Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 830
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 1 035
Още един глас за таратора с хляб, ама точно както ТиЛи го е описала.

# 1 036
  • София
Ние ще вечеряме печени компири и салата.

# 1 037
Аз правя сандвичи с базлама. Таратор имаше на обяд.

# 1 038
  • София
Кло какво е базлама?

# 1 039
  • София
Ние ядохме тиквички и салати на обяд. Ядем веднъж на ден. Утре ще е мръвка със салата. А на мен ми се ядат миди и скариди, но мразя да ги чистя.

# 1 040
  • Пловдив
Аз я знам Пазлама Simple Smile  но незнам къде се продава у градо.
Кло, как е коляното?
Одеве приятелка отива на операция и тя на коляно...скъсан менискус и още камара лоши неща Confused

Ре, макак веднъж?

# 1 041
Базлама е вид турски хляб, кръгла сплескана питка, която пълня с вкусотии и запичам на тостер.

Мисте, имам подобрение. Но на 11-ти ден след артроскопията трябваше да бъда по-добре. Бавно ми върви възстановяването. Базлама продават в почти всички квартални магазинчета около нас. На някаква Старозагорска фирма са производство.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 20:33 от 🧡 Clo 🧡

# 1 042
Болните дечица да оздравяват бързичко. 🍀
Днес метнахме със сестра ми до съседен град уж да си купи блуза. Капитулацията за нея блуза и дънки, за мен дето само щях да шофира - рокля, якенце, анцуг. Щях 3 рокли да взема добре, че ме спря. Не ставам за придружител аз и това си е.
Малко снимки

# 1 043
  • Пловдив
ВНЛ, ама вие цялото семейство сте там? Simple Smile

Опрасках 2 чаши мента с лимон и тоник Flushed

# 1 044
ВНЛ, ама вие цялото семейство сте там? Simple Smile

Не Мисти . Половината мое -дъщеря и две внучета . На сестра ми- детето и внуците са си в България . Мама и тя си е там . Татко го загубихме преди15 години .

# 1 045
  • Пловдив
Понеже спомена дъщеря и сестра ти Simple Smile Много хубаво така...като при Тарталетка. Друго е са имаш близки, ама ако наистина сте си близки.

# 1 046
Аз съм в офиса, така че ще правя компания с кефир.
Панди, кефир на Олимпус ли пиеш? Аз вчера си направих експеримент. Заквасих с него една бутилка домашно мляко вместо с кисело. Получи се страхотно нещо - гъсто, леко сладко, със супер гладка консистенция.

# 1 047
  • София
Уиш, точно него си купувам. Аз май на друга марка не съм и пробвала. Пристрастена съм към него.

Таратор с всякак приготвени картофи също много обичам. И се изненадах, че тук има толкова много почитателки на комбинацията, защото през годините имам няколко случая, в които на заведение с различни компании си поръчвам таратор и пържени картофи, а хората на масата ми се чудят, че това поръчвам.
Обичам също комбинацията таратор и пилешка пържола от бут с или без пържени картофи към тях.

Сиросче, дано прогнозите ти за дечко не се сбъднат и още сутринта да е вече по-добре!

В чужбината не ми се живее на мен и то най-вече , защото знам, че без семейството си не мога. Ако и те са там, може би бих живяла и в чужбина.

Приятелка от скоро живее в малко немско градче с мъжа си. Майка й с нейния мъж е в съседно градче. Такова иделично ми го описва , че се размечтавам понякога за там. Но само ако и моето семейство е с мен.

# 1 048
  • Mediterraneo
На таратора с хляб рязко ме загубихте, ма въ обичам и ви чета.
Тъкмо че и ме споменава Мистева. Потвърждавам- вече не ми е чужбина. Семейството ми е тук. Скоро и мама ще дойде за постоянно, само да е живот и здраве. Приятелите, онези, истинските и постоянните, ми липсват понякога, но са на един бутон разстояние и това ни спасява.
Малката има приятелка за нощувка, тъкмо се наядоха, трябва да разтребя кухнята. За спорт не ми остава време. На работа удрям по една биричка обедно време Simple Smile

# 1 049
  • sf
Ходихме с бившето гадже на гости на едни приятели. Хапнахме, пийнахме, много приятно изкарахме. Явно, че като двойка не ни се получи, ама като другарчета за компания ни е екстра.

Общи условия

Активация на акаунт