да не съм отговаряла на никакви искания за плащане от тяхна страна. Аз естествено, че не бих отговорила, но информацията за имейла ми в ръцете на едни хакери може да ми създаде достатъчно други проблеми, не по-малко безобидни. А Брасти, както и други магазини, дават на имейлите на клиентите си на куриерската служба, което изобщо не е необходимо за доставянето на пратката. И това, въпреки че знаят, че онези са хакнати. Вече дори получих съобщения от хакнатата компания за движението на пратката ми.

# 208
  • Бургас
Те действетелно ползват Packeta, получих пратка преди 10-20 дни и си я проследявах там без проблем. Аз също да кажа.

Действат си като останалите куриери. И Спиди и Еконт ме информират за движението на пратката по ел.поща или вайбър, често и на двете места.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 14:10 от . Яна .

# 209
  • Бургас
106 лева и стотинки. Преднта седмица беше 105, а първоначално като се появи тестера - 98. Инфлация какво да се прави.
Много благодаря! Ако мога да помоля и за линк, за да го следя.

Общи условия

Активация на акаунт