Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 541
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Много ми се струва водата, а и брашното. Аз правя с около 400 гр брашно, а водата е в зависимост от сместа за хляб, която ползвам. Не съм правила отдавна, но по спомен е не повече от 100-150мл.
Маята е като при теб.
Правих памук погача, май и линк пуснах към рецептата и стана божествена, а аз не се славя като спец по теста.

# 1 021
Мисте, за колко голям хляб ти е пекарната?
Аз правя всеки ден хляб. Вътре рецептата.
Скрит текст:
410 мл айрян/или вода
2мер лъж сол
1 мер лъж захар
685 грама брашно
мая
Козунак правя по рецептата на Морена за хлебопекарна. В нея го и пека направо.

# 1 022
Мисте, тази успешна рецепта ѝ липсват поне 25 гр. масло или две лъжици зехтин. Но машината трябва да има възможност да изрече поне килограм и 200 хляб. Аз с 525 гр. брашно изкарвам хляба бухнал до стъклото. А тук са 600 гр. Водата ми е 350 мл., ако слагаш царевично брашно, не бива да бъде повече от 100 гр. Няма да се надигне, няма глутен в него.

# 1 023
Миналата година ММ направи невероятен козунак с мастиха и махлеб, а никога преди това не беше месил каквото и да било. Мисля тази година да му възложа честта да направи козунаците!

# 1 024
Сис, кое беше от стрити черешови костилки?
Преди време Скания ми подари и много ми хареса. Тюх, та не се сещам, като ходим, да купя.

# 1 025
Рецептата с айряна на Сирос я правя за разни сбирки, много хубав хляб става.

Обожавам розмарин, имам голям на двора, но МУ хич не го долюбва и само мрънка.

Обиколихме 100 магазина поне, уморих се, изнервих се. Почти не си говорим, само разни команди се разнасят: снимай това, прочети онова.

Болните дечковци да оздравяват!

# 1 026
Сирос, махлеб! Махлепи го наричат тук! Мастихата е нещо като българския сакъз!

# 1 027
Мараба, Куклани!Липсвах  ли ви,м?
Разходихме се с мм,апнахме пица и сега съм дзен с телефон,диван и "спорт"😃.Открих сезона на бирата!
Дано да сте добре!Връщам се да ви чета!
Наздраве, Хубавелки!🍺🍺

# 1 028
Наспорт, Комшу! Изостави ни ти. Heart

# 1 029
Весе, айде, бе душа! Къде се изгуби?

Днес ми е уморено, навън е мрачно и облачно, вчера беше 21 градуса, слънчево, а аз махах по задачи и не успях да се разходя. Днес ще го пиша дъждовен и ще дремя вкъщи с котките.

Трябва и нещо за вечеря да измисля, а хич не ми идва музата.
#наймразимдаготвим!

Сисче, Сиросче, дечицата ви бързо да се оправят!

# 1 030
  • София
Весе, ама така ми липсваше твоето гукане сутрин рано! Hug Наспорт да ти е, на теб и на всички спортуващи! Аз съм в офиса, така че ще правя компания с кефир.

Болните дечковци веднагически да оздравяват!

# 1 031
Скрит текст:
започна да вдига температура. Няма как да погледна гърлото, но не чувам за сега, да е зачервено. Днес сопол и температура, утре кашлица, вдругиден бронхит и АБ. Мамкамустарабезизвинение.

# 1 032
  • Пловдив
Стискам палци за всички болни дечица!

Кавърмата е готова, ама незнам има ли гладни. Ше си сипвам, че нещо се напрягам Confused  и ми се спи.

# 1 033
Да се оправят болничките дечковци! Това ми е най- голямата мъка, особено откак станах и аз родител.
Хора, само за ядиньИ пишете. Спрете се!!!
Иначе да кажа, че и на мен печени картофи и таратор ми е любима комбинация и мога с дни да карам само на това, стига да има достатъчни количества. Друго ужасно любимо ми е... таратор с хляб. Но хубав, богат, гъст таратор, на дъното на паницата филия хляб- хубаво да се накваси така, аз с лъжицата да я чупя и да ям.
Днес не съм готвила, ММ със синчето бяха на кино, заръчах им да вземат храна от любимия ми напоследък фастфууд, чакаме щерката да се прибере от съсеската и атакуваме!

# 1 034
  • София
ТиЛи, аз мислих, че съм единствената обичаща таратор с хляб. Мога да живея с това.

Общи условия

Активация на акаунт