Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 69 345
  • 542
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Изгорях с червилата на Килиън в Скарлет.  Heart Eyes

# 271
  • София
Здравейте,
Бих искала да се възползвам от опита Ви и да попитам знаете ли откъде мога да поръчам от парфюмите на Louis Vuitton?
Не ми се иска да използвам превозвач, а и доколкото знам, вече не приемат български карти.

# 272

В парфимо

# 273
  • София
Ellinor, благодаря! Flowers Hibiscus Отстрелях го веднага Heart Eyes
Между другото сега заредиха тази линия Blossom в Делириум, само дето цените са в пъти. Orange Bitters 30 мл от Скарлет ми излезе с кода 55.80 лв,  Silk Blossom през януари с код взех на цена 36.75 лв, а в момента в Делириум 50 мл. са 165 лв.

# 274
  • Пловдив
Здравейте,
Бих искала да се възползвам от опита Ви и да попитам знаете ли откъде мога да поръчам от парфюмите на Louis Vuitton?
Не ми се иска да използвам превозвач, а и доколкото знам, вече не приемат български карти.

Отникъде. Приятел в чужбина ако може  да помогне с покупката от сайт или да изберете между Атина и Истанбул като най-близки дестинации с представителни бутици на марката.

# 275
Ellinor, благодаря! Flowers Hibiscus Отстрелях го веднага Heart Eyes
Между другото сега заредиха тази линия Blossom в Делириум, само дето цените са в пъти. Orange Bitters 30 мл от Скарлет ми излезе с кода 55.80 лв,  Silk Blossom през януари с код взех на цена 36.75 лв, а в момента в Делириум 50 мл. са 165 лв.

С кой код ? Ония  заради грешните цени не действат вече..

# 276
  • София
Поръчах като гост, не през акаунта ми. welcome10 е кодът за 10% отстъпка. Взех и други неща, така че има полза от него.

# 277
  • Бургас
Радвам се, че сте се възползвали от промото на Atelier Cologne. В момента дебна определени парфюми и едва се въздържах да не отстрелям някой. Поръчах де Grinning, но за майка ми, която ги получи днес. Всичко е точно, допадат ѝ. Взех ѝ сета.
Още нещо добро, поне аз не съм го срещала на по-ниска цена.

# 278
# 279
# 280
  • До сърцето...
Ха! Форумът е сила, днес ми дойде потвърждение на поръчката - шега ( от 1 април). Благодаря за стискането на палци, явно е помогнало Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 281
Florabotanica я има ето тук, доставката до бг е 30лв https://www.fragrancex.com/

# 282
Благодаря за новата тема! Никакви покупки не планирам, но при мен винаги е така, а накрая приключвам месеца с някоя друга бутилка, която в близките години няма да имам особена възможност да нося, но си трупам като катерица. Bowtie
В този ред на мисли някой не е ли попадал на добра цена на Отровното момиче на Диор? Тестер идеално би ме устроил. От време на време попадам на едт и unexpected, но не и на едп. Unexpected много ли се различава от оригинала? Чудя се дали да не взема него, макар и на сляпо. Thinking

# 283
В Парфимо зареждат тестери, но по малко бройки и трябва да се следи

# 284

Общи условия

Активация на акаунт