Кралски работи и клюки - април 2022

• 54 237
  • 883
  •   1
Отговори
# 525
С Шарлот и Джордж съм гледала клипчета, в които не са най-кротки. Не помня кой от двамата опитваше да легне върху една писта. Но Кейт винаги е излъчва такова спокойствие,  гушва си детето и го успокоява. Без физиономии, без нетърпение, без притеснение, че малкото прави сцена пред камерите. С лекота й се получават нещата на нея.

# 526
  • Някъде там
Е него поне в гръбче сме , че едно друго беше като фантомче до днес, на него само  отпечатъците сме виждали официално.
Гърците на почивка. На Теодора годеника, скоро не се беше появявал.
Лана май месец ли обявиха сватбата ?

# 527
  • София
Не помня, daviz, дали изобщо имаше дата.

Добре де, само у нас ли е ледена епоха, даже и при датчаните изглеждаше по-приятно времето.

# 528
Не помня, daviz, дали изобщо имаше дата.

Добре де, само у нас ли е ледена епоха, даже и при датчаните изглеждаше по-приятно времето.
Да, тази година пролетта отказва да дойде у нас май основно Simple Smile по на запад отдавна пристигна.

Огъст ходи вече ехе.

# 529
Много хубави и удобни изглеждат еспадрилите.

# 530
  • Пловдив
Че кога се стопли толкоз в Англия, че по лятна рокля се пусна Катрин?

# 531
И аз това се чудя, какви са Т на острова. Тук извадихме пак зимните якета.

# 532
  • Бургас
Момичета, да се похваля, че бях в Сандриган. Наистина е топло в момента, масово са по къси панталони и тениски. Парка е огромен, навсякъде още има нарциси и лалета. Народа си седи по поляните,много кучета и малки деца. Самата къща е пълна със стари мебели, пред определени композиции са сложили снимки със знакови моменти. Има подредена маса с прибори, изглежда ми с много малко столове за фамилията, но те си знаят кой ходи.
Има видео от коледното обръщение на кралицата от първата Коледа на трона. Толкова е млада и й личи притеснението, но си има царствено излъчване,естествено.

# 533
  • София
Хареса ми това сравнение. Smile

И всички останали на Великденската служба ми харесаха - обичам тази задружност, семейните събития и традициите.

Меган не ми хареса в нито един от тоалетите си. Единствено с дънките ставаше, допреди да видя самите дънки в долната им част.
Радвам се, че имат все още този ангажимент, защото това ще им даде възможност отново самите те да се почувстват значими.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:37 от Eiger

# 534
  • Някъде там
Чаровника Александър става на 6 години.

Като сме на вълна студ, да ви покажа Романова какви красиви снимки е пуснала. В спасителен център за мечки.

# 535
Последните дни беше наистина топло наоколо. 17С, но слънчево и се усеща доста над 20С, ако си навън. Всички са полуголи 😅, но за съжаление или не, нямат фигурата на Кейт, та някои гледки хич не галят окото.

# 536
Да е честит Алекс.

Романова с тоя мечо😍🥰

Малко от тоалетите на Меган ми харесаха истински, но тя е толкова красива и ведра, че компенсираше за модните си избори, тъй, че и прощавам😄
Игрите Инвиктус са наистина голямо спортно събитие, но Съсекс са значими и без него, най-малкото, те са най-порулярните кралски особи в цялото КС и това при положение, че вече не са работещи членове на същото. Компанията, в която работи Хари е най-голямата такава в своята област в света, с оценка милиарди долари, той самият е уважаван и почитан и от влиятелни личности в цял свят, някои от които са му лични приятели, и от своите колеги и патронажи, бивши и настоящи. Жена му издаде книга, която без никакви реклами и презентации на мига стана бестселър, а където и да се появят двамата и каквото и да правят става сензация, обсъждана надлъж и шир. Тук се сещам за една нищо и никаква коледна картичка, на която показаха дъщеря си за пръв път и в цял свят се чу, та дори и по новините на българските национални телевизии😄 Общо взето ми се струва  че живеят най-добрия си живот в момента, с хармонично и любимо семейство и две красиви деца.

# 537
На мен всички дрехи на Мегън ми харесаха и бих ги носила, освен белия костюм, него също бих, но ако не е толкова широк. Много е шик и модерна.

Огъстчо е сладичък Simple Smile

# 538
Дали извечната "бабина обич" е надделяла, или кралският ѝ дълг?
Хари и Мегън са поканени да се присъединят към семейството за поздрава от балкона на Бъкингам,  по повод юбилея на Елизабет Simple Smile

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10729859/Prince-Harry-M … ance-Jubilee.html

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 14:56 от Hannah*

# 539
Дали извечната "бабина обич" е надделяла, или кралският ѝ дълг?
Хари и Мегън са поканени да се присъединят към семейството за поздрава от балкона на Бъгингам,  по повод юбилея на Елизабет Simple Smile

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10729859/Prince-Harry-M … ance-Jubilee.html

Не знам дали ми се иска да го направят, макар че ще е хубаво да ги видим, но отидат ли, пак ще грабнат целия интерес и ще има сърдити, че са засенчили юбилей, балкон и така нататък  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт