Кралски работи и клюки - април 2022

• 53 981
  • 883
  •   1
Отговори
# 705
  • Някъде там
Не мога да и приема вкуса или липсата на такъв за обувки  на Софито и това е.
Този път и роклята много не ми харесва с този потник ли е платка ли е което се вижда иначе оригиналната рокля ми харесва.

# 706
Чорапите ми се привиждат нали?

Днес роклята е хубава, за разлика от вчера, но на Софи отново се губи. Направо ще задмине Матилде като гледам

# 707
  • Някъде там
Чорапите ми се привиждат нали?

Днес роклята е хубава, за разлика от вчера, но на Софи отново се губи. Направо ще задмине Матилде като гледам
Не просто платката на обувките е твърде груба.

Беа може да е отслабнала в крачетата,но това наслояване на дрехи никак не и подхожда. Тази дънкова риза с всичко я навлича.

Белен и Карлос на сватбата на брат и. Харесва ми Белен, отива и тази рокля.

Много готина снимка

И любима на Мери от вчера.

# 708
Ау, страхотна е Белен.
На Софи също ми харесва роклята. Обувките мога да ги преглътна, предните бяха по-грозни.

# 709
  • София
Софи поне се е лакирала, като ще ходи боса. Днес е по-добре, ако роклята беше по-къса даже щеше да ми хареса.

Белен е разкошна...ама и тя не ги сваля тези сандали. В Испания живее, обувки да искаш 😁. Но роклята много ми харесва. Напоследък повече ми харесва как се облича за сватби от София.

# 710
Много е хубав сетът на Максима в бяло с интересния колан. Обаче в главата винаги е като разрошена гарга, въобще не й правят добре косата (ако въобще някой й я прави всъщност)

# 711
  • Някъде там
Лана като каза за сандалите се зачудих как пък не ги сваля и поразрових. Явно е фен на златисти сандали. Има няколко различни видове.
Нова снимка на Хая от  уебсайта ѝ.
Има изявление, заслужава си да се прочете.
Много ми харесва портрета.Дано тя и децата са щастливи.
https://hrhprincesshaya.net/

# 712
  • София
Лана като каза за сандалите се зачудих как пък не ги сваля и поразрових. Явно е фен на златисти сандали. Има няколко различни видове.
Ми то и аз съм фен, ама тя е с тези на поне 3 сватби в последно време+кръщенето на Росарио. Според мен са едни и същи.
София и тя има едни златни, скъса ги от носене 🙃

# 713
  • Някъде там
Ми то и аз съм фен, ама тя е с тези на поне 3 сватби в последно време+кръщенето на Росарио. Според мен са едни и същи.
София и тя има едни златни, скъса ги от носене 🙃
Аааа не на кръщенето беше с други.

# 714
Белен ми хареса, Софи също. Свежа е роклята:

# 715
Изгледах филма за Даяна.
Не знаех, че е пътувала до Пакистан, за да се срещне със семейството на хирурга.
Иначе, явно доста влюбчива е била- за две години две големи любови. Въпреки, че представиха връзката й с Доди и като отмъщение към д- р Хан, който избира себе си пред нея.

# 716
# 717
  • Някъде там
Беатриче и Пиер на шоуто на Диор снощи. Много секси и предизвикателна визия, но много ми харесва. Като за такива партита е супер. Обеците са страхотни.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 15:58 от daviz

# 718
  • Sydney
Оооо, тази рокля Диор е Страхотна!!!!!
И на Беатриче й стои чудесно.

Утре е “маковият” празник (анзак дей), Та вероятно ще има снимки и изявления по този повод.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 08:30 от bubanka

# 719
  • Някъде там
Софи и днес не ми харесва. И вчера и днес роклите и стоят или торбесто и провиснало. Тази ми е малко като нощница, не си заслужава 1000 паунда според мен. Днес само обувките ми харесват, че не са груби. До тук само червената ми харесва.

И тя като Максима вечно рошава на това турне. Явно не са и осигурили екип.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 20:01 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт