Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 967
  • 883
  •   1
Отговори
# 165
Принцеса Леа 🤪 Харесва ми и на мен.

# 166
  • Пловдив
Елизабет...

И от днес...Кралица Елизабет присъства виртуално на официалното откриване на отделението "Кралица Елизабет" в Кралската лондонска болница, за да изрази подкрепата си за работещите в NHS.
https://life.dir.bg/zvezdi/kralitsa-elizabet-prisastva-virtualno … to-ime-v-bolnitsa

# 167
  • Разпиляна във въображението
Чарлз и Камила ще посетят Канада през май.

Програма
 Newfoundland and Labrador
Ottawa
Yellowknife, Northwest Territories

# 168
  • София
Лана това била тиарата за пълнолетието на Ингрид според норвежка медия. Повече ми харесва от другата предполагаема но пак нещо не ми се струва подходяща. Ще я видим юни месец на отмененото тържество.
Харесва ми! Абстрахирай се от предишните, които са я носили 🙃😉

# 169
  • Някъде там
Опитвам се. Не е лоша. А и на хубавото момиче, всичко ще му отива.

Рания вчера  в Мека. Явно специално заради Абдула е избрала да отиде и тази година на поклонение, за да се моли за здравето му. Не всяка година ходи.По погледа ѝ личи, че е притеснена.
https://instagram.com/stories/queenrania/2813510223523522739?utm … shid=MDJmNzVkMjY=

Нямам търпение за Инвиктус вече.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 23:59 от daviz

# 170
И аз нямам търпение за Инвиктус вече, да видим готини аутфити и сладурски снимки като цяло 🥰

А какво му е на Абдула?

# 171
  • Някъде там
И аз нямам търпение за Инвиктус вече, да видим готини аутфити и сладурски снимки като цяло 🥰

А какво му е на Абдула?
Страхотни.

Писах вчера.
Абдула ще претърпи операция в Германия. Има дискова херния. Много неприятно, дано е успешна и се възстанови бързо. Хюсеин ще го замести в задълженията му.
Мисля че вече е там, защото Гида е пуснала пожелание за бързо възстановяване.

# 172

Отдавна не съм чела, не знам дали е пускано. Боинг става официален партньор на Invictus Games

Меган е отличена в сектора Public Service наред с други забележителни жени в новия брой на GroundbreakingWomen

# 173
Нямам търпение за Инвиктус и аз. Тайничко се надявам да покажат и децата..😇

# 174
  • Някъде там
Жасмин и аз, но не мисля че ще ги видим.

Вилем и Максима на концерт тази вечер.Само тази снимка е за сега. Много хубави.
Вилем ще го видим и на финала на Инвиктус.

# 175
Доколкото знам на Инвиктус ще има държавна охрана, крал Вилем Александър ще бъде там. Принцесата патрон също. А да не говорим за холандския министър на отбраната, който е един от партньорите на събитието и е начело на държавната сигурност. Второ, Хари прави документален филм, естествено че ще е там, още повече, че той е създателят на Инвиктус.
Нямам търпение за Инвиктус и аз. Тайничко се надявам да покажат и децата..😇
Надявам се, но не мисля, че ще ги доведат, Лили е на колко, 9 месеца? Няма какво да прави там.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 23:33 от Анонимен

# 176
  • Някъде там
Ани така е, няма как Нетфликс да не заснемат финала на филма. 
За документалния  филм "Сърцето на Инвиктус" писахме още като пуснаха инфото миналата година.Проследява всяка стъпка на играчи до финала, а именно игрите.
Ето какво казва за това Доминик Рийд, главен изпълнителен директор на Invictus Games Foundation : „Много сме развълнувани от възможността да осветим глобалните прожектори на Netflix върху мъжете и жените, с които работим, за да гарантираме, че още повече хора могат да бъдат вдъхновени чрез тяхната решителност и твърдост в работата за тяхното възстановяване. Това партньорство също ще донесе значително финансиране на благотворителната организация. Изключително сме благодарни на нашия основател-покровител за продължаващите му усилия да подкрепя военната общност и за осъществяването на това партньорство.”
Ето всички подробности за него.
https://invictusgamesfoundation.org/new-netflix-series-to-cover- … s-the-hague-2020/

Още Макси и Вилем

# 177
  • Пловдив
Каква е идеята на тези игри?

# 178
Максима и тя ли е в кадифе? Цветът е хубав, ама май само толкова.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 13:20 от Не се сърди, човече

# 179
  • Някъде там
Каква е идеята на тези игри?
Invictus Games е международно спортно събитие за ранени, ранени и болни военнослужещи и жени, както служещи, така и ветерани . Игрите използват силата на спорта, за да вдъхновят възстановяването, да подкрепят рехабилитацията и да генерират по-широко разбиране и уважение на всички, които служат на страната си.Игрите Invictus са основани от принц Хари . Вдъхновението идва от посещението му на Warrior Games в САЩ, където става свидетел на способността на спорта да помага както психологически, така и физически.
Първите Invictus Games се провеждат през септември 2014 г.
https://invictusgamesfoundation.org/foundation/story/

Ули и на мен цвета много ми харесва. И колието и цепките на ръкава.
Носена и преди.

Общи условия

Активация на акаунт