Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 69 195
  • 542
  •   1
Отговори
# 480
Хора имали ли сте проблем с притишоп? Току що си получих поръчката и при проверка на кода на червилото установих,че същото е на 6 години!?Е това не е нормално./Някой с опит
Върнаха ли Ви парите? А какво беше червилото, ако е удобно да споделите? Ако е на 6 години, значи преди 6 (и повече) години е имало такава продуктова линия, рядкост е една линия да се предлага от толкова отдавна т.е. да не е спряна или с променен дизайн на опаковката
Все още чакам превод, но законовия срок е 14 работни дни, червилото беше на Givenshy взех го на предходното намаление

# 481
  • София
Момичета и момчета, НЕ си поръчвайте от сетовете с мостри на Нотино. За цена от 59 лв. за 5 мостри на Creed, получих това:
Снимах още в офиса на куриера, като е видно, че само един от ароматите вероятно е 2 мл. А би трябвало и 5-те да са еднакво пълни.
Преглъщам това разочарование само заради тази невероятна красота:
Съжалявам за лошата снимка! Сега я правих, само на светкавица, че ми е кофти осветлението.

# 482
И аз благодаря на emia за това съкровище на Герлен. На мен освен тези мостри ми позволи да сложа и още три на Ателие.

# 483
Аз не съм ги слагала. Никакви мостри не съм избирала. Ако е имало опция за избир, така и не съм разбрала.

# 484
Бих предоставила ваучера на някой, който иска да го оползотвори. Това, че така са го измислили супер много ме подразни. Много тарикатско играят, загубиха още поръчки така, щях да си поръчам парфюм, но ще ги бойкотирам. Е, не съвсем, ако някой иска да им прави оборот- давам го 👍 Не знам само дали може да се ползва с чужда карта. Някъде по бар кодовете нали не засича картата?

# 485
  • София
Само срещу представяне на карта Дъглас важи талона и то само във физическия магазин

# 486
Има зареждане на MFK в elfragrance.bg.
http://www.elfragrance.bg/advanced_search_result.php?keywords=Ku … amp;x=22&y=16

Oud Satin Mood си заслужава, но останалите цени са с аналог и то голям на пазара.

# 487
  • София
Добро утро,
Аз сега видях, че имам талон за отстъпка от Дъглас. Може ли някой да ми помогне как се ползва? Евентуално онлайн къде се въвежда?

# 488
  • София
Аз не успях да го ползвам пнлайн въпреки че на самия талон пише, че е валиден.

# 489
Здравейте, талона от Дъглас може да се използва онлайн.Отстрани на талона има баркод и цифри, цифрите въвеждате като код за отсъпка и Ви дава намалението от 40лв.Поне при мен така стана. Приятен ден на Всички.

# 490
Мисля да поръчам за подарък как ви се струва?Дано е оргинал. Не за първи път поръчвам от тук но този парфюм не съм
От Makeup e.

# 491
  • София
Здравейте, талона от Дъглас може да се използва онлайн.Отстрани на талона има баркод и цифри, цифрите въвеждате като код за отсъпка и Ви дава намалението от 40лв.Поне при мен така стана. Приятен ден на Всички.
Това е идейно, ако става!  Аз пробвах да копирам с мишката целият баркод и то го разби на на нещо което изглежда така и не го приема за код:1AAKANM*jegjgc+
Който иска да ползва кода да ми пише.

# 492
  • Пловдив
Това е идейно, ако става!  Аз пробвах да копирам с мишката целият баркод и то го разби на на нещо което изглежда така и не го приема за код:1AAKANM*jegjgc+
Който иска да ползва кода да ми пише.
Моят хваща както е описано, пиша само цифрите една по една👌🏻

# 493
  • София
При мен не проработи по този начин като го пробвах при получаването. Ще опитам пак по-къснп 🙂

# 494

Общи условия

Активация на акаунт