Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 69 291
  • 542
  •   1
Отговори
# 330
Браво на Paruim.bg , че вървят много напред! Ако някой иса да се запознае с италианците от маск милано,  да заповяда: https://parfium.bg/nishovi-parfiumi/parfiumi/masque-milano?fbcli … uYZmzHHkf2LK4tG38

# 331
Похвално за perfume- bg.eu, бързи точни коректни, не забравяте и код cvete10. Сваля още 10%. Поръчах във вторник вечерта в четвъртък сутринта беше в офис на Спиди.

# 332
# 333
Днес си получих поръчката от parfium.bg
Тестера на Bulgari Omnia Coral е абсолютно менте, защото отлично познавам и съм го ползвала с години.
Сега обаче ако искам даго върна възстановяват само 70% от сумата за продукт само с 2 фъс. Еми супер! Назад съм с 80 лева и още един магазин от който да не пазарувам!

# 334
  • До сърцето...
Значи на фона на поръчката от Елинор, тази от Parfumi-Shop направо ме уби - вчера поръчах, днес е при мен. Е, не знам какво още да добавя, опакована прилично, в големичък кашон.

# 335
Тестера на Bulgari Omnia Coral е абсолютно менте, защото отлично познавам и съм го ползвала с години.
Сега обаче ако искам даго върна възстановяват само 70% от сумата за продукт само с 2 фъс. Еми супер! Назад съм с 80 лева и още един магазин от който да не пазарувам!
Много неприятно! Дали не е възможно да е реформулиран? Все не ми се иска да вярвам, че до вчера читави магазини ще допуснат ментаци...

# 336
Kакво те навежда на тази мисъл? Аз също го имам, не оттам, използвам го слабо!

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:29 от Никой като Някой

# 337
Лили, ти си чудесен пример да споделя нещо, което искам отдавна тук:

Според мен, ако се обадиш и обясниш, ще ти върнат парите. Не мисля, че другото е правилното!

Който има възможност нека показва такива некачествени продукти. Нека повече хора знаят с какво може да се сблъскат и как да разберат реално дали са купили истински продукт.

Сигурен съм,че има хора които ще си купят "подобен продукт" и няма да се усъмнят, именно защото е от подобен магазин.

Не един път съм споделял, във веригите минават всяакви продукти, възможно и при тях да се е получило такова нещо.

Молбата ми е и към тези които се съмняват, вместо да пишешм по 10 страници празни приказки, пуснете снимка, напишете, така и така,  това ме съмнява, това ми се струва подозрително, преди това не съм го забелязала, и т.н. Смятам, че всички ще помогнат.

Лили,  ако ти се занимава, моля  направи снимка и покажи по какво познаваш, че е менте.

# 338
Снимка ще направя и пусна. Изглежда на външен вид окей. Сока е много слаб.
Познавам парфюма от години. Ползвам го откакто го има с малки прекъсвания.
Още като видях кутията се замислих дали е окей, но скоро не съм купувала тестер и реших да пробвам. Аз съм ползвала до сега всяка опаковка. От малките Jewels, до голяма опаковка и тестер. Като цяло всяка разфасовка познавам. Още като се напръслах видях че е лек, а след 30 минути като изветря и си промени мириса разбрах вече за какво става въпрос. Писах им на ел. поща веднага, отговора им беше "Прочетете нашата политика за връщане". Само това! Ще приложа снимка. Парфюма не е окей, защото преди дни за пореден път го тествах в безмитния магазин на Морската гара в Бургас и беше точно това което помня че съм ползвала. Цветен, траен, няма измирисване. А това вече го няма. Взех го в 2 часа на обяд, сега няма и следа от него по мен.
Не пиша празни приказки и няма да се оплача ако не съм сигурна в това което казвам. Ще приложа снимки след няколко минути само да ги направя.

Скрит текст:

Едно време опаковката на тестера изглеждаше по друг начин. Сега ще намеря снимка и ще скрия тези в падащо меню да не пречат.
Ето такива бяха опаквките на тестерите преди когато съм купувала и наистина бяха оригинални.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:50 от Lale_Lili

# 339

В парфюми шоп + love7

# 340
Лили, само спокойно, ако те не те разберат, не знам кой !

Сега петъчно ви предлагам   Швейцарски Бакардин на добри цени в parfumi-shop.net. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

https://www.parfumi-shop.net/catalogsearch/result/?q=Maison+Francis+Kurkdjian

# 341
Оххх, Лили, много неприятно! Frowning1
Спаси ме от поръчка (точно в момента бях на 1 клик разстояние да поръчам тестер на Зеления Кристал - Шанел), а и цената беше мнооого изкушаваща с кода.... Expressionless

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 16:41 от cabochard

# 342

Това са 30 мл. да не се се увлечете, че са 50 Simple SmileSimple Smile

# 343
Редактирах поста ми. Можете да видите снимки плюс отговора им.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 07:24 от bubanka

# 344
Цена без аналог на пазара: https://makeup.bg/product/1354/#/option/534476/

Общи условия

Активация на акаунт