Кралски работи и клюки - април 2022

• 54 232
  • 883
  •   1
Отговори
# 540
Дали извечната "бабина обич" е надделяла, или кралският ѝ дълг?
Хари и Мегън са поканени да се присъединят към семейството за поздрава от балкона на Бъкингам,  по повод юбилея на Елизабет Simple Smile

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10729859/Prince-Harry-M … ance-Jubilee.html
Ако се появят ще е чудо. Ще бълват пак жълтурите статии, ще и гледат под микроскоп дрехите на Меган, ще има възмутени експерти по протокол. Ще обсъждат как върви, къде си държи ръцете. Ще е оле, мале. Ако пък и доведат децата не ми се мисли, какво ще е.

# 541
Не смятам, че ще е съвсем така. За някои жълтури вероятно да. И за Пиърс, естествено. Но обикновените хора според мен са на друга вълна̀ и тя е очаквания юбилей. Работя в ритейл от години, от няколко седмици в асортимента сериозно са застъпени всевъзможни продукти с юнион Джак. Интересът е огромен и масово гората се подготвят за дългият уикенд в началото на Юни. Някои от артикулите се изчерпаха за дни, преди да заредим отново.
Мисля, че фокусът ще е на Елизабет и празненствата. Едва ли ХиМ ще успеят да отвлекат вниманието за дълго.

# 542
Малкият е голям щурак

[/center]

# 543
  • София

Не знам дали ми се иска да го направят, макар че ще е хубаво да ги видим, но отидат ли, пак ще грабнат целия интерес и ще има сърдити, че са засенчили юбилей, балкон и така нататък  Simple Smile

Пак ли? Че, кога друг път е било? Чак, да засенчат кралицата...стига де! Нито кралицата, нито друг могат за засенчет. Англичаните прекалено обичат кралицата и цялото семейство,  за да и развалят юбилея. Просто ще им обърнат малко внимание, и толкова. Пък и бебета около тях-бол!

# 544
По-добре да не ходят, че колко нещо ще се излее ако се появят.

# 545
Пак ли? Че, кога друг път е било? Чак, да засенчат кралицата...стига де! Нито кралицата, нито друг могат за засенчет. Англичаните прекалено обичат кралицата и цялото семейство,  за да и развалят юбилея. Просто ще им обърнат малко внимание, и толкова. Пък и бебета около тях-бол!
Аз не мисля, че ще засенчат кралицата. За другите членове на КС говоря.

# 546
И аз мисля, че отново ще пощръклеят някои медии, коментатори и наблюдатели... Аз лично на тяхно място не бих си го причинила! Тъкмо си подредиха живота на спокойствие!
От друга страна, те и да не отидат, същите пак ще вилнеят. Тогава пък ще бъде защото са проявили неуважение към баба и кралица...
Някои пък ще се намусят...
Любопитно ми е какво ще решат. Ако дойдат, тъкмо ще видим и децата! Не може да са без тях.
Ще чакаме 🙂

# 547
  • София
Аз не мисля, че ще засенчат кралицата. За другите членове на КС говоря.

Ами и тах няма да могат. Всеки си има фенове. Точно като тук в темата. Тези които харесват Кейт, няма да крещят в екстаз след Меган.  И ,обратното.

# 548
  • Някъде там
А вие разбрахте ли какво се случи вчера ?
Статията със снимки и видео  на тръгващите си от посещението при кралицата беше премахната и като натиснеш на линка излизаше статия за това че Съсекс са поканени на балкона. 😀
Късно беше за китка, вече всичко беше в социалните мрежи, но защо така побързаха да я изтрият 😀🤣. Заради показаното бебе, на което трябваше да виждаме само отпечатъците явно.🙂

# 549
Аз смятам, че ще приемат поканата и ще присъстват заедно с децата.

# 550
Какво е станало вчера, Давиз, аз не съм разбрала?

# 551
Радвам се, че има отправена покана, ще се радвам и да я приемат. Определено обаче искам да видя топли отношения между семействата на братята, а не както в църквата преди доста време.

# 552
  • Някъде там
Какво е станало вчера, Давиз, аз не съм разбрала?
В Туитър бяха пуснали линк към статията на Дейлиту с клипа и снимките от вчерашното тръгване от посещението на кралицата. В началото в линка беше статията със клипа и снимките от тръгването. По късно обаче като цъкнеш на същия линк излизаше нова статия. Тази за поканата към Съсекс за юбилея.
Помен на този линк от нея нямаше.
Бяха я свалили. Не знам дали са я качили отново, не съм проверявала днес. Но снощи я свалиха 😀. Странно ми е, защо.

# 553

Не знам дали ми се иска да го направят, макар че ще е хубаво да ги видим, но отидат ли, пак ще грабнат целия интерес и ще има сърдити, че са засенчили юбилей, балкон и така нататък  Simple Smile

Пак ли? Че, кога друг път е било? Чак, да засенчат кралицата...стига де! Нито кралицата, нито друг могат за засенчет. Англичаните прекалено обичат кралицата и цялото семейство,  за да и развалят юбилея. Просто ще им обърнат малко внимание, и толкова. Пък и бебета около тях-бол!

То кралицата няма кой да я засенчи, тя е ясна, няма какво толкова да се каже, а жълтините и новините винаги са по-интересни. Както 70 годишнината от възкачването и на престола беше напълно засенчена от изявлението, че Камила ще бъде кралица, например.

Така си мисля, че няма какво да се бутат на жълтурите в устата, може да не съм права.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт