Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 369
  • 542
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мацки, има ли нещо дребно в Нотино, което дава БД?

https://www.notino.bg/korika/scibeauty-maska-za-okoloochnata-oblast

# 256
Сутринта имаше детски сапуни по левче Simple Smile
https://www.notino.bg/bezplatna-dostavka/
Поръчах също сутринта, с добро намаление и 4 мостри. Не мислех, че ще ги пратят, но вече имам фактура и изпратена поръчка -добавени са Simple Smile

# 257
Явно е нов, нямаше го вчера когато споделих оферти за Amouage.

# 258
# 259
Моят сет на Ателие още не съм го получила. Днес трябва да е в мола, но аз през уикенда ще се боря с трафика там...

# 260
# 261
Да похваля Essenza Nobile, за пореден път всичко е опаковано перфектно, а безплатните мостри са един път. Така се прави търговия 👌🏻

# 262
  • До сърцето...
Аз съм в потрес Grinning На 1 април имам поръчка от Елинор, но явно е била първоаприлска шега, защото днес, десет дни след поръчката нямам никакви индикации за движението на този Милър Харис (освен "Поръчката ви е в процес на обработка. "), но пък ми пристига имейл за оценя обслужването на Елинор във връзка с тази поръчка.
Ами чудя все още да се смея ли на тази шега... (иде ми да напиша, че харесвам единствено обслужването в бутика им, този в Бизнес-парка на Младост-4)

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 19:23 от Радика

# 263
След като писа тук проверих какви Милър Харис предлагат, но нямаше нищо от бранда и реших, че си се объркала, че си го поръчала от Елинор.😆

# 264
  • Пловдив
Аз съм в потрес Grinning На 1 април имам поръчка от Елинор, но явно е била първоаприлска шега, защото днес, десет дни след поръчката нямам никакви индикации за движението на този Милър Харис (освен "Поръчката ви е в процес на обработка. "), но пък ми пристига имейл за оценя обслужването на Елинор във връзка с тази поръчка.
Ами чудя все още да се смея ли на тази шега... (иде ми да напиша, че харесвам единствено обслужването в бутика им, този в Бизнес-парка на Младост-4)

Ако поръчката е от склада им извън Бг, доставката е 2 седмици, но винаги са ме уведомявали.

# 265
  • София

Ако поръчката е от склада им извън Бг, доставката е 2 седмици, но винаги са ме уведомявали.
А мен невинаги ме уведомяват.
Дано Радика си го получи.
Аз също, като фен на Miller Harris, погледнах за парфюми на марката в сайта, но не намерих нищо.

# 266
  • София
Да, от Елинор не винаги уведомяват, но обикновено под самия артикул има приблизителна дата за доставка - по тази дата се ориентирам дали го имат в наличност тук или се чака от склада в чужбина.
Но пък винаги уведомяват, когато НЕ Е наличен. Радика, надявам се, скоро да е при Вас аромата.
Другото, което ми е направило впечатление за Елинор е, че някои брандове НЕ фигурират в азбучника им, но можете да се изненадате, когато използвате търсачката им. Wink

Нямам поръчки аз и нищо не чакам. Кротнала съм се нещо Simple Smile

# 267
  • До сърцето...
Чакайте, че се усъмних и аз в тази поръчка, ходих да си гледам пощата.
Скрит текст:

Благодаря, момичета!

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт