Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 395
  • 542
  •   1
Отговори
# 240
  • при морето
Макар че този уикенд доста прекалих/не, направо се олях:smile:/с поръчките, не можах да устоя като видях изкушенията ...и по-точно отдавна мисленото изкушение от  Atelier Cologne на Vanille Insensee,така че идващата седмица ще получавам кажи-го всеки ден почти,дано не ме изгонят от къщи:heart_eyes_cat:Relaxed

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 03:09 от Winter fairy

# 241
Мисля, че е добра оферта - Bad Boy 100 мл на цената на 50 мл в Нотино

# 242
  • Стара Загора
Днес пристигна поръчката от Arabian's Secret и съм възхитена от начина, по който получих парфюмите. За всеки парфюм има торбичка и по един мъничък плик, съдържащ визитка, код за отстъпка и визитка само за инстаграма им. Фактурата е в отделен стандартен плик. Добавили са и 3 мостри. Харесва ми, че са обърнали толкова много внимание към детайлите. В това мрачно време, лицето ми грейна.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 243
Изобщо не е добра цената в нотино.

Тук става: https://parfium.bg/carolina-herrera-bad-boy-parfyum-za-maje-edt

# 244
С такива подстрекатели като Deetron и Vesika как да не опита човек, разписах се с едно мини. Благодарности на Нотино, че си получих избраните мостри и бонус Loewe Aura floral. Cedre Atlas Atelier Cologne e моето нещо.
Присъединявам се към молбата на Денси за Imperiale Iris Malika.

# 245
1 тестер La Tosca Xerjoff в Парфимо

# 246
Току-що обявата ми в ОЛХ в която си бях обявила парфюмите за продажба беше премахната, защото продажбата на тестери била забранена! За първи път чувам за подбно нещо, но реших да споделя ако и вие продавате своите парфюми, явно не трябва да пишете че са тестери. Нова простотия са измислили, сякаш това ще спре ментетата!

# 247
Не е ново, отдавна е. Много се карах с тях, защото обявата, която е премахната, не може да се редактира и всичко правиш от начало. Ако са няколко парфюма или десетки отливки, проблем. Тъпо е, но вече си знам урока - никакви видими тестери и копие на обявите Simple Smile.

# 248
Току-що обявата ми в ОЛХ в която си бях обявила парфюмите за продажба беше премахната, защото продажбата на тестери била забранена! За първи път чувам за подбно нещо, но реших да споделя ако и вие продавате своите парфюми, явно не трябва да пишете че са тестери. Нова простотия са измислили, сякаш това ще спре ментетата!
Да , не трябва да се пише, че е тестер никъде, веднага я махат.Това от година и половина в така, откакто аз публикувам.

# 249
Аз въобще не знаех. Да не говорим че от всичките 15 парфюма само 1 ми е тестер и сега цялата ми обява заминава в коша както го описа effe.
Ще си знам за напред. Жалко че трябва всичко да започна отначало. А нямам никакво време за такива неща в момента. 🤷‍♀️

# 250
И аз поразчистих някои парфюми. Мислех да си направя регистрация в олх. Не знаех тази подробност, благодаря Лале!

# 251
Да, тези неща се уточняват на лични. Не снимайте кутии и надписи тестер, също в описанието не го споменавайте. Не знам ако пишете "продукт без кутия" дали би минало

# 252
Поредна светкавично получена поръчка от Нотино- от Събота вечер, и е вече в ръцете ми.
Взех Sailing day Masion Margiela за Половината- разкошен за предстоящото лято.😍

Пратили бяха и 2 мостри, което винаги е приятен комплимент.

# 253
И на мен ми махнаха обява така, просто не го слагай в заглавието

# 254
  • Стара Загора
Мацки, има ли нещо дребно в Нотино, което дава БД?

Общи условия

Активация на акаунт