Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 69 224
  • 542
  •   1
Отговори
# 450
Заредени са мостри на Xerjoff във Висша Козметика, някой ако го вълнува. 7лв. за мостра.

А къде точно са обявени, как ги поръчвате? В сайта не ги виждам.
https://www.facebook.com/myrovema/

# 451
Заредени са мостри на Xerjoff във Висша Козметика, някой ако го вълнува. 7лв. за мостра.

А къде точно са обявени, как ги поръчвате? В сайта не ги виждам.
С позвъняване на телефона им. Потърси го във фейса

# 452
Отново много доволна от parfium.bg. Освен експресната доставка и чудесни цени, имам и подарък една мостра.

# 453
# 454
Имам ваучер за отстъпка от Дъглас - 40 лв. за покупка над 140 лв. при пазаруване с дигитална бюти карта, който няма да ползвам. Валиден е до 30.04. Получих го на имейл и нямам идея дали по някакъв начин е обвързан с моята карта, но не пречи да се пробва. Ако някой има интерес, да ми пише на лични.

# 455
Безплатна доставка над 99лв в parfimo.

# 456
  • София
В Елинор има зареждане на BDK 10ml

# 457
Браво elinor.bg, браво, че сте заредили Les Indémodables https://elinor.bg/search/Les%20Ind%C3%A9modables

Тази сутрин си харесах парфюм от тях и вече го има при вас!

# 458
  • София
В parfium.bg има доста и много добри намаления + кода V10 за 10% при поръчки над 100 лв, хваща и намалените.
Hermes Eau de Néroli Doré 100 мл тестер - 49.99 лв.
Mugler Womanity 80 мл тестер - с кода цената е 107.99лв.
Mugler Womanity 80 мл - с кода цената е 112.49 лв.
В парфюмната тема писаха, че Womanity е спрян, който иска да се запаси.

# 459
  • София
Всичко беше супер, но се обадиха от Парфюми-шоп да ме уведомят, че го нямат наличен.
Но ми предложиха да си остане порчъката и някой ден, ако и когато, получат такъв да ми го пратят.
Аз се съгласих, не бързам Bowtie

# 460
# 461
Всичко беше супер, но се обадиха от Парфюми-шоп да ме уведомят, че го нямат наличен.
Но ми предложиха да си остане порчъката и някой ден, ако и когато, получат такъв да ми го пратят.
Аз се съгласих, не бързам Bowtie
Точно същото.

# 462
Какъвто точно беше проблема на Нотино при плащането с карта? Няколко пъти опитах, но не ми го приема

# 463
Отново много доволна от parfium.bg. Освен експресната доставка и чудесни цени, имам и подарък една мостра.
това ревю цял ден ми излиза навсякъде даже във Фрагранитка хах дължиш ми 140 лв - поръчах го заради теб

# 464
  • Стара Загора
В parfium.bg има доста и много добри намаления + кода V10 за 10% при поръчки над 100 лв, хваща и намалените.
Hermes Eau de Néroli Doré 100 мл тестер - 49.99 лв.
Mugler Womanity 80 мл тестер - с кода цената е 107.99лв.
Mugler Womanity 80 мл - с кода цената е 112.49 лв.
В парфюмната тема писаха, че Womanity е спрян, който иска да се запаси.

Womanity не е спрян, а реформулиран. Има го в официалната страница на Mugler. А преди 1-2 месеца (отново имаше такава спекула) писах на марката точно с този въпрос, като ми отговориха, че парфюма не е спрян.

Общи условия

Активация на акаунт