Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 69 200
  • 542
  •   1
Отговори
# 465
Цитат на: sokolov

това ревю цял ден ми излиза навсякъде даже във Фрагранитка хах дължиш ми 140 лв - поръчах го заради теб

Хаха, извинете! Мисля, че и Kintsugi може да представлява сериозен интерес за мъжкото съсловие, но няма да се обаждам повече 😄🤐

# 466
Както се казва "Паша'та обича смелите!", на който му се рискува с един Une Amourette, оказал се за мен почти наркотичен.  https://www.parfimo.bg/etat-libre-d-orange-une-amourette-roland- … de-parfum-100-ml/

National Costume Парфюм, Soul, Унисекс, 100 мл и други на бранда
https://www.emag.bg/national-costume-parfjum-soul-uniseks-100-ml … 462/pd/D1848DMBM/ + Код:App за 20% ваучер и безпл. доставка през app-a

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 19:20 от Никой като Някой

# 467
В douglas.bg -20% на всички аромати 50 мл или по-големи, само онлайн - от 27-ми до 30-ти април!

# 468
  • Пловдив
В douglas.bg -20% на всички аромати 50 мл или по-големи, само онлайн - от 27-ми до 30-ти април!

Ако се поръча с опция вземане от магазина дали ще може да се ползва индивидуалния талон за покупки над 140 лв?

# 469
в Дъглас днес ми казаха, че мога да ползвам талона за 40 лв и в магазина

# 470
Ако се поръча с опция вземане от магазина дали ще може да се ползва индивидуалния талон за покупки над 140 лв?

За съжаление не.

# 471
  • София
И за онлайн поръчка не може да се ползва индивидуалния талон за покупки над 140 лв. за вече намалени продукти. Сега пробвах.

# 472
И аз пробвах талона тази сутрин. Това което харесвам има по случайност - 30% и с талона 100 мл стават на цената на тестер (130 лв), но уви не хваща.
Не ми е спешно за щастие. Много се чудих и на Chanel Eau Tendre, точно парфюма харесвам, не т.в., но наистина имам 99% от всичко което искам и мога да изпръскам. Идните 4 години са покрити. Да забавя темпото мисля 😂 (докато Милен или друга форумна душа не пусне някоя оферта, на която не мога да кажа "Не!" 😁 За сега за щастие (или не), е слаб сезона и големи промоции не усетих.

# 473
Добра цена на mon guerlain intense в парфимо.

# 474

В Делириум. Въпреки, че не харесвам ириси изобщо офертата е чудна и ще отиде за подарък. Тъкмо бях напълнила количката.

# 475
Ехееее, elinor.bg, какво става, вчера го пуснаха този парфюм! Simple Smile И цената ви е без аналог !

https://elinor.bg/product/bdk-parfums-gris-charnel-1

# 476

В Делириум. Въпреки, че не харесвам ириси изобщо офертата е чудна и ще отиде за подарък. Тъкмо бях напълнила количката.
На обяд видях офертата, сложих в нещо в кошницата, замотах се в задачи и.... няма вече Iris Infusion 🙄. Значи няма и да поръчвам. Много бързо им свърши промоцията.

# 477
Онзи ден поръчах комплект от промоцията с -50% намаление в Прити шоп, който до вчера стоя наличен в сайта им. Получих потвърждение с номер на поръчка, а днес ми звъннаха, че не можели да я изпълнят, защото нямало бройки. Във физическия им магазин е наличен, но там естествено никога нищо не е в промоция. Нямало и как да го изтеглят. Grinning
Космически професионализъм. Hands Clap

# 478
Хора имали ли сте проблем с притишоп? Току що си получих поръчката и при проверка на кода на червилото установих,че същото е на 6 години!?Е това не е нормално./Някой с опит
Върнаха ли Ви парите? А какво беше червилото, ако е удобно да споделите? Ако е на 6 години, значи преди 6 (и повече) години е имало такава продуктова линия, рядкост е една линия да се предлага от толкова отдавна т.е. да не е спряна или с променен дизайн на опаковката

# 479
Нотино ме шашнаха с мостри!
Благодаря на Емиа за споделената оферта! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт